Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Аз продължавам да искам дефиниция на "добър шофьор"! Защото не всеки шофьор, който спазва правилника и закона буква по буква е добър шофьор! Разграничете понятията, моля!
    Напълно съм съгласен с теб. Ама го обяснявай на "специалистите" тук, дето ако минеш на жълто и те броят за престъпник. Понякога добър шофьор си именно като нарушиш закона, защото ако не го направиш ще предизвикаш или ще направиш птп. За мен добър шофьор е не този, който знае къде са педалите и си кара просто. Добрият шофьор се познава по рисковите ситуации и как реагира в тези моменти.Добрият шофьор се съобразява с условията, другите шофьори, познава перфектно автомобила си.Умее да паркира добре. Щото да заемаш две места или да удряш колите на хората е от значение. Гледа и анализира непрекъснато цялостната обстановка. Такива ти ми нещица...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Явно според разбиранията тук шофьора не е рус,няма цици и не кара джипка.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И да допълня - Добрият шофьор успява да оцелее сред останалите бастуни по пътя.
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Инструктора ми навремето не спираше да повтаря, че добрият шофьор е не този който майстроски избягва рискови ситуации, а този който не попада в такива и не ги предизвиква.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Инструктора ми навремето не спираше да повтаря, че добрият шофьор е не този който майстроски избягва рискови ситуации, а този който не попада в такива и не ги предизвиква.
            По тази логика и с идиотите на пътя, да си стоим у дома, а?
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              kiro_of_the_day написа:
              По тази логика и с идиотите на пътя, да си стоим у дома, а?
              Просто бяха други времена!

Коментар

krasio_79bs написа:
                Що да не е рус?Знаеш ли колко добри шофьори познавам, които са руси?Е вярно, че нямат цици, ама ... Сериозно, Краси, смяташ ли, че примерно спускането на Шипка по северния склон с НЕПРЕКЪСНАТО натиснат педал на спирачката те прави добър шофьор?Не попадаш в рискови ситуации, не нарушаваш правилника ... Подобни примери мога да давам до утре сутринта, но мисля, че стана ясна позицията ми ... Не деля шофьорите по полов признак, просто от 10 коли на пътя 8 се управляват от мъже, от тези 8 поне четирима са идиоти!От двете коли управлявани от дами обаче, 1.5 се държат неадекватно на пътя!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Ба...то и аз имам цици бе. Мъжки цици, ама цици.

Коментар

Еййййй... Голямо триене пада в тая тема брей! Продължавайте - доста хора си тръгнаха вече... и още много ще си тръгнат...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Еййййй... Голямо триене пада в тая тема брей! Продължавайте - доста хора си тръгнаха вече... и още много ще си тръгнат...
                      Ами само това ще кажа:1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

Коментар

Immortal написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Ба...то и аз имам цици бе. Мъжки цици, ама цици.
                        Ти имаш шкембе бе, не цици... Видял си мъжки цици...Цици са ако работата е за сутиен - т.е. като тичаш (ако можеш) да се тръскат. Иначе не!
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Един последен въпрос, към тези, които скочиха да защитават половинките - шофьори:Като потеглите на семейно пътуване, кой кара колата? Докажете, че не сте предубедени!

Коментар

avvasilev написа:
                            Един последен въпрос, към тези, които скочиха да защитават половинките - шофьори:Като потеглите на семейно пътуване, кой кара колата? Докажете, че не сте предубедени!
                            Доказвам - на отиване за Италфеста - жената. На връщане - аз.Всеки уикенд, когато излизаме навън с кола, играем на "Камък, ножица, хартия" за това кой ще вози. Който падне - вози, за да може другия да си рови в носа.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

avvasilev написа:
                              До момента не съм защитавал никой, но да отговоря - Аз карам, жена ми няма книжка :D Но за дъщеря ми - Ами да ти кажа, никога не съм се притеснявал когато е зад волана, защото знам че е добър шофьор. :D

Коментар

Добре, предавам се! Аз съм сексист!

Коментар

Working...
                                X