Този, който може да купи на кифлата си джип, очевидно може да си позволи да й купи и голяма лимузина или пък спортна кола. Ако все пак държи да я опази жива и здрава, джипа е най-сигурния тип МПС (поне от тези, дето се карат с категория B), нещо което предполагам дори и самите кифли знаят, и бидейки наясно със собствените си възможности зад волана го предпочитат. И за нас е по-добре, че почти няма кифли със спортни коли :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените с джипове
Collapse
X
-
ele написа:Аз може да изглеждам идиот, пъркайки с 90 и 50 в града, но на съвеста ми няма да лежат осакатени хора. .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Разговора залитна пак към предубежденията за жените - шофьори ... Нека ви разкажа една историйка, която е твърде показателна: Малка, еднопосочна улица в малък град, намиращ се в Североизточна България.Един средностатистически жител на този град си кара Фиата по улицата, спазвайки всички правила за движение (не защото е много културен шофьор, а защото е принуден от обстоятелствата - рано сутрин, хората отиват на работа, водят децата си на училище и по въпросната улица има много паркирани коли) ... Изведнъж срещу движението изскача един черен джип, управляван от руса мацка! Спира срещу Фиата, защото няма как да се разминат и госпожата започва да прави нервни движения, в смисъл "Махни ми се от пътя!". Оказа се, обаче, че е попаднала на някакъв инат, който реши, че няма да отстъпи, защото е в правото си. За по-малко от половин минута зад Фиата се натрупа опашка от 5-6 коли ... Онази, обаче продължаваше да се тръшка и да иска да мине СРЕЩУ движението! Все пак псувните на 6-7 разгневени шофьори, помогнаха на разума да намери път към единствената и мозъчна клетка, каката завъртя джипа и си мина през съседната улица, която е на 15 метра и е разрешена за движение в двете посоки! Ей от такива срещи се зараждат предубежденията!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Разговора залитна пак към предубежденията за жените - шофьори ... Нека ви разкажа една историйка, която е твърде показателна: Малка, еднопосочна улица в малък град, намиращ се в Североизточна България.Един средностатистически жител на този град си кара Фиата по улицата, спазвайки всички правила за движение (не защото е много културен шофьор, а защото е принуден от обстоятелствата - рано сутрин, хората отиват на работа, водят децата си на училище и по въпросната улица има много паркирани коли) ... Изведнъж срещу движението изскача един черен джип, управляван от руса мацка! Спира срещу Фиата, защото няма как да се разминат и госпожата започва да прави нервни движения, в смисъл "Махни ми се от пътя!". Оказа се, обаче, че е попаднала на някакъв инат, който реши, че няма да отстъпи, защото е в правото си. За по-малко от половин минута зад Фиата се натрупа опашка от 5-6 коли ... Онази, обаче продължаваше да се тръшка и да иска да мине СРЕЩУ движението! Все пак псувните на 6-7 разгневени шофьори, помогнаха на разума да намери път към единствената и мозъчна клетка, каката завъртя джипа и си мина през съседната улица, която е на 15 метра и е разрешена за движение в двете посоки! Ей от такива срещи се зараждат предубежденията!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
M да, и аз у наше село съм ги виждала, карат с 90 и свирят на децата, излизащи от училището и пресичащи да си купят закуска. Само че не са кифли, а мъже, всички до един. Видели сте една кифла и "всички жени са такива - хем кифли, хем не могат да карат". kiro_of_the_day: предполагам, че като карам със 120 е по-безопасно. Много гротеско изглежда хваленето ви колко ви е голям... -а скоростта и как нарушавате закона. Това ли единственото нещо, с което можете да се похвалите?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз искам да дефинираме понятието "добър шофьор" и после да разискваме кой какъв е ... и чисто статистически е нормално идиотите от мъжки пол на пътя да са повече, просто по-голяма част от шофьорите в България са мъже, засега!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ele написа:Видели сте една кифла и "всички жени са такива - хем кифли, хем не могат да карат".I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
На много хора тук май им се иска джип, ма нЕма.И сега мацките им виновни.И мъже сме виждали да карат калпаво, и жени. Е и?Знаем, че тука сите са невероятни шофьори, безупречни и познаващи закона, нарушаващи го само за "ей такива мънички нарушенийца". Ма и като го нарушават го правят със стил и финес К’во били правили да им купят джип - ми явно правят нещо, което се цени по-високо, от това, което правим ние без джиповете. Ако не можете да го преживеете - упражнявайте сеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
avvasilev написа:Разговора залитна пак към предубежденията за жените - шофьори ... Нека ви разкажа една историйка, която е твърде показателна: Малка, еднопосочна улица в малък град, намиращ се в Североизточна България.Един средностатистически жител на този град си кара Фиата по улицата, спазвайки всички правила за движение (не защото е много културен шофьор, а защото е принуден от обстоятелствата - рано сутрин, хората отиват на работа, водят децата си на училище и по въпросната улица има много паркирани коли) ... Изведнъж срещу движението изскача един черен джип, управляван от руса мацка! Спира срещу Фиата, защото няма как да се разминат и госпожата започва да прави нервни движения, в смисъл "Махни ми се от пътя!". Оказа се, обаче, че е попаднала на някакъв инат, който реши, че няма да отстъпи, защото е в правото си. За по-малко от половин минута зад Фиата се натрупа опашка от 5-6 коли ... Онази, обаче продължаваше да се тръшка и да иска да мине СРЕЩУ движението! Все пак псувните на 6-7 разгневени шофьори, помогнаха на разума да намери път към единствената и мозъчна клетка, каката завъртя джипа и си мина през съседната улица, която е на 15 метра и е разрешена за движение в двете посоки! Ей от такива срещи се зараждат предубежденията!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ахам, добър шофьор е различно от възпитан такъв. Аз мисля, че е по-добре да сме добри шофьори - да спазваме ВСИЧКИ правила и знаци. Само че тогава на куп места в София и май навсякъде във Варна за ляв завой ще се чака по час и половина. И ако си на опашката, ти се ще никой да не знае правилника, но пък всички да са мили като зайчето от горната картинка. Естествено повечето хора са такива, щото и те са висяли на такива леви завои, и ето ви един куп ПТП-та по такива кръстовища.Към жените шофьори винаги съм се отнасял с огромна предпазливост, а не с пренебрежение. Седя и чакам, докато не съм убеден, че е решила накъде ще ходи. Въпреки това имам 2 неприятни случки - едната на стойност 430 лв. за мен и акт на тоя зад мен.А жена ми няма нищо против отношението към нея. Напротив - изруси се като й взехме кола, че да се виждало по ясно, че е жена вътре. Досега само един се отнесе с пренебрежение и си купи нов фар на мерцедеса.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Аз пък като видя жена зад волана ад се пъпли с 40 по околовръстното или изоставам много назад, или газ до ламарината и изпреварвам - само да съм по-далече. Някак си не е нормално на празен път да се пъплиш на втора захапал волана без да поглеждаш в огледалата. Ама пък има и други каки - на състезание Кретени от мъжки пол също има в голямо количество - както по-горе казаха: въпрос на светоусещане. Селяндурите са навсякъде. За мен също е вярно, че жените са по-внимателни шофери, както и че жените много рядко ме пускат когато съм без предимство, а жена ми пък жена НИКОГА не я е пускала като излиза от малка уличка."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Аз пък като видя жена зад волана ад се пъпли с 40 по околовръстното или изоставам много назад, или газ до ламарината и изпреварвам - само да съм по-далече. Някак си не е нормално на празен път да се пъплиш на втора захапал волана без да поглеждаш в огледалата. Ама пък има и други каки - на състезание Кретени от мъжки пол също има в голямо количество - както по-горе казаха: въпрос на светоусещане. Селяндурите са навсякъде. За мен също е вярно, че жените са по-внимателни шофери, както и че жените много рядко ме пускат когато съм без предимство, а жена ми пък жена НИКОГА не я е пускала като излиза от малка уличка.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:Както е и факт, че жена ми в лицето на шофьор е по-добра от 80% от мъжете в този форум - факт.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:BO написа:Както е и факт, че жена ми в лицето на шофьор е по-добра от 80% от мъжете в този форум - факт.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Сетих се за онзи виц... дето един паркирал ТИР, където друг не можал да паркира Трабант...Добър шофьор, бахмааму, пу,пу, добър шофьор,пу, пу... Добър шофьор - с много хиляди километри, с 39 точки, без наказания, без дадени пари на катаджии, без ПТП-та, без създадени по негова причина опасни ситуации, с добри и адекватни реакции, когато попадне в ситуация... такъв, който си знае и не надхвърля възможностите си, който познава колата и не изисква от нея повече, отколкото тя може...ей това е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар