Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slonikon написа:
    Грешно предполагаш. Шофьор се наема по 2 причини:1. Да отменя съпруга в определени задължения, че да му остават сили за кръшкане2. Да се знае къде е съпругата, на принципа "Вържи попа, да е мирно селото"За жените щангистки и мъжете медицински сестри не ми се коментира.
    Е ти направо ми разби фантазиите с тези мъже медицински сестри пп Между другото винаги като ти видя ника и се сещам за оня виц дето слона и мравката бягали от затвора
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Кифличката иска джип - търси си спомошествовател. Искаш си кифличка - ще купуваш всичко...и джип, ако поиска. Просто е. В тази конфликт на интереси не търсете страдалци...Търсете по-скоро съчувствие. :P
      Или просто ситърсят извиненя що да не купят на жената Жип, вместо това ще й наемат шИфИор.
      Еле. Моята жена на сила ли да я навра в джип. Ами не ще будалата...Ама виж - за круиз и почивки не отказва. Аз тоже де. Дори днес пазарих един за септември месец.Иначи все още си търкаляме една 13 годишна Брава и една 8 годишна Вектра, ама и пришки не са ни излезли по дупетата от тях де. :P
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

krasio_79bs написа:
        Ей няма оправия с тия предразсъдъци. То и мъже има дето не трябва и лагерна количка да управляват,ама някой и книжки им е дал. Не мога да си обясня кое прави една жена в джип по опасна от една жена в малка кола? Някой може ли да ми даде смислено обяснение? Не за друго ама в Бургас има няколко жени които управляват автобуси,тролеи и разни други различаващи се от обичайните превозни средства. На тях дали можем да им разрешим да карат джипки?
        Виж сега - изключения има. И мъже има къде не могат грам да карат и жени майстори има. Но факт е - всеки ден карам, когато видя някоя малоумна маневра - 90% е жена зад волана. Това са моите наблюдения пък не знам. Поне в София.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34: Пък аз като видя някой с малоумна маневра, 90% е мъж зад волана, особена на двойна непрекъсната линия. ntodorov: ша мачкаш дупето повече да не хваща пришки
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Е, ele, ти пък откога можеш да прецениш дали дадена маневра е малоумна? Това, че е непосилна за теб, не означава, че е малоумна...
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хайде пак се почна с тази непрекъсната линия. Аз май ще премина към отбора на колегата. Преди няколко дена ми се наложи да бързам...направо останах разочарован от себе си Пресичане на непрекъсната линия, каране по трамвайни линия, многократно каране в насрещното, преминаване на жълто-червен светофар с 80-90.. с по 1120-130 на околовръстното. Ужас. Чак ми иде доброволно да си върна книжката
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Просто е невероятно, че се хвалиш с това и да, трябва да си върнеш книжката. Такива като теб трябва да ги обрулят с годишната им заплата. Сигурно тези, дето последните дни пометоха сума народ по спирките, също са бързали и сигурно също са се хвалили из форумите какви са джигити. Не виждам нищо за хвалене - животът и здравето на човек не могат да се върнат и затова трябва да се пазят. Аз може да изглеждам идиот, пъркайки с 90 и 50 в града, но на съвеста ми няма да лежат осакатени хора. style34: Моля да не съдиш за другите по себе си. Ние, другите, сме доста по-напред с материала от теб явно.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  Просто е невероятно, че се хвалиш с това и да, трябва да си върнеш книжката. Такива като теб трябва да ги обрулят с годишната им заплата. Сигурно тези, дето последните дни пометоха сума народ по спирките, също са бързали и сигурно също са се хвалили из форумите какви са джигити. Не виждам нищо за хвалене - животът и здравето на човек не могат да се върнат и затова трябва да се пазят. Аз може да изглеждам идиот, пъркайки с 90 и 50 в града, но на съвеста ми няма да лежат осакатени хора. style34: Моля да не съдиш за другите по себе си. Ние, другите, сме доста по-напред с материала от теб явно.
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Между споделяне и хвалене има разлика. За първи път ми се случва така....абе защо ли ти се обяснявам. Всеки има глава на раменете и си понася последствията. Лек ден и остани със здраве.

Коментар

Банков, кви фантазии, то си е живата реалност: http://www.imdb.com/title/tt0212338/Ник-а ми е благодарение на безкрайните опити да се регистрирам в популярен навремето сайт (или май беше скайп) с каква ли не смислена комбинация от имената ми, без да има 4 произволни цифри между тях. Вбесен, написах първата идиотия, която ми дойде на акъла и (естествено) се получи веднага. Оттогава хич и не се мъча - това винаги е свободно, а ако не е свободно, значи вече имам регистрация там
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

ele написа:
                      style34: Моля да не съдиш за другите по себе си. Ние, другите, сме доста по-напред с материала от теб явно.
                      Стига де, много падна нивото с тези посредствени лафчета. Вярвай в себе си, аз вярвам, че можеш повече
                      Kay_ написа:
                      Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Между споделяне и хвалене има разлика. За първи път ми се случва така....абе защо ли ти се обяснявам. Всеки има глава на раменете и си понася последствията. Лек ден и остани със здраве.
                      Ще се сетиш...Със Света Еле не се спори. Аз не знам да съществува по-безгрешен човек от нея...Тя до някое време и непорочно ще зачене...

Коментар

style34 написа:
                        ele написа:
                        style34: Моля да не съдиш за другите по себе си. Ние, другите, сме доста по-напред с материала от теб явно.
                        Стига де, много падна нивото с тези посредствени лафчета. Вярвай в себе си, аз вярвам, че можеш повече
                        Kay_ написа:
                        Ще се сетиш...Със Света Еле не се спори. Аз не знам да съществува по-безгрешен човек от нея...Тя до някое време и непорочно ще зачене...
                        Не е моя работа как ще зачева. Когато видя, че ми се карат или ми дават наклон, предпочитам да огранича контактите без нерви и лоши чувства. Не харесвам караниците.

Коментар

Гроздето е кисело момци, много кисело и за жени и за джипове.Що се занимавате с тези жени? Гледайте си вашите, вместо чуждите и няма да ви дразнят. Те са си намерили начин да си живеят живота и си им харесва, съответно и вие вашия. Преди 10 дни седях в стария град на едно завойче и минаха 10-15 джипа и до един бяха с жени, къде млади, къде стари, с деца, без деца. Същата е картинката по белия свят, незнам защо, а и не ми се губи време да мисля за това. Ако имам пари, бих купил джип на жената, да. Са малка калинка като я лепнат, ще умре, а аз си я искам здрава и права.

Коментар

ele написа:
                            style34: Пък аз като видя някой с малоумна маневра, 90% е мъж зад волана, особена на двойна непрекъсната линия. ntodorov: ша мачкаш дупето повече да не хваща пришки
                            Еле. Убаво шА мачкам дупето, ама то и ръце си трЕбват...Я по-добре джип. :P
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мен не ме дразнят. А до болка познатия лаф за гроздето... Джип не бих отказал - да, жена, която е с мен заради джипа - не мерси. Ако имам пари бих купил нещо средно - например рав4 на жената.

Коментар

Airfan написа:
                                ... а аз си я искам здрава и права.
                                Туй е от ЕГН-то. Аз моята още си я искам здрава и легнала...
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X