Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Съгласен съм, че се изисква майсторство да се направи свирка, но всичко е просто практика
    И най вече огромно желание Ники, това е най важното дали е за кеф или е за джип важно е да е огромно.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Скоро гледах една мацка само че и бяха дали джип с десен волан , явно не се е справила добре с вятъра...Пък относно чалъма нали знаете ,че на някой им идва от вътре май не е толкова практика
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

И тая тема се оплеска
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ele написа:
          На мен повече ми мирише на обобщаване и сексизъм. Правете и вие свирки, карайте джипове.
          Е, ти караш ли джип? Ако не да разбирам ли, че практиката ти куца? Аз си признавам, че съм слаб. То без нулев опит не става тая работа...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Всеки продава, това за което биха му платили най-висока цена.Някои продават знания, други умения, трети нещо друго. Аз в това нищо лошо не виждам. Те са си направили избора, ние нашия. Ако някой е недоволен, да си преосмисли маркетинговото позициониране.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Предварително се извинявам, но не можах да се сдържа :D
              Прикачени файлове
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

style34, 200-300 - малко ми куца броенето, ама са някъде там в гаража.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ВЕрно ли никой не знае, защо мутресите карат джипове?(нарочно използвам мутреси)

Коментар

Ми аз не знам честно да си кажа
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

За да може като стане катастрофа да оцелее и да може да я набие, че е треснала джипа/колата

Коментар

veselin10 написа:
                        И тая тема се оплеска
                        Тя си е оплескана от създаването. П.П. По-лошото е, че не знаят правилата за движение, сякаш и книжката са я получили като джипа!
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А дали има значение бройките на свирките и модела на джибката. примерно 1000 бройки-Q7. 200- Дайхатсу Териус. Нещо като " купи 10 кебапчета - събери куче".
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Разчистих малко, защото ми се струва че прекалихте обсъждайки възможностите на колежката.По темата, да карат нямам нищо на против, ама повечето НЕ могат да ги карат тези Жипове. И в много случаи са доста по нагли, даже от мъжете в такива.
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

По-нагли са, да.
                              Kay_ написа:
                              А дали има значение бройките на свирките и модела на джибката. примерно 1000 бройки-Q7. 200- Дайхатсу Териус. Нещо като " купи 10 кебапчета - събери куче".
                              Може би качеството е важно, не количеството. Щото количество с много по-малко пари можеш да постигнеш. А ако е известна - получава допълнителни екстри - кожен салон и четиризонов климатроник, да речем.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Скъпи жени, не позволявайте малките зайчета да плачат!

Коментар

Working...
                                X