Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жените с джипове

От известно време ми прави впечатление, че доста жени карат джипове из София. Някой друг забелязал ли го е? :D Днес поне на 7-8 се натъкнах и то бая новички. Дами във форума има ли, за да кажат каква е тази мода :D
    Fiat Brava 1.8 16V

Колкото по-хубави свирки прави каката - толкова по-голям и по-нов джип и купуват. Те тавА е модата.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

В скоро време очаквайте това:http://www.standard.co.uk/news/londo...t-9214724.html
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
        В скоро време очаквайте това:http://www.standard.co.uk/news/londo...t-9214724.html
        Е много си лош Не знам, ама явно така им харесва, бях чел в една тема, че им харесват джиповете и аз доста съм виждал
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Те са поумнели, а мъжете загорели или затъпели или...
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Просто знаят как да си го искат (изкарат) :D И на мен ми прави впечатление, поне тук в Пловдив, луксозни и скъпи возила се карат основно от дами, за разлика от заможната мъжка част която карат различни по стойност спортни автомобили.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Аз ЖИП нема да си купа :D Не ми харесва, а и не мога да се кача в него Ми мода си е да караш джип и то с ролбарове,че като се удариш някъде мъжа да не мрънка много.Могли изкарали си ги жените,а некои кат сме тъпи ша караме Фяти,а некои и два
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Аз не виждам пък нищо ненормално,ако имам дете примерно,ще предпочитам жената да кара джип от колкото някаква малка кола ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Колкото по-хубави свирки прави каката - толкова по-голям и по-нов джип и купуват. Те тавА е модата.
                  +1
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

ВИждам, че мъжката част я е яд, че женската част е изкарала пари да си купи джип или се е сдобила с такъв.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Re: Жените с джипове

yivanov написа:
                      От известно време ми прави впечатление, че доста жени карат джипове из София. Някой друг забелязал ли го е? :D Днес поне на 7-8 се натъкнах и то бая новички. Дами във форума има ли, за да кажат каква е тази мода :D
                      Аз забелязах още 2009 година,у когато на една кака с джип ГЧ 88 и влязох отзад и я бутах има няма 30м. Още от тогава много внимателно се оглеждам за каки с ДЖИПОВЕ. пп Между другото, Андрей ти можеш ли да паркираш така кадилака? ппп Усещам как работата ще стигне до това кой и как прави духови музикални инстроменти и кой лапа к***ци.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Освен свирки трябва да е отворена и отзад. Баси за една свирка черни жипове ли раздават
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

На мен повече ми мирише на обобщаване и сексизъм. Правете и вие свирки, карайте джипове.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                            На мен повече ми мирише на обобщаване и сексизъм. Правете и вие свирки, карайте джипове.
                            Еле, има си хора за всяка работа, едните купуват, другите свирят.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Съгласен съм, че се изисква майсторство да се направи свирка, но всичко е просто практика
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X