От известно време ми прави впечатление, че доста жени карат джипове из София. Някой друг забелязал ли го е? :D Днес поне на 7-8 се натъкнах и то бая новички. Дами във форума има ли, за да кажат каква е тази мода :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените с джипове
Collapse
X
-
Колкото по-хубави свирки прави каката - толкова по-голям и по-нов джип и купуват. Те тавА е модата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
В скоро време очаквайте това:http://www.standard.co.uk/news/londo...t-9214724.htmlI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:В скоро време очаквайте това:http://www.standard.co.uk/news/londo...t-9214724.htmlAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Аз ЖИП нема да си купа :D Не ми харесва, а и не мога да се кача в него Ми мода си е да караш джип и то с ролбарове,че като се удариш някъде мъжа да не мрънка много.Могли изкарали си ги жените,а некои кат сме тъпи ша караме Фяти,а некои и дваЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Аз не виждам пък нищо ненормално,ако имам дете примерно,ще предпочитам жената да кара джип от колкото някаква малка кола ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Жените с джипове
yivanov написа:От известно време ми прави впечатление, че доста жени карат джипове из София. Някой друг забелязал ли го е? :D Днес поне на 7-8 се натъкнах и то бая новички. Дами във форума има ли, за да кажат каква е тази мода :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ele написа:На мен повече ми мирише на обобщаване и сексизъм. Правете и вие свирки, карайте джипове.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар