style34, мисля, че леко прекаляваш. Пий си хапчетата и си лягай. vital, може да не тръгва по различни причини, това не може е причина за агресия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените с джипове
Collapse
X
-
ele написа:style34, мисля, че леко прекаляваш. Пий си хапчетата и си лягай.vital написа:Аз пък мисля, че до известна степен пълзенето агресира останалите. Примерно някой спи и не тръгва на и без това късото зелено. Съответно се почва свирене или заобикаляне от всички страни, естествено конфронтация с насрещно движещите се или тези от съседните ленти.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:vital, може да не тръгва по различни причини, това не може е причина за агресия.ele написа:Пий си хапчетата и си лягай.
Коментар
-
Humppa
-
avvasilev написа:Kay_ написа:ele написа:Е, поне не се е пробвала да те сгази, което предполага, че тутманикът от днес е по-опасен от кифлата, която не знае да паркира.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Както споменах и аз така го разбирам, но е факт, че като си караш винаги кротко като агънце няма как да реагираш добре в екстремна ситуация, а в такава можеш да попаднеш неволно.Непорочната съм сигурен, че ако и се завърти колата в някой завой, особено както кара зимата с летни гуми и ще пусне волана и ще се хване за главата. Дори и да не го направи ще спре в бордюра в най-добрия случай.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Както споменах и аз така го разбирам, но е факт, че като си караш винаги кротко като агънце няма как да реагираш добре в екстремна ситуация, а в такава можеш да попаднеш неволно.Непорочната съм сигурен, че ако и се завърти колата в някой завой, особено както кара зимата с летни гуми и ще пусне волана и ще се хване за главата. Дори и да не го направи ще спре в бордюра в най-добрия случай.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
10ч. сутринта, съботен ден. Ще карам котката на ваксинация с колата на баща ми. В автомобила сме: аз, приятелката ми и котката.Излизам на главна улица с десен завой. Спрял съм на място и чакам да се включа с подаден десен мигач. Както си чакам - удар отзад, 2 м. напред колата, вкара ме на главната улица. Жив късмет, че не ме засече някой, и че бяхме със сложени колани. Слизам побеснял, гледам отзаде ми някаква тъпа п***а с Пежо 406. Преден фар, преден капак за нищо не ставащи.Отивам да я търся, оная излиза от дясната врата. Приятелката ми, ме поуспокои. Зададох въпрос "Какво стана, спирачките ти ли отказаха?", което е най-логичното за мен. Отговори ми се "Не, не те видях." Кой знае кво си чоплила,търсила или ровила из някоя дупка... Само за сведение автомобила ни е черен. Е бога ми черна кола в 10ч през деня, кьорав трябва да си да не я видиш. Никакъв спирачен път нямаше, просто спря в мен."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
style34 написа:Както споменах и аз така го разбирам, но е факт, че като си караш винаги кротко като агънце няма как да реагираш добре в екстремна ситуация, а в такава можеш да попаднеш неволно.Непорочната съм сигурен, че ако и се завърти колата в някой завой, особено както кара зимата с летни гуми и ще пусне волана и ще се хване за главата. Дори и да не го направи ще спре в бордюра в най-добрия случай.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И аз съм имал подобен случай. Колона от поне 30 коли се движим към светофар на принципа тръгнем спрем. И в един момент тряс. Слизам със същите чувства и мисли като колегата и отзад гледам едно момиче. Викам и какво стана -" Не те видях". Е как не ме видя движим се 15 минути един зад друг тя не ме видяла. Добре, че удара беше с ниска скорост само ми сгъна номера. На нея и се сцепи бронята и падна номера. Момичето ми вика " Какво ще правим сега?" и ми го казва с един странен тон гледайки си щетите. Все едно аз съм виновен. Тръгнах си и я оставих да виси като прани гащи там. За един сгънат номер не ми се занимавашеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Yavor написа:Ти още ли не си разбрал че Еле те провокира и ти гледа сеира?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
tyson написа:10ч. сутринта, съботен ден. Ще карам котката на ваксинация с колата на баща ми. В автомобила сме: аз, приятелката ми и котката.Излизам на главна улица с десен завой. Спрял съм на място и чакам да се включа с подаден десен мигач. Както си чакам - удар отзад, 2 м. напред колата, вкара ме на главната улица. Жив късмет, че не ме засече някой, и че бяхме със сложени колани. Слизам побеснял, гледам отзаде ми някаква тъпа п***а с Пежо 406. Преден фар, преден капак за нищо не ставащи.Отивам да я търся, оная излиза от дясната врата. Приятелката ми, ме поуспокои. Зададох въпрос "Какво стана, спирачките ти ли отказаха?", което е най-логичното за мен. Отговори ми се "Не, не те видях." Кой знае кво си чоплила,търсила или ровила из някоя дупка... Само за сведение автомобила ни е черен. Е бога ми черна кола в 10ч през деня, кьорав трябва да си да не я видиш. Никакъв спирачен път нямаше, просто спря в мен.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар