Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34, мисля, че леко прекаляваш. Пий си хапчетата и си лягай. vital, може да не тръгва по различни причини, това не може е причина за агресия.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      style34, мисля, че леко прекаляваш. Пий си хапчетата и си лягай.
      Очаквано посредствен отговор. Напълно в твой стил.
      vital написа:
      Аз пък мисля, че до известна степен пълзенето агресира останалите. Примерно някой спи и не тръгва на и без това късото зелено. Съответно се почва свирене или заобикаляне от всички страни, естествено конфронтация с насрещно движещите се или тези от съседните ленти.
      Тъй де, ама я питай Непорочната да ти обясни...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
        vital, може да не тръгва по различни причини, това не може е причина за агресия.
        Не може да е причина за агресия ли? Много ги обичам такива пъплещи сутрин в километричните опашки на светофарите. Не им идва на акъла, че вместо да минат 10 коли на зелена вълна, минават 5 заради тях. Докато тръгне вече пред него има място за 3-4 коли. И като тръгнеее, малее, сакън ще изхарчи 100г. повече гориво да достигне ограничението от 50-60км/ч по-бързо.Като ще си даваме примери за "тутманици", ще ти дам пример за "кифла" в служебна кола. Без мигач, от спряло положение се включва в движението, от другата страна на улицата. Случайно стоях там, и гледах какво става. Сложи очилата, въобще не се огледа назад, тръгва с повечко газ, и директно отстрани в една маршрутка пълна с хора. Леко се целунаха, ама хората в маршрутката всичките като картофи минаха в предната част, защото шофьора й, трябваше да набие спирачки. Щяха да я бият, казвам ти .
        ele написа:
        Пий си хапчетата и си лягай.
        Това хапчетата за гърло нали?
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Да не забравим и кифлите, които карат в лявата лента с 40 км, класика!!
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Нещо изтрещявате в тази тема ми се струва... Особено мъжката част от форума...

Коментар

Че жени писали ли са в темата?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

avvasilev написа:
                Kay_ написа:
                ele написа:
                Е, поне не се е пробвала да те сгази, което предполага, че тутманикът от днес е по-опасен от кифлата, която не знае да паркира.
                Въпроса е, че жените се ориентират по-бавно пространствено( доказано е). Не става въпрос за теб, а като цяло
                Не просто е доказано, генетично обусловено е! Просто мъжете са били ловци, водачи на племето, когато си търси нова земя и т.н. Затова мъжете са по-добри и в разчитането на карта ... Обаче твърде високото самочувствие играе лоши игрички на някои, после се появяват факторите "джигит" и "състезател" ... Виждал съм мъже с 30 + годишен стаж, с хиляди километри, без ПТП и въпреки това са ужасни шофьори! Затова исках да дефинирате понятието "добър шофьор"!
                Ами под добър разбирам: Ориентация и взимане на бързи решения за излизане от конфликтни ситуации, умения за маневриране, следене на обстановката на пътното платно и около него. дето се казва като гледаш колата насреща да знаеш ще спре ли или не. Не говорим за някакви свръх умения от вида да овладееш кола със 140 ( което за мен си е чиста доза късмет) все пак книжките са ни любителски, а не като на пилоти във Ф1. От моя опит ( не много голям) жените са много по разсеяни на пътя. Иначе жените може да предизвикват повече катастрофи, но са в 90% леки. Докато при мъжете с факторите " състезател" и" джигит" катастрофите са в голям % с фатален край.
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Както споменах и аз така го разбирам, но е факт, че като си караш винаги кротко като агънце няма как да реагираш добре в екстремна ситуация, а в такава можеш да попаднеш неволно.Непорочната съм сигурен, че ако и се завърти колата в някой завой, особено както кара зимата с летни гуми и ще пусне волана и ще се хване за главата. Дори и да не го направи ще спре в бордюра в най-добрия случай.

Коментар

style34 написа:
                    Както споменах и аз така го разбирам, но е факт, че като си караш винаги кротко като агънце няма как да реагираш добре в екстремна ситуация, а в такава можеш да попаднеш неволно.Непорочната съм сигурен, че ако и се завърти колата в някой завой, особено както кара зимата с летни гуми и ще пусне волана и ще се хване за главата. Дори и да не го направи ще спре в бордюра в най-добрия случай.
                    Ти още ли не си разбрал че Еле те провокира и ти гледа сеира?
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

10ч. сутринта, съботен ден. Ще карам котката на ваксинация с колата на баща ми. В автомобила сме: аз, приятелката ми и котката.Излизам на главна улица с десен завой. Спрял съм на място и чакам да се включа с подаден десен мигач. Както си чакам - удар отзад, 2 м. напред колата, вкара ме на главната улица. Жив късмет, че не ме засече някой, и че бяхме със сложени колани. Слизам побеснял, гледам отзаде ми някаква тъпа п***а с Пежо 406. Преден фар, преден капак за нищо не ставащи.Отивам да я търся, оная излиза от дясната врата. Приятелката ми, ме поуспокои. Зададох въпрос "Какво стана, спирачките ти ли отказаха?", което е най-логичното за мен. Отговори ми се "Не, не те видях." Кой знае кво си чоплила,търсила или ровила из някоя дупка... Само за сведение автомобила ни е черен. Е бога ми черна кола в 10ч през деня, кьорав трябва да си да не я видиш. Никакъв спирачен път нямаше, просто спря в мен.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

style34 написа:
                        Ти като изтърваш волана и се хващаш за главата, не значи че всички са като теб. се пак мерси,ч е сподели, ще се оглеждам по пътищата за теб. Мисля, че застрахователните компании са прости, след като в страните, в които застраховките са поименни, те са по-ниски за жени, отколкото за мъже. tyson: Ако беше мъж сигурно щеше да кажеш "Случва се", ама нали е жена - е п...а

Коментар

И аз съм имал подобен случай. Колона от поне 30 коли се движим към светофар на принципа тръгнем спрем. И в един момент тряс. Слизам със същите чувства и мисли като колегата и отзад гледам едно момиче. Викам и какво стана -" Не те видях". Е как не ме видя движим се 15 минути един зад друг тя не ме видяла. Добре, че удара беше с ниска скорост само ми сгъна номера. На нея и се сцепи бронята и падна номера. Момичето ми вика " Какво ще правим сега?" и ми го казва с един странен тон гледайки си щетите. Все едно аз съм виновен. Тръгнах си и я оставих да виси като прани гащи там. За един сгънат номер не ми се занимаваше
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Yavor написа:
                            Ти още ли не си разбрал че Еле те провокира и ти гледа сеира?
                            Ти още ли не си разбрал, че тя винаги и за всичко е контра в този форум и няма чак такива дълбоки идеи като провокацията?И най-смешното е, че когато й липсват аргументи, т.е. почти винаги, и започва да си измисля. Тук, примерно, каза, че някой я е убеждавал да лети и да свири срещу пресичащи деца. Питай я кой е, на което тя отговори, да съм пиел хапчета. Не знам само защо нямаше намеса от модератор...То и аз мисля, че тя е непорочна и то не по нейно желание ама не си го казвам, нали...?

Коментар

Аз аргументите си ги изказах, обаче ти си още на черешата и не четеш - има статистики онлайн, виж кой повече се вживява като безсмъртен.

Коментар

tyson написа:
                                10ч. сутринта, съботен ден. Ще карам котката на ваксинация с колата на баща ми. В автомобила сме: аз, приятелката ми и котката.Излизам на главна улица с десен завой. Спрял съм на място и чакам да се включа с подаден десен мигач. Както си чакам - удар отзад, 2 м. напред колата, вкара ме на главната улица. Жив късмет, че не ме засече някой, и че бяхме със сложени колани. Слизам побеснял, гледам отзаде ми някаква тъпа п***а с Пежо 406. Преден фар, преден капак за нищо не ставащи.Отивам да я търся, оная излиза от дясната врата. Приятелката ми, ме поуспокои. Зададох въпрос "Какво стана, спирачките ти ли отказаха?", което е най-логичното за мен. Отговори ми се "Не, не те видях." Кой знае кво си чоплила,търсила или ровила из някоя дупка... Само за сведение автомобила ни е черен. Е бога ми черна кола в 10ч през деня, кьорав трябва да си да не я видиш. Никакъв спирачен път нямаше, просто спря в мен.
                                Сега ще ти разкажа алтернативна случка.5:30 часа сутринта. Има един светофар в София на трамвайното депо в Красна поляна. Пешеходен светофар.Спирам колата, първа и единствена. Започват да преминават пешеходци. В огледалото гледам един самосвал, 4 осен (разбрах го в последствие), засилил, ама колкото може. Привлече ми внимание, защото предишния светофар е един такъв и пътя точно на светофара е малко лош, на бабуни, та фаровете на нещо си присветнаха в небесата, след това в земята и т.н. докато минаваше през кръстовището и съответния лош път. Лентите са по две в посока. Аз стоя в лява лента, дясната свободна. Започнах да гледам в огледалото онова нещо буквално приближава като стихия. От пред на пешеходната пътека пешеходци пресичат. Аз нервно започнах да гледам и да се чудя това нещо няма ли да започне да намалява. Ама за мое учудване все тъй приближаваше. Скоростта му беше приблизително 60км/ч, поне.4-5 секунди преди достигането му на кръстовището очевидно видях, че това нещо просто с тази скорост няма как да спре. Или поне аз не вярвах, че ще може да спре, дори и да реши да спира. Започнах с луд клаксон и газ колкото може да се провря между пешеходците и с пилеж да мина на червено и да се бутна в дясната лента веднага след тръгване. Успях да мина някак си и пешеходците да се разбягат, и да не нацеля нито един от тях. Съответно 1 секунда, буквално, камиона да мине с -0не 60-70км/ч през "дупката" която бях направил измежду хората. Естествено краката ми се подкосиха моментално, а адреналина ми удари в главата. Осъзнах се и го настигнах веднага тоя, който спря на следващия светофар, който е след има няма километър, отново на червено.Слязох и го питах - а бе човек, какво направи бе? Той - с такава физиономия ме погледна. Викам, защо не спря на предишния светофар, ама вече изнервен му повишавам тон. Той само отговори - кой светофар?Аз в този момент просто нямах какво да кажа. Просто речника ми се изпари, моментално. Като по филмите.Вие тука за някакви фарове ми говорите и давате примерни за жени и лоши шофьори. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X