Ти не ща нищо да ми доказваш, питам тия, дето казват, че жени-шофьори няма, щото срещнали една кифла през живота си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените с джипове
Collapse
X
-
ele, подозирам, че си много слаб шофьор. Имам няколко познати, които спорят като теб. Едната като теб се опитва да ме убеждава колко добре кара, но е единствената, която забърса колата на колега на служебния паркинг за доста години. И даже не разбра, усети се по виковете ни...Тя била добър шофьор, само не можела да паркира...Пак ти казвам - спазването на правилата не те прави добър шофьор. Като цяло мъжете са по-добри шофьори. Ти си мислиш, че като пъплиш с 40 си много велика, but guess what - не си.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз до сега не съм видял жена, която като дава назад да знае кое е ляво и кое е дясно.Отделно всеки ден пред офиса гледам как само жени не могат да дадат назад и да паркират успоредно с тротоара на еднопосочна улица.Не говоря да паркират между две коли, а да паркират първа кола.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Ами добра съм, даже нямам одраскана кола при паркиране - що да не съм добра. Аз съм си аз, други като мен няма - твоите познати са си те, не аз, не ми лепвай какво твоите познати правят. Пък и що да не пъпля с 40, това е по-безопасно, отколкото някой с 90, като се има предвид, че тези ограничения обикновено са край училища. Не мойш ме убеди, че да летиш и да се набираш на клаксона, докато минаваш покрай пресичащи деца или в последната милисекунда на жълтото е по-безопасно да караш в ограничението. Иначе днес на един паркинг един тутманик ме избута, защото го домързя да даде назад и даде напред през местата за паркиране - под избута разбирайте, ако не се бях махнала, щеше да мине през краката ми. Хич не му пукаше на дебелака, даже споменаваше родата ми под носа си. Сори, ама жена, пък и с обикновена кола, не джип, до сега не ми е правила този номер.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ele. Аз не разбирах говорим по темата : "Ти дали си добър шофьор" или " Жените или мъжете са по-добри шофьори" Ако говорим за втората-процентно мъжете са по-добри. Има калпави и мъже и жени. Но както казва колегата и аз не съм виждал жена да кара назад и да е ориентирана какво се случва. Отделно насъберат ли се 3-4 коли в кръстовище или нещо подобно и наложели се отместващата маневра да се направи от жена- почва едно чудене не е истина чак. Отделно от дома като излизам трябва да направя ляв завой и движението е мн натоварено. Когато светне светофара червено ( който е 10 метра на долу) колите те оставят да минеш. Но не и ако е жена- без да се замисли, че ще стой на едно място така или иначе си застава пред теб без да и мигне окото. Има и много мъже, които не знаят какво става на пътя. И всички колеги до колкото чета са на това мнение. Но ти продължаваш да си спориш.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
процентно как го изчисли, на око? Всъщност, ако се поровите в интернет, статистиката казва противоположното на това, което вие търдите. Линкове не пускам, щото преди време имаше спор с един модератор, който ми лепна банан, щото... ай да не коментирам, който иска - има в интернет/Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И другото от примера който даваш Еле, не става много ясно дали ти не си ходила като водолаз насред паркинга, щото все пак там се паркира не се разхожда.Та от там да почнем ,че повечето жени ходите като водолази, да не говорим за шофирането.Първо ходенето и ориентирането като пешеходец, после шофирането, даже предлагам да стане част от курсовете.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
ele написа:Ами ако смяташ че да паркираш, да излезеш от колата и да отвориш задната врата да си вземеш чантата е като да ходиш като водолаз, значи съм ходила като водолаз.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
ele написа:Е, поне не се е пробвала да те сгази, което предполага, че тутманикът от днес е по-опасен от кифлата, която не знае да паркира.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
ele написа:Не мойш ме убеди, че да летиш и да се набираш на клаксона, докато минаваш покрай пресичащи децаKay_ написа:Въпроса е, че жените се ориентират по-бавно пространствено( доказано е). Не става въпрос за теб, а като цялоThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kay_ написа:ele написа:Е, поне не се е пробвала да те сгази, което предполага, че тутманикът от днес е по-опасен от кифлата, която не знае да паркира.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар