Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моята па като има книжка от 15 години, сигурно и 1000км няма зад волана. И не иска да кара, и естествено е забравила да кара. Една чашка не мога да пия, като ходим някъде. Завиждам Ви.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

[quote:f229535332]Автомобилите и жените - генетично несъвместими Изучавайки 40 доброволци от двата пола, учените стигнали до извода, че при жените пространственото мислене е много по-слабо развито отколкото при мъжете. Според проучване, проведено от немски учени, способността човек да се ориентира в пространството се добива още в майчината утроба. При това, ориентацията била пряко свързана с наличието на тестостерон в организма, а мъжките ембриони получават по-голямо количество от този хормон. Изучавайки 40 доброволци от двата пола, учените стигнали до извода, че при жените пространственото мислене е много по-слабо развито отколкото при мъжете. Те доказват извода си чрез редица тестове, като например коя от пет картинки е еднаква с шестата при завъртане на 180 градуса и огледален образ. Мъжете се представили значително по-добре на тези тестове, което според учените доказва, че в реалния живот, мъжете биха управлявали по-добре автомобил, или пък биха го паркирали по-точно и по-бързо от представителките на нежния пол. Всяко правило си има изключения. Някои от жените се справили не по-зле от мъжете, като това се дължало на факта, че през ембрионалното си развитие са получили повечко тестостерон. Изследователите забелязали, че всички добре представили се на тестовете дами имат безименен пръст, почти равен по дължина на показалеца им, докато
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

avvasilev написа:
        Един последен въпрос, към тези, които скочиха да защитават половинките - шофьори:Като потеглите на семейно пътуване, кой кара колата? Докажете, че не сте предубедени!
        Абсолютно съм предубеден, обаче преди жена ми караше почти винаги, щото било извънградско, искала и тя да покара... бла бла бла. Вече не й е интересно.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

[quote:28227356c6="style34"][quote:28227356c6]Автомобилите и жените - генетично несъвместими Изучавайки 40 доброволци от двата пола, учените стигнали до извода, че при жените пространственото мислене е много по-слабо развито отколкото при мъжете. Според проучване, проведено от немски учени, способността човек да се ориентира в пространството се добива още в майчината утроба. При това, ориентацията била пряко свързана с наличието на тестостерон в организма, а мъжките ембриони получават по-голямо количество от този хормон. Изучавайки 40 доброволци от двата пола, учените стигнали до извода, че при жените пространственото мислене е много по-слабо развито отколкото при мъжете. Те доказват извода си чрез редица тестове, като например коя от пет картинки е еднаква с шестата при завъртане на 180 градуса и огледален образ. Мъжете се представили значително по-добре на тези тестове, което според учените доказва, че в реалния живот, мъжете биха управлявали по-добре автомобил, или пък биха го паркирали по-точно и по-бързо от представителките на нежния пол. Всяко правило си има изключения. Някои от жените се справили не по-зле от мъжете, като това се дължало на факта, че през ембрионалното си развитие са получили повечко тестостерон. Изследователите забелязали, че всички добре представили се на тестовете дами имат безименен пръст, почти равен по дължина на показалеца им, докато
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

style34, ако 40 доброволци са представителна извадка на милиони.... здраве да е. Предполагам след това изказване, че си падаш по кифли, не по нормални жени. Честито да ти е
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              style34, ако 40 доброволци са представителна извадка на милиони.... здраве да е. Предполагам след това изказване, че си падаш по кифли, не по нормални жени. Честито да ти е
              Е, уж си против обобщенията, а ти го правиш с това "кифли". Кои са "кифли" и кои са "нормални"?Иначе си падам по всякакви. Просто с някои бих прекарал 1 ден, с други повече. Прати снимка да ти кажа срока. И накрая - кой смята, че ГЛОБАЛНО жените са по-добри шофьори? Изключения е ясно, че има.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Коментар

Здравейте колеги,Има една приказка: Дебел кон спринтьор, н***р (афро-американец) скиор и жена шофьор - за мен няма.Няколко пъти съм се качвал при различни дами да ме возят и искрено си признавам, че съм изпитвал страх и решения :брилятни: решения в последния възможен момент.В единия от случаите дори щеше да прегази пешеходец пресичащ на зелен светофар в ненатоварен от ППС участък виждащ се от доста далечно разстояние - Да не дава Господ никому!Напоследък дори забелязвам, че дамите зад волана правят доста по-рискови изпълнения от господата, а друг е въпроса дали е Жип или с друго ППС, аз лично попадам предимно на малокалибрени колички....и се надявам да не срещам такава с джипка.
                  Skoda AMfabia 1.2 12v
                  exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

А бе, напиши си "негър" като хората!Тук няма кой да се засегне! В тази връзка и абсолютно извън темата: В САЩ щели да забранят секса, за да не нарушават правата на импотентните!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Айде малко и за мъжете с джипове -http://www.ochevidets.ru/rolik/63727/
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе... аз па много искам жена ми да кара жипка Ама голям, от класа на ленд крузър примерно, паджеро 4 местно, ТУНДРА !!! Ама нема. Но при първа възможност ще я уредя с една високо проходима бангия, за да дразни майсторите тук, кой от кой по-добър шофьор :D Забелязал съм, че във форумите всички са майстори, много добри, знаят отлично какво умеят те и автомобила, владеят го до съвършенство, обаче ако може да не се срещаме на пътя, аз и някой с форумна лепенка (все тая кой авто форум). Честно да кажа, предпочитам да се размина с някоя руса наточена кифла дъкфейс и жипка, отколкото с някой майстор член на авто форум с лепенка на задния джам (пу пу, да не дава Господ).
                        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

nikolce написа:
                          Моята па като има книжка от 15 години, сигурно и 1000км няма зад волана. И не иска да кара, и естествено е забравила да кара. Една чашка не мога да пия, като ходим някъде. Завиждам Ви.
                          И моята има от 15 години книжка и тя няма не 1000, ами 100км. зад волана. И все аз карам. Качих я веднъж на опреснителни - хванах се за главата, а фиата - за кардана
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Моята жена също има книжка, ама само за украса, я има 200км. я не, изпитва страх като седне зад волана и почва да се чеше там където не я сърби Откакто жена шофьор с джип Лендкруизър щеше да ме убие на пътя, за мен жена шофьор няма!
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

жените ви като не могат да карат и като сте срещнали 1-2 кифли на улицата, това трябва ли да е причина да правите генерални заключения?Мен примерно преди 4 години ме отнесе мъж - прави обратен завой на кръстовище без да гледа - тутманик някакъв. Почти са ме отнасяли на кръстовище, мъже, преминаващи на червено - трябва ли и аз, по вашата логика, да си правя генерални заключения, че мъже шофьори няма и всички са тутманици?

Коментар

ele, какво да ти доказваме. Вчера за 40км софийско, две случки, и двете жени .Естествено, че има и добри жени шофьори, както и лоши мъже шофьори, ама моя опит показва, че жените като цяло са по-невнимателни към случващото се около тях. Те и ПТП-тата им едни такива глупави. При мъжете е по-опасно, там фактора "джигит" и "шумахер" си казват своето.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X