Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А аз познавам само 1 жена, която САМА си е купила ’жипа. Чисто нова Тойота - отиде в магазина и каза "искам кола с която да мога да излизам от гаража си и през зимата". Продадоха и ’жип-ка. Дори участва в състезание с нея - някакво само за жени Но тя е изключение, а изключнията затвърждават правилото посочено в темата
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

- Обаждаме се от сервиза.Вашата съпруга докара колата си за ремонт и се притеснявам кой ще ...- Ясно, ще платя каквото оправите, какъв е проблема?- Притеснявам се кой ще плати ремонта на сервиза?!?
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да разбирам, че пишущите тук не биха купили на жените си джипове, ако имаха средства?

Коментар

Kuku написа:
          Да разбирам, че пишущите тук не биха купили на жените си джипове, ако имаха средства?
          Някой може да има средства и за танк, но трябва ли да го купува на жена си?
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Не всички жени могат да управляват жипове. Докато свикне с габаритите и може да го е цункала някъде.Да не говорим колко зле-та има, които не могат да се ориентират как да маневрират назад.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз имам една щета на паркинг от мъж - да не говорим, че духна и избяга. Така че не ми говорете кой е по-некадърен шофьор.Kuku, вероятно не, нека всеки сам да си направи изводите
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                Аз имам една щета на паркинг от мъж - да не говорим, че духна и избяга. Така че не ми говорете кой е по-некадърен шофьор.Kuku, вероятно не, нека всеки сам да си направи изводите
                Ами така, балъци има навсякъде, не мога да разбера що като е духнал трябва да бяга, поне Жип можеше да му купиш, или поне Жисием или жапанки
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  ele написа:
                  Ами така, балъци има навсякъде, не мога да разбера що като е духнал трябва да бяга, поне Жип можеше да му купиш, или поне Жисием или жапанки
                  Да не е жена, че да купувам жапанки! То вярно че мъжете масово обръщат резбата, защото хванаха далаверата, ама чак пък толкова...

Коментар

Е поне едни жапанки можеше да му вземеш на човека.

Коментар

Kuku написа:
                      Ако имам средствата за ’жип (ама нов) ше ѝ наема шофьор. Такава кола и аз не искам да карам, не че не съм. Ама някак си това е като големите часовници, скъпите телефони, "марковите дрехи". Не мерси. Ако имам излишните за едни SUV пари - знам как и къде да ги наместя - не и в такова нещо.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ей няма оправия с тия предразсъдъци. То и мъже има дето не трябва и лагерна количка да управляват,ама някой и книжки им е дал. Не мога да си обясня кое прави една жена в джип по опасна от една жена в малка кола? Някой може ли да ми даде смислено обяснение? Не за друго ама в Бургас има няколко жени които управляват автобуси,тролеи и разни други различаващи се от обичайните превозни средства. На тях дали можем да им разрешим да карат джипки?
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

jenshen73 написа:
                          Kuku написа:
                          Ако имам средствата за ’жип (ама нов) ше ѝ наема шофьор. Такава кола и аз не искам да карам, не че не съм. Ама някак си това е като големите часовници, скъпите телефони, "марковите дрехи". Не мерси. Ако имам излишните за едни SUV пари - знам как и къде да ги наместя - не и в такова нещо.
                          Още повече пък за жената.

Коментар

jenshen73 написа:
                            Kuku написа:
                            Да я следи предполагам. Ей, мъжете всякакви извинения измисляте, да не купите жип на жената. krasio_79bs: мъжете ги е яд, че жените взеха да ги бият във всичко, даже в неща, които те си мислят, че са типично мъжки. Или просто ситърсят извиненя що да не купят на жената Жип, вместо това ще й наемат шИфИор.

Коментар

Еle, знам доста жени дето карат много по добре от половината мъже със СПМПС. Даже с една много често пътуваме по дестинацията София Разград с две коли и доста често се юркаме по пътя. Проблема идва че доста от колегите и колежките като чуят за полигон и си мислят за квартал в София. пп Между другото шИфЙор се пише с Й

Коментар

Грешно предполагаш. Шофьор се наема по 2 причини:1. Да отменя съпруга в определени задължения, че да му остават сили за кръшкане2. Да се знае къде е съпругата, на принципа "Вържи попа, да е мирно селото"За жените щангистки и мъжете медицински сестри не ми се коментира.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X