cs_aleksandar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените с джипове
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:cs_aleksandar написа:yivanov написа:Тази на снимката с джипа е заела 3 места :DКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
didich написа:То в Люлин вече се биеме за места пред блока, пък какво остава за МладостКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ко да заповядам? Ето няколко снимки как паркират мъже:Мъж не можал да вземе завой Любо Ганев паркира мъжкиТака парккира адвокат във Варнаа така общински съветник Всички снимки са от интернет - всеки може да провери.Вие като излезете навън само жени ли виждате да паркират неправилно? Ако да, значи цжените шофьори са в пъти повече от мъжете. Дали?Яд ви е, че жените взеха да ви бият във всяко едно отношение и се хващате за някоя перхидролена пача като удавници за сламка. И вече много ви личи, че губите контрол. Кофти ситуация, а?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле, замисляла ли си се че човека от първата снимка може да няма канал на разположение и просто да се е възползвал от възможноста да погледне какво то му трябва.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Ако на някоя форумна среща видя момче и момиче да са се хванали са гушите ще знам, че са ele и style34ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Хахаха, да бе. Само Ленчето се връзва яко, ама се чудя дали и тя си вярва на смешките, че жените били по-добри във всичко Ленка да каже как би реагирала в ситуацията на BO от предната страница. Не да ми казва как добре паркира на село. Пък и да качи една снимка да й кажа ще може ли да ме хваща където и да е или не.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Хахаха, да бе. Само Ленчето се връзва яко, ама се чудя дали и тя си вярва на смешките, че жените били по-добри във всичко Ленка да каже как би реагирала в ситуацията на BO от предната страница. Не да ми казва как добре паркира на село. Пък и да качи една снимка да й кажа ще може ли да ме хваща където и да е или не.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:style34, сериозно, намали тревата или пиенето. На предната страница ВО не е писал нищо, кой не ти казва как се паркира на село не разбрах. И на кого да кача снимка да те хващаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
кой въпрос? Ти изписа една камара глупости без абсолютен смисъл, държиш се като олигофрен и като видя, че не ти минава номерът и фъсна като обидена госпо’ица.Пък за мен не се грижи гледай си пролетните лаленца, аз чакам минзухарите да цъфнат още.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
На ВО ситуацията е много деликатна. Ако не е реагирал навреме и той и пешеходците...да не дава господ. Хубаво, че е следял обстановката, а не просто да чака да светне зелено.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Стига, стига. Една жена няма как да изкара пари сама за един хубав джип - добре, има такива случаи, но редки! Всички знаем как стават нещата с тия джипове. Те свирят, ние купуваме. Това е било винаги и така ще продължи - лукс е да си жена! То в моят малък град го забелязвам това, какво остава за големите... Дам, явно предпочитат да гледат от високо и да бият на очи по този начин.Няма лошо! Щом могат, да го правят - ние сме глупаците!От Пу*ка излизаш и цял живот за Пу*ка се бориш! - трагично, но истина.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Стига, стига. Една жена няма как да изкара пари сама за един хубав джип - добре, има такива случаи, но редки! Всички знаем как стават нещата с тия джипове. Те свирят, ние купуваме. Това е било винаги и така ще продължи - лукс е да си жена! То в моят малък град го забелязвам това, какво остава за големите... Дам, явно предпочитат да гледат от високо и да бият на очи по този начин.Няма лошо! Щом могат, да го правят - ние сме глупаците!От Пу*ка излизаш и цял живот за Пу*ка се бориш! - трагично, но истина.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар