ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените с джипове
Collapse
X
-
Bravo 1.9d 97г
-
ele написа:Аз аргументите си ги изказах, обаче ти си още на черешата и не четеш - има статистики онлайн, виж кой повече се вживява като безсмъртен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1241134 Дали е кифла или някой тутманик? Залагам на второто.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Това е като всичко друго, или го можеш или не.Имам комшийка която навъртя 8-900000 км без ПТП и драскотина на колата и комшия с 20 г стаж като водач който на всяко паркиране си удря колата в стената. А и някъде преди време съм чел че при жените рядко има агресия при шофиране докато при мъжете не е така, но съм го чел отдавна и може би традициите не са това което бяха
Коментар
-
bubachko
Kuku написа:Да разбирам, че пишущите тук не биха купили на жените си джипове, ако имаха средства?
Коментар
-
Не знам как още никой не се е сетил да постне това забавно четиво!"Пътуваме си из София с един колега и по едно време един ЧЕРЕН ДЖИБ ни удря. Една проста ежедневна случка. Последвалите събития са уникални. Слиза някаква руса спермоядка и започва да ни се кара. Ние гледаме тъпо и не знаем какво да кажем. Естествено това не трая дълго, започнаха да хвърчат клетви и красиви думи към нея. Съответно прозвуча и заплахата, че ще ни се стъжни. Звънна някакъв телефон и намали тона. Тя вика, не ме интересува, за тоя джип ще ви разсипят. Не се разбрахме с протоколите и решихме да викаме КАТ. От там прозвуча шегата, че да сме викали КАТ "черен джиБ е с предимство", та Викнахме КАТ, през това време се лееха закани как щяло да ни се стъжни след малко и т.н. Съответно се лееха и от наша страна люти клетви. По едно време пристига някаква S-ka и слиза един муньо с размерите на комар. Прозвуча едно злокобно "ей сега ще ви еба майката". Колегата се излетя към него и комарът скочи у джипа. И той започна да звъни телефони. Все тая, тая част не е интересна. БОЙ нямаше, имаше само псувни и закани. След около 40 минути идва КАТ.Взеха им проби за алкохол, всичко как си трябва. Нямаше проблем. Викат айде да напишем протоколите. И и викат на оная путка да си даде документите да и напишат акт. От там пак прозвуча "ама защо на мен". Те и обясниха, че тя е виновна, ние сме дясностоящи и т.н. Тя отговори "еми защо на мен, черен джиБ е с предимство!" Предишното и изказване ни прозвуча като шега, затова не ни направи впечатление, но сега прозвуча по-сериозно. От там се намеси и онзи минзухар като и той настояваше, че "черен джиБ е с предимство". Куките и те гледаха като гръмнати, докато ония не скокна в колата и донeсе някакво принтирано листче от Правилника за движение по пътищата. Покрай всички правила беше вметнат и член", в който пишеше общо казано, че "черен джиБ има предимство на пътя". Това абсолютно сериозно, а джиБ беше написано баш джиБ. Това копие на правилника му бил дал негов приятел, същото нещо имаше и русата путка от джиБа. Реакцията на полицайте няма да я коментирам, хората не знаеха какво да кажат. Ние също гледахме като гръмнати.Но за първи път виждам толкова прости хора. Явно тоя и беше тъпкачът и добре си бяха паснали по тъпотия. Може ли да твърдиш, че в правилника има "черен джиБ е с предимство". Това слага край на всякакви истории на пътя. Какви ли не неща съм виждал от всякакви селяци, но това разби всичко в мен. Случало ми се е да премигам на някоя за предимство, а тя да отвори прозореца и да ме пита "какво ми мигаш бе, аз съм в правото си", случавало ми се е да видя как човек присвирква на светофар на една мърла, че е включила задна, а тя да си помисли, че и дават зор, да извади ръката си, да покаже среден пръст, и с мръсна газ да удари този зад нея. Какво ли не. Но това уби всичко.И да си знаете на пътя - черен джиБ е с предимство. Видите ли черен джиБ спирайте !!! "
Коментар
-
Такива като по-горната жипка пред комето в банкя колкото искаш. Няма един път да съм отишъл, и да не се намира някоя подобна кака паркирала на 2 места. А там е достатъчно тясно, за да си позволи подобен лукс. Друго нещо: преди 2 дни, кръговото в банкя (с фонтанчето), сутрин, трафик да искаш - като в софия (едната главна улица е затворена и всичко минава през това кръгово), на всичкото отгоре и половината кръгово движение е затворено - място колкото да се разминат 2 коли. Ауди 80 спряло в едната лента върху пешеходната пътека. Колоната е 50м. сигурно в двете посоки, всички бибипкат, в това число и два автобуса. Идва тъпата овца нестригана, ухилена като резната тиква и си мести колата, която е оставила там за да отиде до магазина. Това дори мутрите с Q7 не съм виждал да правят, въпреки, че паркират сякаш пътя е пътеката в двора им. Женска му работа... Верно, че е единичен случай, ама това на паркингите пред магазините е най-редовният женски номер - пляс на 2 места на чомпик."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар