От известно време ми прави впечатление, че доста жени карат джипове из София. Някой друг забелязал ли го е? :D Днес поне на 7-8 се натъкнах и то бая новички. Дами във форума има ли, за да кажат каква е тази мода :D
Просто знаят как да си го искат (изкарат) :D И на мен ми прави впечатление, поне тук в Пловдив, луксозни и скъпи возила се карат основно от дами, за разлика от заможната мъжка част която карат различни по стойност спортни автомобили.
Аз ЖИП нема да си купа :D Не ми харесва, а и не мога да се кача в него Ми мода си е да караш джип и то с ролбарове,че като се удариш някъде мъжа да не мрънка много.Могли изкарали си ги жените,а некои кат сме тъпи ша караме Фяти,а некои и два
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Аз не виждам пък нищо ненормално,ако имам дете примерно,ще предпочитам жената да кара джип от колкото някаква малка кола ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
От известно време ми прави впечатление, че доста жени карат джипове из София. Някой друг забелязал ли го е? :D Днес поне на 7-8 се натъкнах и то бая новички. Дами във форума има ли, за да кажат каква е тази мода :D
Аз забелязах още 2009 година,у когато на една кака с джип ГЧ 88 и влязох отзад и я бутах има няма 30м. Още от тогава много внимателно се оглеждам за каки с ДЖИПОВЕ. пп Между другото, Андрей ти можеш ли да паркираш така кадилака? ппп Усещам как работата ще стигне до това кой и как прави духови музикални инстроменти и кой лапа к***ци.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар