По закон е забранено, а в действителност както ти дойде :D. Това дали е двойна, единична или прекъсната не е тежест дали ще има повече или по-малко катастрофи, смешно е това да е довод. Днес ми се случи следното: две пътни платна в една посока, един гъсок кара в дясна лента аз съм в лявата, изпреварвам го и той решава да завие наляво точно в този момент, е линията беше прекъсната, но ако не бях реагирал сакътлъка щеше да е пълен. Гледайте си в огледалата и внимавайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за непрекъснатата линия
Collapse
X
-
nnikin_n написа:style34 написа:Като съм спирал на аварийки ако трябва, чакам да няма пукнато ппс и правя маневрата.punto HGT
Коментар
-
didich написа:nnikin_n написа:style34 написа:Като съм спирал на аварийки ако трябва, чакам да няма пукнато ппс и правя маневрата.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Колега, аз в града си карам с 40-50 и се движа с трафика. Не те знам къде вдигаш повече като изключем Цариградско или Околовръстното.За магистралата си карам със 110-120, а на междуградски с 80-90. Вярно е , че аз си карам като пенсия. Кой знае колко бърза работа нямам...ама път за скорости по-високи от тези, къде ги вдигаш незнамФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Колега, аз в града си карам с 40-50 и се движа с трафика. Не те знам къде вдигаш повече като изключем Цариградско или Околовръстното.За магистралата си карам със 110-120, а на междуградски с 80-90. Вярно е , че аз си карам като пенсия. Кой знае колко бърза работа нямам...ама път за скорости по-високи от тези, къде ги вдигаш незнамАйде да не се правим на 2 и половина.Я кажи трафикът по Симеоновско, Г.М. Димитров, Вапцаров и други големи булеварди с колко се движи и ще направя клип ако трябва ако има разминаване.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kay_ написа:Колега, аз в града си карам с 40-50 и се движа с трафика. Не те знам къде вдигаш повече като изключем Цариградско или Околовръстното.За магистралата си карам със 110-120, а на междуградски с 80-90. Вярно е , че аз си карам като пенсия. Кой знае колко бърза работа нямам...ама път за скорости по-високи от тези, къде ги вдигаш незнамАйде да не се правим на 2 и половина.Я кажи трафикът по Симеоновско, Г.М. Димитров, Вапцаров и други големи булеварди с колко се движи и ще направя клип ако трябва ако има разминаване.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Не, не, не с колко караш по принцип, а дали си вдигал па макар и за 5 секундиП.С. наскоро отново на бул. Рожен имаше два индивида. Единя тръгва да прави обратен завой а другия през това време изпредварва в насрешното и това при двойна непрекъсната. Натам ти е ясно какво се получава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар