Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за непрекъснатата линия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По закон е забранено, а в действителност както ти дойде :D. Това дали е двойна, единична или прекъсната не е тежест дали ще има повече или по-малко катастрофи, смешно е това да е довод. Днес ми се случи следното: две пътни платна в една посока, един гъсок кара в дясна лента аз съм в лявата, изпреварвам го и той решава да завие наляво точно в този момент, е линията беше прекъсната, но ако не бях реагирал сакътлъка щеше да е пълен. Гледайте си в огледалата и внимавайте.
    FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

style34 написа:
      Като съм спирал на аварийки ако трябва, чакам да няма пукнато ппс и правя маневрата.
      Аз предлагам да пускаме аварийки и да минаваме на червен светофар. Майната му на закона, важното е, че имаме аварийки.
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
        style34 написа:
        Като съм спирал на аварийки ако трябва, чакам да няма пукнато ппс и правя маневрата.
        Аз предлагам да пускаме аварийки и да минаваме на червен светофар. Майната му на закона, важното е, че имаме аварийки.
        Той поне пуска аварийки, тоест разбира се, че поне спира, докато има индивиди, които нито мигачи подават, нито аварийки пускат при каквато и да е маневра, а това вярвайми е по опасно от всичко каквото се сетиш, защото лумпена пред теб незнаеш в кой момент на къде иска да тръгне или за какво се е сетил, такива ги гледам всеки ден по улицата и вече почвам да се кръстя, иначе двойно непрекъсната линия си я пресичам редовно на моста на бакърена фабрика, защото нямам нерви да чакам някой пред мен да кара с 30км/ч, знам че е нарушение и знам, че двойно непрекъсната линия е забранено да се пресича.
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          nnikin_n написа:
          style34 написа:
          Той поне пуска аварийки, тоест разбира се, че поне спира, докато има индивиди, които нито мигачи подават, нито аварийки пускат при каквато и да е маневра, а това вярвайми е по опасно от всичко каквото се сетиш, защото лумпена пред теб незнаеш в кой момент на къде иска да тръгне или за какво се е сетил, такива ги гледам всеки ден по улицата и вече почвам да се кръстя, иначе двойно непрекъсната линия си я пресичам редовно на моста на бакърена фабрика, защото нямам нерви да чакам някой пред мен да кара с 30км/ч, знам че е нарушение и знам, че двойно непрекъсната линия е забранено да се пресича.
          Прав си, на всички ни се случва да нарушим правилата но си мисля, че това не е повод за гордост.

Коментар

Няма смисъл да влизаме в дразги колеги, контрола е лабав - много нарушения, това е, ако ме бяха спрели или снимали и ми дойде глоба, другия път на моста ще си карам с 30км/ч и няма да ми мине през акъла да пресичам двойно непрекъснатата линия
            punto HGT

Коментар

Колега, аз в града си карам с 40-50 и се движа с трафика. Не те знам къде вдигаш повече като изключем Цариградско или Околовръстното.За магистралата си карам със 110-120, а на междуградски с 80-90. Вярно е , че аз си карам като пенсия. Кой знае колко бърза работа нямам...ама път за скорости по-високи от тези, къде ги вдигаш незнам
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                Колега, аз в града си карам с 40-50 и се движа с трафика. Не те знам къде вдигаш повече като изключем Цариградско или Околовръстното.За магистралата си карам със 110-120, а на междуградски с 80-90. Вярно е , че аз си карам като пенсия. Кой знае колко бърза работа нямам...ама път за скорости по-високи от тези, къде ги вдигаш незнам
                Не, не, не с колко караш по принцип, а дали си вдигал па макар и за 5 секунди. То и аз не карам на зиг-заг по непрекъснатите линии... Айде да не се правим на 2 и половина.Я кажи трафикът по Симеоновско, Г.М. Димитров, Вапцаров и други големи булеварди с колко се движи и ще направя клип ако трябва ако има разминаване.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Kay_ написа:
                  Не, не, не с колко караш по принцип, а дали си вдигал па макар и за 5 секунди. То и аз не карам на зиг-заг по непрекъснатите линии... Айде да не се правим на 2 и половина.Я кажи трафикът по Симеоновско, Г.М. Димитров, Вапцаров и други големи булеварди с колко се движи и ще направя клип ако трябва ако има разминаване.
                  Гледам по долните коментари стават леко агресивни. Нека не се караме. Дето се казва " От един отбор сме" хаха. Иначе сигурно вдигам над 50. Не гледам постоянно километража. Но когато го погледна все съм м/у 40-50. Още на 40 бия 5та и се тътря по пътя. Това го правя понеже изкачат деца, топки, баби и други подобни. Отделно предпочитам да имам повече време за реакция при "маневрите" на другите коли. А на симеоновско.. като слизаш от околовръстното сложиха легнал полицай, после има два светофара. След разклона на Студ в завоя има пешеходни пътеки. После още светофари и легнал полицай. Ако нямаш за цел да караш агресивно няма как потока да се движи с над 50
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Не, не, не с колко караш по принцип, а дали си вдигал па макар и за 5 секунди
                    Еми по принцип всяка сутрин и вечер до преди 6 месеца скоростта ми беше 160-180 по северната дъга на околовръстното, това нещо го правя всеки ден на трите ленти. От 6 месеца насам не е 160+ ами е 130+ до към 160 и то защото макс. скорост на автомобила който карам е 180 и не обичам да го вкарвам в лютеницата. Но си имам принципи и когато е забранено да изпредварвам не го правя, дори и да няма абсолютно никой срещу мен, като цяло само нарушавам ограничението на скоростта и то на места където е право, имаш добра видимост и няма вероятност някой да ти излезе от някъде. Сега доволен ли си П.С. наскоро отново на бул. Рожен имаше два индивида. Единя тръгва да прави обратен завой а другия през това време изпредварва в насрешното и това при двойна непрекъсната. Натам ти е ясно какво се получава.

Коментар

П.С. наскоро отново на бул. Рожен имаше два индивида. Единя тръгва да прави обратен завой а другия през това време изпредварва в насрешното и това при двойна непрекъсната. Натам ти е ясно какво се получава.[/quote]Обясни на "Стил"

Коментар

chaveto, много си горд с това си постижение, а?
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ся се сещам и за още един приложим лаф: Забранено е, но не е отменено.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ele написа:
                            chaveto, много си горд с това си постижение, а?
                            Това с боб ли го разбра или имаш някакви други телепатични възможности?

Коментар

Working...
                            X