Колеги, днес с един приятел спорихме относно следната ситуация:Разрешено ли е при двойна непрекъсната линия да се прави ляв завой ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за непрекъснатата линия
Collapse
X
-
emzo написа:Леко пък да не утрепе някой....
Коментар
-
А ако същата патка го беше направила на прекъсната линия нямаше да има проблем, така ли? А мотоциклетистът с 40 ли е карал? Айде по-сериозно. Истината е, че един скапан шофьор е по-опасен от един добър и внимателен такъв, макар и да нарушава закона понякога. Е аз съм правил обратен завой на двойна непрекъсната линия.Като съм спирал на аварийки ако трябва, чакам да няма пукнато ппс и правя маневрата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Всъщност имах нещо друго предвид - ако човек не знае, че двойна непрекъсната линия не се пресича, вероятно не е наясно с поне половината закон. Мисля, че подигравателната поза, която заемате, не е особено удачна на фона на убитите и оасакатени хора.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
style34 написа:А ако същата патка го беше направила на прекъсната линия нямаше да има проблем, така ли? А мотоциклетистът с 40 ли е карал? Айде по-сериозно. Истината е, че един скапан шофьор е по-опасен от един добър и внимателен такъв, макар и да нарушава закона понякога. Е аз съм правил обратен завой на двойна непрекъсната линия.Като съм спирал на аварийки ако трябва, чакам да няма пукнато ппс и правя маневрата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар