Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подходяща машинка за бръснене на брада?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подходяща машинка за бръснене на брада?

Не говоря за специалните машинки за тази работа, а за тези дето са за подстригване. Знам, че някой хора ползват такива да се бръснат по лицето, та викам да пробвам и аз тази работа.Цъкни тук!Ето тази я хареса и е евтина, пише, че има някаква приставка за брада? Възможно ли е да бръсна добре с нея? Вижда ми се доста голяма впрочем. Дали има някои по-малки и подходящи за тази манипулация?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Хубавите електрически машинки за бръснене не струват 46 лв., а поне 100 лв. отгоре. Не можеш да обръснеш твърда брада, свикнала от години на бръснене с ножчета, с евтина машинка.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз бих рискувал едно с едно такова, даже се чудя дали да не поръчам. 16 лева майната им.http://www.banggood.com/POVOS-PQ3300...r-p-80043.html
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Еми щом коса реже до 1-ви номер, защо да не може и брада? Верно, че едното е по-твърдо от другото, но все пак знам хора, дето се бръснат с машинки, но пък те имат доста малко брада.
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Преди три години ми подариха тази машинка и работи безупречно. С нея си махам косата до дъно ,махал съм си брадата доста ниско ,както съм си махал и друго окосмяване. Има богат набор от приставки за всякакви нужди. Купих си и тример на същата марка,но така и си седи нейде из шкафовете.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Машинката ми я купих за около 80 евро и има приставка за брада.Не е като да не съм я пробвал няколко пъти,НО все още се бръсна с жилета дето го имам от 16 години.Смятайте

Коментар

Янков, ти искаш да си гладко обръснат или да си поддържаш небрежно набола брада на няколко дена?
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Преди три години ми подариха тази машинка и работи безупречно. С нея си махам косата до дъно ,махал съм си брадата доста ниско
                Имам същата, засега само тя издържа на гъстата ми коса Не загрява, тиха е и не вибрира много.АМа за бръснене не става, не може да свали достатъчно ниско, все едно съм се бръснал преди 2-3 дни.--------За бръснене имам филипс някакъв, купуван преди много години, за доста пари - 290лв по спомени, бръсне почти перфектно, но ми се възпалява всеки път кожата.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз за това го попитах на небрежната брада от няколко дена. Ако иска такава няма да има ядове,ама ако си иска бръснене си му трябва машинка за бръснене ,а не за подстригване.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз пък вече 2 години съм с Този Филипс и съм много доволен.Само дето е само на кабел.Иначе завинаги най доволен съм от един десет левов Елит, който ползвах 7-8 години докато се разпадна. Как режеше само... И беше с батерия, тих и лек.От няколко маркови не съм бил доволен -жената ми подари преди години една Ровента, която след първото ползване я накарах да върне. Беше тежка, вибрираше като звяр, чак ръката ми изтръпна и не режеше като хората...А повярвайте ми, над 15 години се подстригвам сам и мога да ви говоря за машинки цяла нощ. Имам точно 4 в момента... 2 работещи, 1 чисто нова, която е пълен отврат, и онзи въпросен Елит, който на на адаптор още работи, ама отгоре има едно меко покритие, което с годините се скапа и лепна, не се държи направо.За бръснене не стават, като си прекарам 4 дневната брада с машинка - става двудневна. Това става със всяка машинка. Естествено, тази която стриже добре косата, тя стриже добре и брадата. В крайна сметка всичко е в ножчето- трябва да е остро, смазано и да реже добре.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз пък имам такава ’Rowenta’ от (ВНИМАНИЕ!) 10 години и до ден днешен я ползвам безотказно срещу всякакъв вид окосмяване.За главата няма нужда да обяснявам - без приставки прави 0-номер с лекота и без повтаряне.За брадата има особености, но аз съм доволен, защото с машинка не ми излизат пъпки по лицето, докато от самобръсначката със сигурност се обривам Да, естествено, брадата няма как да стане гладко обръсната, но с повечко старание я докарвам на вид, като на 1-2 дни
                      Прикачени файлове

Коментар

от две години се бръсна и подстригвам със безжичен филипс със 2 приставки сухи самозаточващи ножчета и съм супер доволен. 86лв от Зора