Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна в Европа час по-скоро

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Украйна в Европа час по-скоро

След този клип съм твърдо за Украйна час по-скоро да влиза в Европа http://www.youtube.com/watch?v=c9FS1bxaGTgне че до сега не съм бил .. но мацката от клипа направо ми събра очите
    Lancia Lybra 1.8i

Украйна си е в Европа. След този поучителен клип какво очакваш - още по в Европа ли да се озове?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

хахах ..имахпредвид Европейски Съюз и да паднат визите поне за Украинките на момента
      Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Разбрах те още в началото. Просто се пошегувах .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

тази кака може да те счупи!!!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

е ние с Либрите не се даваме лесно
            Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Въййййй :D
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Че то въпреки визите , с украинки е пълно по Европата .А пък в самата Украйна ставаш разноглед .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Световната шампионка по еротични танци все пак е от Украйна, макар че е Арменка - Варда. Сега от телефона ми е трудно да дам линк, но който се интересува, ще я намери

Коментар

Страшна работа
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Какво общо има каката с Украйна в ЕС?! Ще гризнат и те дръвцето като нас... това е просто съвременната форма на колониализъм. На американците им трябва Украйна да влезе в НАТО зарати военната им доктрина за т.нар. "внезапен изпреварващ удар" върху стратегическите ракетни сили на Русия - за целта крилатите ракети Томахоук трябва да бъдат набутани там (обхвата им е 2500 км). Та те за това е сценария с т.нар. "демократични цветни революции"... не знам как има още хора дето вярват в щастието и демокрацията
                      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

По-задълбочен конфликт между Украйна и Русия, и последстващите от това международни санкции срещу русите ще ни повлияят много тежко върху България.Южен по(р)ток и удължаването на срока на експлоатация на 5-ти и 6-ти енергоболок в АЕЦ Козлодуй зависи пряко от Русия.Молдова може да се окаже следващата ябълка на раздора.Надявам се в онази част от източна Европа да не премине към Югославския сценарии от 90-те!!!

Коментар

D. Stanev написа:
                          Какво общо има каката с Украйна в ЕС?! Ще гризнат и те дръвцето като нас... това е просто съвременната форма на колониализъм. На американците им трябва Украйна да влезе в НАТО зарати военната им доктрина за т.нар. "внезапен изпреварващ удар" върху стратегическите ракетни сили на Русия - за целта крилатите ракети Томахоук трябва да бъдат набутани там (обхвата им е 2500 км). Та те за това е сценария с т.нар. "демократични цветни революции"... не знам как има още хора дето вярват в щастието и демокрацията
                          честно по-голямо малоумие не бях чел значи по твоята логика Янукович е Американски агент .. в Путин му е началника защото Янукович до последно лъга народа си .. че подсива с Европа и в последния момент се извъртя.. а пък Путин се опита да ги купи с 12 милиарда евро.. .. кой им е виновен на Украинците че за толкова години са задлъжняли към Русия и не са плащали Газта си .. сигурно Америка .. а кой е бил на власт там Янукович Янукович и Руските му курви забатачиха страната а накрая когато народа се вдигна .. ЦРУ излезе виновно както се казва УМНИК СИ ТИ Въздържайте се от подобни лични определения!Следващото предупреждение ще е официално.Модераторски екип на фиат-бг.орг
                          Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Предлагаш им нашия път,добре-след по-малко от 10 години няма да усещат какво ядат ако не погледнат етикета!!! А западното дръвце им е в кърпа вързано-засега :D :D :D
                            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Working...
                            X