След този клип съм твърдо за Украйна час по-скоро да влиза в Европа http://www.youtube.com/watch?v=c9FS1bxaGTgне че до сега не съм бил .. но мацката от клипа направо ми събра очите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна в Европа час по-скоро
Collapse
X
-
Какво общо има каката с Украйна в ЕС?! Ще гризнат и те дръвцето като нас... това е просто съвременната форма на колониализъм. На американците им трябва Украйна да влезе в НАТО зарати военната им доктрина за т.нар. "внезапен изпреварващ удар" върху стратегическите ракетни сили на Русия - за целта крилатите ракети Томахоук трябва да бъдат набутани там (обхвата им е 2500 км). Та те за това е сценария с т.нар. "демократични цветни революции"... не знам как има още хора дето вярват в щастието и демокрациятаНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Humppa
По-задълбочен конфликт между Украйна и Русия, и последстващите от това международни санкции срещу русите ще ни повлияят много тежко върху България.Южен по(р)ток и удължаването на срока на експлоатация на 5-ти и 6-ти енергоболок в АЕЦ Козлодуй зависи пряко от Русия.Молдова може да се окаже следващата ябълка на раздора.Надявам се в онази част от източна Европа да не премине към Югославския сценарии от 90-те!!!
Коментар
-
D. Stanev написа:Какво общо има каката с Украйна в ЕС?! Ще гризнат и те дръвцето като нас... това е просто съвременната форма на колониализъм. На американците им трябва Украйна да влезе в НАТО зарати военната им доктрина за т.нар. "внезапен изпреварващ удар" върху стратегическите ракетни сили на Русия - за целта крилатите ракети Томахоук трябва да бъдат набутани там (обхвата им е 2500 км). Та те за това е сценария с т.нар. "демократични цветни революции"... не знам как има още хора дето вярват в щастието и демокрациятаLancia Lybra 1.8i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар