Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще си купите ли акции на ЦСКА, армейци?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз се чудя обаче, тези дето си дават парите на посредниците, що направо не отидат да кажат "Лупи, ей ти тези 50 кинта, че са ми в повече". Ще спестят разноските и комисионите на посредника. Кому е нужно това разхищение не мога да разбера?!
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Абе всички плюяг по Лупи,но той е по голям цесекар от повечето дето се бият в гърдите какви цесекари са,някой освен него лятото зае ли се с бакийте в ЦСКА,не не се зае?Който иска да даде пари ще ги даде,защото всички много добре знаят ,че ако ЦСКА се събуди утре без дългове става много апепитна хапка за хората с пари и става страшно и точно от това ги е страх всички дето плюят по вестиници и телевизии.По хубаво ли щеше да ви е да си дадете парите за акции на титаните,божков,на мултаците ако бяха пуснали акции преди време защото Томов днес е тук утре го няма важно е за цесекарите ЦСКА да го има.Я друго да питам в България само ЦСКА ли има дългове,само при тях ли има проблеми с парите,не всички са с дългове до шията но да сте чули някъде да се пише и говори затова? А да знете кой е единственият отбор който плаща за да играе на базата си без собственика на базата да даде една стотинка за подръжка?Айде моля ви се малко по сериозно,стига с тея слухове догадки и откровенни лъжи за отбора.
      Fiat Marea 1.8 16v HLX
      Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Днес чета, последен ден от продажбата на акции. Ето цитат от Спортал:"Днес бе последният ден, в който на фондовата борса можеха да бъдат закупени акции на ЦСКА. "Армейците" регистрираха 359 206 продадени ценни книжа за периода 21.03 - 19.05. За да бъде успешно публичното предлагане, трябваше да бъдат продадени минимум 1 409 210 броя акции за 4 227 630 лева. Общият размер на емисията пък бе 3 000 000 акции. Все пак "червените" показаха завидна активност и за по-малко от 2 месеца събраха 1 077 618 лева. Включиха се общо 5720 човека. Сега те ще трябва да получат парите си обратно." За мен ключово е последното изречение. Не ми се вярва да върнат каквито и да е пари, но дори и да го направят - а с таксите и комисионните какво става? Както и прогнозирах, някой лапна едни пари на гърба на феновете на един отбор, без да направи нищо полезно за клуба. А сега накъде?

Коментар

Лупи не е успял да доведе нищо до успешен край, освен Кремиковци . Празни приказки, вятър и мъгла се оказаха обещанията за крупни инвеститори. Не му повярвах и НЕ си купих акции. Извинете .П.П. Всъщност не знам на какво се разчиташе. Дори ако предположим, че емисията беше успешна, това прави няколко милиона лева. И какво става след като се изхарчат (усвоят) за 2-3-5 месеца? Ако ЦСКА се управляваше разумно, с любов, от загрижени, можещи и честни хора, привържениците щяха да усетят това и може би емисията щеше да бъде успешна. И все пак - дори това да се беше реализирало, става дума за краен брой пари, дадени еднократно. Не си представям как голям клуб може да се издържа по подобен начин, от 30-те левчета на феновете си.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ръководството на ЦСКА не изглеждат притеснени от цирка с акциите, явно не е станало нищо, което не са очаквали да стане. И не, естествено, че банките не връщат такси и комисионни. Сашо Апашо по призвание и професия е ликвидатор (Кремиковци е най-голямата гордост в неговата автобиография или си-ви както е по-модерно), но с ЦСКА ще му е по-трудно, все пак имат много фенове - почти колкото Левски :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

@snakeТочно това казах в началото на темата. И 5 милиона да съберат, едва ли това ще промени нещо.
              style34 написа:
              Добре де, друго се чудя. След всички десетки милиона, които потънаха някъде през годините, тия няколко ли сега ще спасят ЦСКА и ще направят ЦСКА велик отбор?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Беше ме омаял сладкодумният Лупи и в един период си мислех, че всичко това може наистина да е за добро. Документите за покупка на акции ми стоят от близо месец на бюрото - попълнени. В крайна сметка реших да не участвам във втория фалит на ЦСКА. На тези собственици (не че някой знае кой е собственик на ЦСКА в момента) доверие нямам!

Коментар

Ами оная Британска бъчва с пурите не е ли началника? Както обичат от един спортен сайт да казват " Силния човек в ЦСКА"
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

dikanio написа:
                    Ръководството на ЦСКА не изглеждат притеснени от цирка с акциите, явно не е станало нищо, което не са очаквали да стане. И не, естествено, че банките не връщат такси и комисионни. Сашо Апашо по призвание и професия е ликвидатор (Кремиковци е най-голямата гордост в неговата автобиография или си-ви както е по-модерно), но с ЦСКА ще му е по-трудно, все пак имат много фенове - почти колкото Левски :D
                    Те Държавата ликвидираха, че един отбор ли няма да могат ? :PПС: Аз и преди и сега продължавам да не разбирам идеята и замисъла на тези акции...Впрочем неразбирането ми вече се оправда. Сега у мен има само недоумение и твърдата убеденост, че Лупи козината си мени, но нрава не моЙ.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

По принцип не чета налудничавите писания на ГА, но този път явно е бил в добра кондиция и мисля, че доста точно е описал причините за провала на номера с акциите: Фокусникът сбърка номера

Коментар

http://www.sportal.bg/news.php?news=488553 "Вълкът от Кремиковци 2"
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ЦСКА ще пусне втора кампания с продажба на акции, съобщи Александър Томов на пресконференция на босовете на клуба след края на сезона. Това ще се случи след около 40 дни, като феновете отново ще имат възможност да закупят от ценните книжа на любимия си отбор.Томов обеща, че този път при продажбата на акции ще има по-добра организация, като за целта вече са водени разговори с две банки, които да направят и да определят фиксирани посреднически такси.Очаквайте подробности!
                          Тоя е извън пътя. Наглостта и безочието му край нямат. След този провал очаквах всичко друго, но не и рестарт на кампанията...Да ме прощавате, но този печели САМО време. За какво обаче - можем само да гадаем.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Още от пресконференцията на Томов:
                            Тези 5720 души ще могат да си купят акции директно от клуба или да дарят парите си в клуба...

Коментар

http://goo.gl/0ELuq0
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Започна възстановяването на парите на участниците в неуспешното първично публично предлагане на акции на ЦСКА АД. Компанията "Елана Трейдинг", през която преминаха повечето сделки за акции на ЦСКА от днес връща парите на кандидат-инвеститорите.Фирмата поема разходите за банкови такси при връщане на парите в банкова сметка. Необходимо е само да се попълни формуляр "Нареждане за прехвърляне на средства", намиращ се на сайта на "Елана Трейдинг" и да се изпратите на мейл: angelov@elana.net.
                                http://goo.gl/vvUO0y
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X