Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще си купите ли акции на ЦСКА, армейци?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тия, които вьршат нещата сьс сьрце вьршат добра работа на тия, които ги правят с глава.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
      Тия, които вьршат нещата сьс сьрце вьршат добра работа на тия, които ги правят с глава.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Plastex написа:
        Ей, ама клишетата са страшна работа. Защо караш Алфа ? Защото е най-практичният избор ли ? Страст - нещата се случват със страст ... колкото и да ги мислиш нещата, нямаш ли мотивация, страст - ти не си човек, който може да успее. Мотивацията идва от страстта, а с мотивация, човека е повече човек. Но нищо - и да не ме разберете, няма проблем. Не си давайте парите на Томов ... той ще ви ги открадне. Нека цитираме непроверени факти за хората. Нека подхранваме мушицата в главата - мушицата която за жалост е, че винаги някой ще ни го набие. А както всички знаем - от каквото бягаш, това те застига. Няма да влизам в полемики - единствено се надявам да спомогна с едно зрънце за купчината - купчината, която трябва да ни покаже какво сме в същност, не какво си мислим /или ни се иска/ че сме. Be happy ! Share your smile !ID
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Парите, дадени за професионален спорт, са дадени нахалос. Освен, ако не си собственик на професионален тим...
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Аз искам да попитам - инспириран от заглавието на темата - кое точно му е армейското на ЦСКА?И не е ли крайно време да му се смени името с по-подходящо?

Коментар

Ichkin написа:
              Plastex написа:
              Ей, ама клишетата са страшна работа. Защо караш Алфа ? Защото е най-практичният избор ли ? Страст - нещата се случват със страст ... колкото и да ги мислиш нещата, нямаш ли мотивация, страст - ти не си човек, който може да успее. Мотивацията идва от страстта, а с мотивация, човека е повече човек. Но нищо - и да не ме разберете, няма проблем. Не си давайте парите на Томов ... той ще ви ги открадне. Нека цитираме непроверени факти за хората. Нека подхранваме мушицата в главата - мушицата която за жалост е, че винаги някой ще ни го набие. А както всички знаем - от каквото бягаш, това те застига. Няма да влизам в полемики - единствено се надявам да спомогна с едно зрънце за купчината - купчината, която трябва да ни покаже какво сме в същност, не какво си мислим /или ни се иска/ че сме. Be happy ! Share your smile !ID
              Ичкин в описаната ситуация коя от страните е със "сърце"?http://corner.dir.bg/news.php?id=16375618
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
                Аз искам да попитам - инспириран от заглавието на темата - кое точно му е армейското на ЦСКА?И не е ли крайно време да му се смени името с по-подходящо?
                подкрепям те напълно !
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

За който и отбор да ставаше дума, е смешно да си мислите, че като си купите акции, някак ще помогнете. Всички собственици/директори/президенти/Томов (той е в отделна графа, защото не е ясно точно какъв е, някъде четох да го наричат "идеолог на ЦСКА" :D ) на отбори в България ги издържат с пари, които са откраднали от нас, а вие сега се чудите дали и доброволно да не им давате?!
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
                    И не е ли крайно време да му се смени името с по-подходящо?
                    Преди години имаше анкета с голяма награда за този, който предложи находчиво, разумно, приемливо заместване на името "ЦСКА"-"Централен Спортен Клуб на Армията". Защото трябвало да се запазят буквичките. Запазена марка... Е, никой не успя. Ако някой от тук пишещите сега успее да измисли нещо такова, може би ще получи 100 000 000 000 акции. Безвъзмездно. И доживотно.Моля да не се приема като заяждане. Споделям факт.А че Томоф е крадец също е факт. Не мога да го докажа, затова не го и обвинявам. Пак някакви врътки прави. Този път на Фондовата Борса... Ще се чуе.
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Ичкин в описаната ситуация коя от страните е със "сърце"?http://corner.dir.bg/news.php?id=16375618
                      А бе, остави ги тези наглеци! Не стига, че са ги формирали, ами те, нахалните, и пари искат!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Никога не бих купил подобно нещо, особено пък ако името Александър Томов е замесено. И като цяло това е голяма простотия с акциите на ЦСКА. Сигурно си мисли (той, Лупи) "дай да източим още малко, и без това отбора умира, да вземем от където колкото можем". Ама след като има кой да се връзва... що не?!
                        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Krasi1914 написа:
                          Immortal написа:
                          подкрепям те напълно !
                          Политбюро на ЦК на БКП обсъжда преименуването на ЦСКА през 1985 г. А сега сериозно: от много години пълното име на футболния клуб е Професионален футболен клуб ЦСКА. Толкова - зад четирите букви не се крие съкращение. А сега, че им викаме армейци, ами това няма как да се промени. Заради историята, традициите и ако не задруго, то заради това, че и стадионът, на който играят, се нарича "Българска армия".
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Той стадиона се нарича така щото, цялата българска армия с танковете и самолета могат да се съберат там.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Той стадиона се нарича така щото, цялата българска армия с танковете и самолета могат да се съберат там.
                              :D Това е направо за темата с вицовете.Макар че е вярно. :D

Коментар

S_BANKOV написа:
                                :D :D :D Аз искам да попитам, ако не съм, кое прави тия хлапетии на по 15-17-19 години такива заклети фенове? Аз не мога да си го обясня. Айде по-старото поколение, както снейка каза, история, традиции, имало е футбол действително, идея, кауза. Ама в днешно време да станеш такъв заклет фен от какво може да е породено се чудя?На мен баща ми върл Левскар, но аз съм никакъв. Разбирам, че някакви хора въртят едни милиони, тия дето ритат участват в нагласени мачове и гастролират из чалга клубовете и толкова. На кое трябва да съм фен? Кое би ме накарало да бъда?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X