Аз не съм армеец, но ще споделя моето мнение. Доколкото се интересувам от световен футбол, много отбори са в задлъжнялост.Но това не им пречи да играят и да се развиват, но не по начина на нашите отбори. Имам предвид, че малко ми наглее Стойчо младши да взема 5 000 лв. месечна заплата, щото видите ли, баща ми е старши треньор. Да не говорим, че за футболен клуб 9 млн. лева не са колосална сума. А най-наглото от всичко какво е: обявяват 3 млн акции по 3 лв.Да ама с таксите стават по 5 лв.Значи някой ще глътне едни 6 млн. лева за добър ден. Не е ли по удачно да пуснат примерно пощенска марка или картичка или нещо възпоменателно в 3 млн тираж и да ти го продадат без такси и глупости.И в заключение да кажа, че на мен ми се струва, че някой ще събере тия 9 млн. и весто в касата ще ги пъхне в джобчето си и ще духне(Томов?).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купите ли акции на ЦСКА, армейци?
Collapse
X
-
maikule написа:... А най-наглото от всичко какво е: обявяват 3 млн акции по 3 лв.Да ама с таксите стават по 5 лв.Значи някой ще глътне едни 6 млн. лева за добър ден. Не е ли по удачно да пуснат примерно пощенска марка или картичка или нещо възпоменателно в 3 млн тираж и да ти го продадат без такси и глупости.И в заключение да кажа, че на мен ми се струва, че някой ще събере тия 9 млн. и весто в касата ще ги пъхне в джобчето си и ще духне(Томов?).ele написа:style34 написа:Че кой купува акции на губещо предприятие?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
+7000 за следващите 2 часа. Добре де, друго се чудя. След всички десетки милиона, които потънаха някъде през годините, тия няколко ли сега ще спасят ЦСКА и ще направят ЦСКА велик отбор?Само питам, иначе нека има хора, които вярват в каузата, нямам против, просто си задавам въпроси, които мисля за резонни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Първоначалният бум е ясен - това са поръчките, заявени още в предишните дни. Оттук нататък ще се разбере дали наистина емисията ще е успешна. Тези няколко милиона, които евентуално ще се съберат, със сигурност няма да върнат старата слава на ЦСКА, но ще му помогнат да стъпи на краката си. И изобщо - да го има, ако се управлява разумно. Все пак, ако емисията е успешна, акциите на клуба вече отиват за вторично предлагане на борсата и могат да се търгуват свободно. Влязат ли сериозни инвеститори, се намаляват и възможностите за далавери и лично облагодетелстване. Предполагам, че това е идеята.Ако някой се интересува, на сайта на инвестиционния посредник Елана има публикуван брояч, който с 15 минути заскъснение дава актуална информация от БФБ за продажбата на акции на ЦСКА.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Или директно тук:http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...FC&compnum=340The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Имат излишни пари хората, дават. Аз лично и стотинка няма да дам - с колкото вода се пълни пробита каца, с толкова пари ще се напълни и бюджета на ЦСКА. На всички е ясно, че няма кой да управлява парите правилно и те изтичат някъде в някой джоб. И никой не може да ме убеди, че са запушили дупките. Предпочитам да си запазя стотинката и да си я изхарча с кеф за нещо друго, вместо някой друг да я изхарчи с кеф, защото ЦСКА едва ли ще живее дълго с преливане на кръв и на апаратно дишане. Сори ако за феновете звуча тъпо, но в тази държава тези неща обикновено поемат точно в тази посока.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не, в никакъв случай, няма!!!Няма идея там вече, има само 4 букви, далавери, далавери, точене...п.п. Същото е в Левски... Пък за Домусчиев кво съм чувал... отврат... не гледам български футбол, не се интересувам!!!! Отдавна...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Е, българи сме - този такъв, онзи онакъв ... Защо трябва да отбелязваме какво е направено - нека отбелязваме само какво не е. Защо да оценяваме нещата и да сме щастливи, когато можем да ги критикуваме и да сме нещастни. Че ние сме българи ... Нека вярваме на всички слухове, които са черногледи - нека сме песимисти до последно - нека не се доверяваме на никой ! Армееца е човек със сърце ... аз в тази тема едно не видях. А снейк - хем първо искаш да помогнеш на отбора, хем после искаш да се хвалиш пред приятели. ?!?. За разлика от онези - сто годишните - ние предпочитаме да действаме, а не да говорим. И нека продължаваме да пишем по форуми и да се чудим дали да идем на мач или може и да изпуснем този, че то е под 25 градуса ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Не че ти дължа някакви обяснения, Ичкин, но тъй като ми приписваш неща, които не съм казал, а още по-малко мислил, нека поясня: написах, че акциите са безналични и че няма да получиш ценни хартийки, с които ПОНЕ можеш да се похвалиш пред приятели, по две причини:- Много хора допреди няколко дни смятаха (а може би все още смятат), че за 30 лв. (+ комисионните) ще получат 10 яркочервени картончета с петолъчки, на които пише АКЦИИ НА ЦСКА . Е, просто разсеях илюзиите им. Ще получат единствено депозитарна разписка - някой ден, след месец-два, ако емисията е успешна.- Смятам акциите за безполезни и както вече два пъти писах, ако си купя, ще бъде само, за да помогна на клуба. Акциите не могат да послужат за нищо, нямам и за цел да ми послужат. На верния фен му остава поне утехата да се похвали пред приятели и така да ги агитира за идеята. Това лошо ли е?И макар че тази работа с акциите наистина се прави със сърце, все пак е добре човек да се замисли дали да даде парите си на човек с невлязла в сила присъда, но осъден на първа инстанция на доста години затвор за присвояване в големи размери, на човек, който вече един път фалира клуба.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
veselin10 написа:Ако играят ЦСКА и Левски съм за армейцитеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар