Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премеждия с нотариуси

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нали се говореше да се махне нотариуса от сделките? Явно беше нещо предизборно както винаги.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз доколкоро разбрах, оплакването на колегата е, че му взимат 20лв над фактурираната стойност.Защо ? Да се почерпи нотариуса сигурно.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Аз доколкоро разбрах, оплакването на колегата е, че му взимат 20лв над фактурираната стойност.Защо ? Да се почерпи нотариуса сигурно.
        И аз доколкото разбрах не говорим за цените, а за това, че на фактурата пише 110 лв., те му искат 130. И цитираният случай е същият.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
          emzo написа:
          И аз доколкото разбрах не говорим за цените, а за това, че на фактурата пише 110 лв., те му искат 130. И цитираният случай е същият.
          Ако сложим 20% данък на 110 лв. долу-горе излиза сметката??? А сега разбрахте ли защо не искат прехвърлянето да е в КАТ? И още нещо, единствено в КАТ могат да проверят колата дали е издирвана, тогава много джамбази и нотариуси ще останат гладни. А сега някой да ми каже че няма огромен чадър над тези мафиоти.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

siluro написа:
            Колега, в кантората няма ли ценоразпис на цените ? Изготвяне на документ примерно колко струва ? Аз до сега като съм ходил винаги е имало ценоразпис и мога да се ориентирам колко ще ми е сметката. Веднъж нямах време да си напиша договора в нас и да отида да го заверя само, та една нотариуска на Патриарха само за изготвяне на договор ми взе 80лв. Отделно за заверки, такси и прочие.
            В ТАЗИ кантора те пускат да влезеш чак накрая, за да платиш.Има едно преддверие със заключена врата. Отваря се вратата, показва се един гавазин (не е нотариуса), взима документите, влиза вътре (заключва зад себе си), чакаш отвън. След това те извикват да се подпишеш, даваш колкото пари ти кажат, взимаш си всичко и чао.

Коментар

Working...
            X