Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бака за разбъркване на стройтелни материали - ПЛАСТМАСОВА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бака за разбъркване на стройтелни материали - ПЛАСТМАСОВА

Младежи и девойки, от къде да си намеря такава бака за за строителни материали, сиво зелена е, от мека пластмаса, и изключително много прилица на леген с две дръжки от страни. В Практикер и Бриголаж имаше но в момента няма а мен ми трябва до събота.NB Няма да я ползвам за строителни материали. Просто понеже е мека и лека и е доста по евтин варинат от оригинала на това за което ще се ползва, а разика на практика няма.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

http://shop.fishing-mania.com/viewac...78Просто предлагам заместител, много удобен (от личен опит ти казвам). Като се сгънат заемат никакво място, а после можеш доста храна да забъркаш.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Незнам Ники, доста ги гледах тия футери ама все ми се струва че ще са малки а и си мисля дали няма да се съдере лесно.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако искаш точно такъв мек леген от тия с две дръжки отстрани, който е доста по дълбок от обикновен леген направо бягай в магазин "Джъмбо", жената с такъв си разкарва прането до простора, мисля че беше до 10лв. като цена
        punto HGT

Коментар

Имам ги от 2г. Много са здрави и отвътре са гумирани. Държал съм таранки в единия, живи бяха цял ден,не съм доливал вода.Не е необходимо толкова често доовлажняване на храната, благодарение на гумираното покритие. Всичко това е за тези от линка. Върху други нямам наблюдения.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
          X