Искам да попитам някой има ли впечатления от тази кола? Нещо за мотора и дали е надеждна? Ако някой е карал...Нещо от сорта-http://www.cars.bg/c655913
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хонда Сивик 2,2 дизел
Collapse
X
-
Изключително надеждна кола. Във фирмата имахме. Продадохме я на 300хил км. Слаб момент единствено е задния мост. Внимателно трябва да се огледа, защото е голяма тесла, понякога трябва да се смени целия мост. Моторът похарча масло, ако се напъва дори и колата да е на малки км. Впечатленията са ми и от Цр-в, и още един Сивик. Говорим за нещо от сорта на литър на 10хил км.
-
vital написа:Изключително надеждна кола. Във фирмата имахме. Продадохме я на 300хил км. Слаб момент единствено е задния мост. Внимателно трябва да се огледа, защото е голяма тесла, понякога трябва да се смени целия мост. Моторът похарча масло, ако се напъва дори и колата да е на малки км. Впечатленията са ми и от Цр-в, и още един Сивик. Говорим за нещо от сорта на литър на 10хил км.Fiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
-
Хм, в Щатите я третират като най-пенсионерския автомобил, колкото и да е странно.Някъде четох че над 60% от продажбите там са на пенсионери. Логиката била че е красива, здрава и много икономична кола...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
S_BANKOV написа:Имай предвид че електрониката вътре е в пъти повече от при фиат.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Yavor написа:Хм, в Щатите я третират като най-пенсионерския автомобил, колкото и да е странно.Някъде четох че над 60% от продажбите там са на пенсионери. Логиката била че е красива, здрава и много икономична кола...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
14к лева за такава пластмасова кола? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Същото като при 159-ката. Купуваш я само за дизайна.Да беше нещо 300+ коня, ок, ама за тая тясна пластмасова история, хайде няма нужда.Иначе може и да хващаш погледите на молките, спор няма. Ако това е целта.А бе точно 159-ка ама в друг клас.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мен лично също дизайна ме грабна, понеже съм и малко човек на изкуството та на хубавото лошо не може да каже човек. Аз по красота си взех и Стилото и съм си доволен от него, та викам стратегията действа :D Между другото Стилото го взех за 10 бона , бяха няколко коли - дизели, по сайтовете навремето.Fiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
-
vital написа:Цените са паднали достатъчно. Така оборудвана като в обявата горе като нова струваше към 50хил лв.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар