Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хонда Сивик 2,2 дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    ntodorov, не смятам, че са допълнителни - ти като си купиш тази кола каско няма ли да й платиш или може би гражданска? В днешно време оскъпяването не е кой знае колко непоносимо за периода на лизинга, а като ти се развали колата - идват да ти я вземат и най-хубавото е, че няма да се изнизвам по пантофи сутрин в студа да видя дали ще запали, нито да се чудя кой да викна да я издърпа до сервиз, щото не се знае какво й е, пък той запушен горивен филтър от хубавата ни нафта. Според мен, ако колегата е решил да взима такава кола, нека първо да провери каква е цената на частите, ремонтите и подобни, ако смята, че бюджетът му е тънък и точен за автомобила.
    Еле, на една нова кола на 5 годишен лизинг, ако караш повечко, ще ти дойде една сериозна цифра отгоре, стигаща до 50% от цената на колата.По средно 1500 лв за каско на година (7500), 5 смени на масла по минимум 600 лв (дето иначе е макс.200) - още 2000 отгоре - и ето ти едни 10.000 за 5 години. Данъкът за първите 5 години и той е с 160% по-голям... А ако си мислиш, че новата кола сабахлен винаги пали... ами...не си познала.П.П. И точно тази Хонда е изключително красива! Мен много ме кефи, макар никога да не бих дал 14 бона за кола 2006. (два пъти колкото Кромата, пак 2006).

Коментар

Дидо, леко надценяваш разходите по новата кола.Каското не е такова през целия период, а и за 1500 лв каско стойността на автомобила трябва да е над 35 бона, смяната на масла също не е толкова плашеща. За данъка, уви, е така.И Еле леко надецява ползите -при евентуална повреда биха дошли да ти я вземат само, ако колата ти е от Инфинити нагоре Притежанието на нов автомобил си има и плюсове, и минуси. На автомобил втора ръка също
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal: ами... ако избереш скъпа кола, нормално. Ама ако избереш скъпа кола, трябва да имаш достатъчно и за поддръжката й, а не да си дадеш последните пари и да се чудиш как да свържеш двата края. А дали ще запали не мога да коментирам, не знам за някой, който е имал проблем с паленето, докато колата е била в гаранция. Lane Staley: според зависи и не е точно така.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Е то Фиата ми винаги е палил, независимо от климатичните условия. И като казвам винаги - значи винаги, всяка сутрин.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

П.П. И точно тази Хонда е изключително красива! Мен много ме кефи, макар никога да не бих дал 14 бона за кола 2006. (два пъти колкото Кромата, пак 2006).[/quote] И сега следва логичен въпрос-защо ли новата Крома е два пъти по-евтина,в сравнение с тази Хонда?А-а,сетих се,защото предлагането е по-голямо. Дидо,сравнението не е много правилно.По тази схема можеш да си купиш и 3-4 Стила,вместо Хондата.Или една Крома и две Стила за части.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Я кажи с ръка на сърцето, Хондата ти , колко фалшиви грешки ти е дала за еърбег, абс, hill holder, изгорели лами и прочие ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Я кажи с ръка на сърцето, Хондата ти , колко фалшиви грешки ти е дала за еърбег, абс, hill holder, изгорели лами и прочие ?
                Ако въпроса е насочен към мен,отговарям-нито една.
                Octavia RS

Коментар

Кой ме караше да мия това Стило :D Сега като светна хайвана* никак не е по лош по външност от Хондата! Наистина парите не са малко...
                  Fiat Stilo 1.9 jtd
                  Fiat Tipo 1.7

Коментар

Red Storm написа:
                    emzo написа:
                    Ако въпроса е насочен към мен,отговарям-нито една.
                    Само да си казал добра дума за Стило повече
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

eddie написа:
                      Кой ме караше да мия това Стило :D Сега като светна хайвана* никак не е по лош по външност от Хондата! Наистина парите не са малко...
                      Спор няма-красавец е.Обаче като вземе да пищи за нещо си,което се оказва че не е същото.... Отклонихме се много от темата,но ако новата Крома е със същите(или подобни) дебитомери,сензори,сензорчета и куплунги,въпрос на време е да я анатемосаме.
                      Octavia RS

Коментар

При нас светеше единствено лампата за маслото :DЕдно малко дразнещо нещо се сещам. Като палиш трябва да подадеш контакт с ключа, но има бутон отляво на волана, с който се стартира двигателя. Като бърза човек е малко досадно. Иначе в спокойното ежедневие е като ритуал, все едно палиш нещо много важно и голямо

Коментар

Red Storm написа:
                          eddie написа:
                          Спор няма-красавец е.Обаче като вземе да пищи за нещо си,което се оказва че не е същото.... Отклонихме се много от темата,но ако новата Крома е със същите(или подобни) дебитомери,сензори,сензорчета и куплунги,въпрос на време е да я анатемосаме.
                          Същия кенеф е ! Без разлика !Малко респект към марката.Модераторски екип на fiat-bg.org
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тя темата така или иначе се оспами малко,та лично мнение,че тая хонда е адски,супер,грозна и дебилна ! Поне за мен е една от най-грозните коли и отвътре и отвън ... Колкото до стило,винаги има някоя грешка,която да те зарадва,ама като натиснеш педала и ти залепи гърба за седалката,забравяш ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Сори, ама някои хора не са доволни никога, каквато и кола да имат! Винаги има и по-добро, но всеки се простира според чергата си...
                              Fiat Stilo 1.9 jtd
                              Fiat Tipo 1.7

Коментар

eddie написа:
                                Сори, ама някои хора не са доволни никога, каквато и кола да имат! Винаги има и по-добро, но всеки се простира според чергата си...
                                Ако това си го написал заради моя пост,както казах лично мнение.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X