ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хонда Сивик 2,2 дизел
Collapse
X
-
-
Дидо, леко надценяваш разходите по новата кола.Каското не е такова през целия период, а и за 1500 лв каско стойността на автомобила трябва да е над 35 бона, смяната на масла също не е толкова плашеща. За данъка, уви, е така.И Еле леко надецява ползите -при евентуална повреда биха дошли да ти я вземат само, ако колата ти е от Инфинити нагоре Притежанието на нов автомобил си има и плюсове, и минуси. На автомобил втора ръка същоlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal: ами... ако избереш скъпа кола, нормално. Ама ако избереш скъпа кола, трябва да имаш достатъчно и за поддръжката й, а не да си дадеш последните пари и да се чудиш как да свържеш двата края. А дали ще запали не мога да коментирам, не знам за някой, който е имал проблем с паленето, докато колата е била в гаранция. Lane Staley: според зависи и не е точно така.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
П.П. И точно тази Хонда е изключително красива! Мен много ме кефи, макар никога да не бих дал 14 бона за кола 2006. (два пъти колкото Кромата, пак 2006).[/quote] И сега следва логичен въпрос-защо ли новата Крома е два пъти по-евтина,в сравнение с тази Хонда?А-а,сетих се,защото предлагането е по-голямо. Дидо,сравнението не е много правилно.По тази схема можеш да си купиш и 3-4 Стила,вместо Хондата.Или една Крома и две Стила за части.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
eddie написа:Кой ме караше да мия това Стило :D Сега като светна хайвана* никак не е по лош по външност от Хондата! Наистина парите не са малко...Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
При нас светеше единствено лампата за маслото :DЕдно малко дразнещо нещо се сещам. Като палиш трябва да подадеш контакт с ключа, но има бутон отляво на волана, с който се стартира двигателя. Като бърза човек е малко досадно. Иначе в спокойното ежедневие е като ритуал, все едно палиш нещо много важно и голямо
Коментар
-
Red Storm написа:eddie написа:Кой ме караше да мия това Стило :D Сега като светна хайвана* никак не е по лош по външност от Хондата! Наистина парите не са малко...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Тя темата така или иначе се оспами малко,та лично мнение,че тая хонда е адски,супер,грозна и дебилна ! Поне за мен е една от най-грозните коли и отвътре и отвън ... Колкото до стило,винаги има някоя грешка,която да те зарадва,ама като натиснеш педала и ти залепи гърба за седалката,забравяш ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
eddie написа:Сори, ама някои хора не са доволни никога, каквато и кола да имат! Винаги има и по-добро, но всеки се простира според чергата си...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар