Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агенция за недвижими имоти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Агенция за недвижими имоти

Здравейте колеги,моля да ми препоръчате агенция за недвижими имоти в София,или сигурен брокер.Търся да закупя двустаен в Дружба 1.Ако някой знае такъв или има познат който продава нека драсне,ще съм благодарен
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Виж банките какво разпродават. Преди 2-3 години имаше страхотни оферти. Ся, трябва да се гледа на място асансьор работи ли, дограма има ли, че са стари блокчетата. Да го имаш предвид.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Това с банките е много съблазнително като цена, ама да платиш нещо на 100% и следващите 5-6 месеца да не знаеш дали е твое ....
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
        Това с банките е много съблазнително като цена, ама да платиш нещо на 100% и следващите 5-6 месеца да не знаеш дали е твое ....
        Това за което говориш ти и колегата горе са две различни неща.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

veselin10 написа:
          Това е в случай, когато се взима от съдия изпълнител, а колегата има предвид имоти вече собственост на банката.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Е чак пък 5-6 месеца - посмалете малко, колеги. Наистина има достатъчно разправии, след като купиш имот чрез търг от съдия изпълнител, но всичко приключва в рамките на месец-месец и половина. Ако евентуално има обжалване - най-много да се проточи с още месец. Минах през това и знам за какво говоря. Ще посъветвам всеки, който купува имот, да намери възможност за справка за имота в Агенцията по вписвания - там са актуалните собственици, там са всички "тежести".
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пък аз ще ти кажа, че агенция не ти трябва. Минавам/минах по този път. Офертите в нета са едни и същи от месеци, затова се принудих да се свържа с "препоръчана". Казах си изискванията, да речем са- до 1000 лв, в Дружба, на първи етаж, тристаен. Събрала ми оферти и като ги отворя, какво да видя- двустаен в Лозенец за 5000 лв на последен етаж, 1-2 от офертите съвпадаха горе-долу в моите изисквания, но те си бяха в имот.бг и другите сайтове, т.е. аз ги бях видял вече и дори бях огледал апартаментите. Казах й, че това са общодостъпни оферти и разчитам на нещо по-различно от това в имот.бг, то за какво мие тогава "агенция"? Отговориха ми, че "образованието им давало друг поглед върху нещата и затова имам нужда от тях" хахахаха. Забавни копелета. В крайна сметка си купих от строител. Ако търсиш ново строителство, аз лично обиколих квартала, който ме интересува, харесах си сградите, в 99% от случаите има надписи и реклами кой е строителя, издирваш си го в нета, често имат обявени на сайтовете си какво се продава в тези сгрради, а като нямат- телефона и ги питаш. Напълно безсмислено е за мен да даваш едни минимум 2000 евро на агенция, защото то не е само официалната комисионна, те надуват и цените на жилищата, надуват и цените на услугите, пращат те "при техни" адвокати и нотариуси и т.н. Даже 2000 евро е доста оптимистична сума, която ще се изгуби ако изпослваш агенция.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                Пък аз ще ти кажа, че агенция не ти трябва. Минавам/минах по този път. Офертите в нета са едни и същи от месеци, затова се принудих да се свържа с "препоръчана". Казах си изискванията, да речем са- до 1000 лв, в Дружба, на първи етаж, тристаен. Събрала ми оферти и като ги отворя, какво да видя- двустаен в Лозенец за 5000 лв на последен етаж, 1-2 от офертите съвпадаха горе-долу в моите изисквания, но те си бяха в имот.бг и другите сайтове, т.е. аз ги бях видял вече и дори бях огледал апартаментите. Казах й, че това са общодостъпни оферти и разчитам на нещо по-различно от това в имот.бг, то за какво мие тогава "агенция"? Отговориха ми, че "образованието им давало друг поглед върху нещата и затова имам нужда от тях" хахахаха. Забавни копелета. В крайна сметка си купих от строител. Ако търсиш ново строителство, аз лично обиколих квартала, който ме интересува, харесах си сградите, в 99% от случаите има надписи и реклами кой е строителя, издирваш си го в нета, често имат обявени на сайтовете си какво се продава в тези сгрради, а като нямат- телефона и ги питаш. Напълно безсмислено е за мен да даваш едни минимум 2000 евро на агенция, защото то не е само официалната комисионна, те надуват и цените на жилищата, надуват и цените на услугите, пращат те "при техни" адвокати и нотариуси и т.н. Даже 2000 евро е доста оптимистична сума, която ще се изгуби ако изпослваш агенция.
                Абсолютно съм съгласен с колегата! Повечето са безхаберници. Тези които аз бях наел, даже аз ги карах да ми уреждат огледи на разни апартаменти, които намирах в имот.бг и други. Вместо те да са наясно с всички оферти... Да не говорим, че се опитаха да ме метнат, като искаха да вземат комисионна и от продавача и от мен, но продавачката беше достатъчно тъпа да се изпусне, че парите които твърдо иска са еди колко си, без да си сметне и предварително уговорената комисионна и после ми се обажда, че всъщност се била объркала и цената била с 1000 евро отгоре
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                  pakumba написа:
                  Абсолютно съм съгласен с колегата! Повечето са безхаберници. Тези които аз бях наел, даже аз ги карах да ми уреждат огледи на разни апартаменти, които намирах в имот.бг и други. Вместо те да са наясно с всички оферти... Да не говорим, че се опитаха да ме метнат, като искаха да вземат комисионна и от продавача и от мен, но продавачката беше достатъчно тъпа да се изпусне, че парите които твърдо иска са еди колко си, без да си сметне и предварително уговорената комисионна и после ми се обажда, че всъщност се била объркала и цената била с 1000 евро отгоре
                  Това е, което имам предвид под надуват цените на жилищата. Собственика си го продава и иска 40 000 евро да речем. Пуска се обява за 47 000 евро от агенцията, гледаш и харесваш и правиш коментар- давам 43 да кажем. Те "мислят", може би да се съгласи собственика на 44 000 евро, все пак е криза лалалалалал и още 10000000 простотии ти наговарят за 10 секунди. В крайна сметка се уговаряте на 44 000 евро да кажем. Те прибират 4 000 евро, вземат комисионна от теб там 2% и така. Моя съвет е да се оглеждаш и в продавалник, рядко се намират от частни лица, но има и такива като мен, които силно мразят агенциите и не им дават да пускат офери от тяхно име.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако все пак си решил да запазиш квартала в Младост 1А точно до метро станцията има три чисто нови блока и един четвърти дето ще го завършат до три четири месеца. Мисля че не са лош вариант. Мисля че и в нашия блок се продаваше нещо, мога да разпитам ако искаш.Също така в сайтовете на всички банки има имоти който се продават, там имотите се продават от собствениците им но са обезпечение по кредити и се продават с декларация съгласие от страна на собственика.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Ако все пак си решил да запазиш квартала в Младост 1А точно до метро станцията има три чисто нови блока и един четвърти дето ще го завършат до три четири месеца. Мисля че не са лош вариант. Мисля че и в нашия блок се продаваше нещо, мога да разпитам ако искаш.Също така в сайтовете на всички банки има имоти който се продават, там имотите се продават от собствениците им но са обезпечение по кредити и се продават с декларация съгласие от страна на собственика.
                      Нямам нищо против да разпиташ само ,че бюджета е ограничен до 66000 хиляди лева.Иначе 1А е фантазия

Коментар

И аз бягям от агенциите,но не намирам нищо от собственик.На никой не му си дават комисионни.Ако имате познат да продава пишете.Черпене ще има със сигурност.

Коментар

diko661 написа:
                          S_BANKOV написа:
                          Нямам нищо против да разпиташ само ,че бюджета е ограничен до 66000 хиляди лева.Иначе 1А е фантазия
                          Ще разпитам, имам някакви идеи.пп Имаш извратени фантазии

Коментар

Aз играх около година по свирката на агенции и съм много МНОГО разочарован, ако някой иска мога да ги понахраня ама да не се обиди някой колега които ще се окаже брокер. Лъжат на поразия. Аз гледах старо строитество и за пример ще кажа "на 5 мин от метрото" означава МИНИМУМ 5 минути но с кола за пеша е около 20. И всички апартаменти на последен етаж са след ремонт на покрива правен около година две преди продажбата. Та с 2 думи разочарован съм много, но ако търсиш агенция на която и обява да се обадиш в imot.bg imoti.info homes.bg и подобни са 99.99% от агенции. Разпитват те на дълго и широко какво търсиш и след това ти предлагат апартаментите които ти си гледал и дори отхвърлил още по снимки. много рядко да са свършили работа на някой който купува. За това ти препоръчвам да поразгледапш хуъбаво всички обяви и повъзможност да ги отхвърляш още като ти се обадят от агенцията ако си ги гледал и не са ти допаднали за да си спестиш излишно разкарване. помни и снимките защото почти никога не упоменават блока или що годе точен адрес.колкото до младост нямам идея аз търсих из "wild wild west"УСПЕХ ти пожелавам и дано по-скоро намериш!
                            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast
                            ----------------------------
                            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

http://sales.bcpea.org/Разцъкай - като "МОБИЛЕТО" е...Работя в тази сфера - ако имаш въпроси - на ЛС. Нямам никакъв интерес от този сайт - някои колеги са се възползвали от съветите и напътствията ми и са доволни в общи линии.Пък и всеки има глава на раменете си по презункция. Успех.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X