Здравейте колеги,моля да ми препоръчате агенция за недвижими имоти в София,или сигурен брокер.Търся да закупя двустаен в Дружба 1.Ако някой знае такъв или има познат който продава нека драсне,ще съм благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агенция за недвижими имоти
Collapse
X
-
veselin10 написа:Това с банките е много съблазнително като цена, ама да платиш нещо на 100% и следващите 5-6 месеца да не знаеш дали е твое ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Това с банките е много съблазнително като цена, ама да платиш нещо на 100% и следващите 5-6 месеца да не знаеш дали е твое ....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Е чак пък 5-6 месеца - посмалете малко, колеги. Наистина има достатъчно разправии, след като купиш имот чрез търг от съдия изпълнител, но всичко приключва в рамките на месец-месец и половина. Ако евентуално има обжалване - най-много да се проточи с още месец. Минах през това и знам за какво говоря. Ще посъветвам всеки, който купува имот, да намери възможност за справка за имота в Агенцията по вписвания - там са актуалните собственици, там са всички "тежести".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Пък аз ще ти кажа, че агенция не ти трябва. Минавам/минах по този път. Офертите в нета са едни и същи от месеци, затова се принудих да се свържа с "препоръчана". Казах си изискванията, да речем са- до 1000 лв, в Дружба, на първи етаж, тристаен. Събрала ми оферти и като ги отворя, какво да видя- двустаен в Лозенец за 5000 лв на последен етаж, 1-2 от офертите съвпадаха горе-долу в моите изисквания, но те си бяха в имот.бг и другите сайтове, т.е. аз ги бях видял вече и дори бях огледал апартаментите. Казах й, че това са общодостъпни оферти и разчитам на нещо по-различно от това в имот.бг, то за какво мие тогава "агенция"? Отговориха ми, че "образованието им давало друг поглед върху нещата и затова имам нужда от тях" хахахаха. Забавни копелета. В крайна сметка си купих от строител. Ако търсиш ново строителство, аз лично обиколих квартала, който ме интересува, харесах си сградите, в 99% от случаите има надписи и реклами кой е строителя, издирваш си го в нета, често имат обявени на сайтовете си какво се продава в тези сгрради, а като нямат- телефона и ги питаш. Напълно безсмислено е за мен да даваш едни минимум 2000 евро на агенция, защото то не е само официалната комисионна, те надуват и цените на жилищата, надуват и цените на услугите, пращат те "при техни" адвокати и нотариуси и т.н. Даже 2000 евро е доста оптимистична сума, която ще се изгуби ако изпослваш агенция.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Пък аз ще ти кажа, че агенция не ти трябва. Минавам/минах по този път. Офертите в нета са едни и същи от месеци, затова се принудих да се свържа с "препоръчана". Казах си изискванията, да речем са- до 1000 лв, в Дружба, на първи етаж, тристаен. Събрала ми оферти и като ги отворя, какво да видя- двустаен в Лозенец за 5000 лв на последен етаж, 1-2 от офертите съвпадаха горе-долу в моите изисквания, но те си бяха в имот.бг и другите сайтове, т.е. аз ги бях видял вече и дори бях огледал апартаментите. Казах й, че това са общодостъпни оферти и разчитам на нещо по-различно от това в имот.бг, то за какво мие тогава "агенция"? Отговориха ми, че "образованието им давало друг поглед върху нещата и затова имам нужда от тях" хахахаха. Забавни копелета. В крайна сметка си купих от строител. Ако търсиш ново строителство, аз лично обиколих квартала, който ме интересува, харесах си сградите, в 99% от случаите има надписи и реклами кой е строителя, издирваш си го в нета, често имат обявени на сайтовете си какво се продава в тези сгрради, а като нямат- телефона и ги питаш. Напълно безсмислено е за мен да даваш едни минимум 2000 евро на агенция, защото то не е само официалната комисионна, те надуват и цените на жилищата, надуват и цените на услугите, пращат те "при техни" адвокати и нотариуси и т.н. Даже 2000 евро е доста оптимистична сума, която ще се изгуби ако изпослваш агенция.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:pakumba написа:Пък аз ще ти кажа, че агенция не ти трябва. Минавам/минах по този път. Офертите в нета са едни и същи от месеци, затова се принудих да се свържа с "препоръчана". Казах си изискванията, да речем са- до 1000 лв, в Дружба, на първи етаж, тристаен. Събрала ми оферти и като ги отворя, какво да видя- двустаен в Лозенец за 5000 лв на последен етаж, 1-2 от офертите съвпадаха горе-долу в моите изисквания, но те си бяха в имот.бг и другите сайтове, т.е. аз ги бях видял вече и дори бях огледал апартаментите. Казах й, че това са общодостъпни оферти и разчитам на нещо по-различно от това в имот.бг, то за какво мие тогава "агенция"? Отговориха ми, че "образованието им давало друг поглед върху нещата и затова имам нужда от тях" хахахаха. Забавни копелета. В крайна сметка си купих от строител. Ако търсиш ново строителство, аз лично обиколих квартала, който ме интересува, харесах си сградите, в 99% от случаите има надписи и реклами кой е строителя, издирваш си го в нета, често имат обявени на сайтовете си какво се продава в тези сгрради, а като нямат- телефона и ги питаш. Напълно безсмислено е за мен да даваш едни минимум 2000 евро на агенция, защото то не е само официалната комисионна, те надуват и цените на жилищата, надуват и цените на услугите, пращат те "при техни" адвокати и нотариуси и т.н. Даже 2000 евро е доста оптимистична сума, която ще се изгуби ако изпослваш агенция.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ако все пак си решил да запазиш квартала в Младост 1А точно до метро станцията има три чисто нови блока и един четвърти дето ще го завършат до три четири месеца. Мисля че не са лош вариант. Мисля че и в нашия блок се продаваше нещо, мога да разпитам ако искаш.Също така в сайтовете на всички банки има имоти който се продават, там имотите се продават от собствениците им но са обезпечение по кредити и се продават с декларация съгласие от страна на собственика.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ако все пак си решил да запазиш квартала в Младост 1А точно до метро станцията има три чисто нови блока и един четвърти дето ще го завършат до три четири месеца. Мисля че не са лош вариант. Мисля че и в нашия блок се продаваше нещо, мога да разпитам ако искаш.Също така в сайтовете на всички банки има имоти който се продават, там имотите се продават от собствениците им но са обезпечение по кредити и се продават с декларация съгласие от страна на собственика.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
И аз бягям от агенциите,но не намирам нищо от собственик.На никой не му си дават комисионни.Ако имате познат да продава пишете.Черпене ще има със сигурност.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
diko661 написа:S_BANKOV написа:Ако все пак си решил да запазиш квартала в Младост 1А точно до метро станцията има три чисто нови блока и един четвърти дето ще го завършат до три четири месеца. Мисля че не са лош вариант. Мисля че и в нашия блок се продаваше нещо, мога да разпитам ако искаш.Също така в сайтовете на всички банки има имоти който се продават, там имотите се продават от собствениците им но са обезпечение по кредити и се продават с декларация съгласие от страна на собственика.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Aз играх около година по свирката на агенции и съм много МНОГО разочарован, ако някой иска мога да ги понахраня ама да не се обиди някой колега които ще се окаже брокер. Лъжат на поразия. Аз гледах старо строитество и за пример ще кажа "на 5 мин от метрото" означава МИНИМУМ 5 минути но с кола за пеша е около 20. И всички апартаменти на последен етаж са след ремонт на покрива правен около година две преди продажбата. Та с 2 думи разочарован съм много, но ако търсиш агенция на която и обява да се обадиш в imot.bg imoti.info homes.bg и подобни са 99.99% от агенции. Разпитват те на дълго и широко какво търсиш и след това ти предлагат апартаментите които ти си гледал и дори отхвърлил още по снимки. много рядко да са свършили работа на някой който купува. За това ти препоръчвам да поразгледапш хуъбаво всички обяви и повъзможност да ги отхвърляш още като ти се обадят от агенцията ако си ги гледал и не са ти допаднали за да си спестиш излишно разкарване. помни и снимките защото почти никога не упоменават блока или що годе точен адрес.колкото до младост нямам идея аз търсих из "wild wild west"УСПЕХ ти пожелавам и дано по-скоро намериш!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
http://sales.bcpea.org/Разцъкай - като "МОБИЛЕТО" е...Работя в тази сфера - ако имаш въпроси - на ЛС. Нямам никакъв интерес от този сайт - някои колеги са се възползвали от съветите и напътствията ми и са доволни в общи линии.Пък и всеки има глава на раменете си по презункция. Успех.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар