Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвети при избор на входна блиндирана врата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    .....
    Днес посетих една българска фирма и ги правят по поръчка с каквито размери искаш (а и Kuku каза че може също ), естествено ако старата каса е като моя случай метална излята в бетона си трябва къртене но чак пък яко. Казах ми че за около 1-2 часа правят пълен монтаж.иначе и аз се усъмних в повечето клипчета но все пак. Да не се налага дет се вика да научаваме от собствен опит.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Не знам, аз в Пазарджик не попаднах на някой, който ПРАВИ врати. Всички са дистрибутори на разни китайски или турски врати. И всички ми казаха, че ако искам готова блиндирана врата, почти винаги се налага яко къртене - хем били малко по-широки, хем имало особености в монтажа им. А дали е яко или не - дори 5 см. да трябва да изкъртиш, пак си е доста работа. Всъщност не съм проверявал все още във фирмата, препоръчана ми на ЛС от van_dal.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вратата ще бъде изработена абсолютно точно по твоите размери на отвора, спазвайки размера до нужните за вмъкване на касата 5мм. технологичен луфт Касата се прави ъглова с прозоръчен профил или още по-добре от L-профил (винкел), че е по-здрав, а и не отнема от проходния отвор, като в твоя случай се заварява директно за съществуващата метална каса и няма къртене, няма подмазване, няма обръщане, няма нищо. Заварките се изпилват, боядисват се и край.Държа обаче, отново да подчетая, че вратата няма да бъде гиздава, като някои вносни китайски боклуци и малко ще се озорят момчетата със специалните брави за заключването, НО невъзможни неща няма!!!
        vital написа:
        Абе Кuku, я обади какви точно неща правиш да се възползваме като потрябва
        Да не си правя реклама (не, че малко се похвалих вече ) - пускам ти сайтовете на ЛС, а тук в темата само малко снимки...... да стане ясно, че не бръщолевя празни приказки

Коментар

Re: Врата

kluchar написа:
          Ако си поръчваш врата би трябвало да е направят по каквито размери искаш преди бяха 84см или 94см сега са 80 или90 тези клипчета не ги гледайте половината е дсамо реклама Ако сложиш едни електо болт е ще отворят ама друг път или една пренаредена касова брава със защита може брава долу ниско или горе високо да е трудно за боравене Хубаво е да е нестандартно различно не е задължително да е скъпо Рядоко отварят патрони повечето случай се трошат и готово
          Какъв е тоя електро болт?

Коментар

врата

нещо токова или долната снимка с магнит продава се и с всички допълнителни неща
            Прикачени файлове
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: врата

kluchar написа:
              нещо токова или долната снимка с магнит продава се и с всички допълнителни неща
              това да не са тези които сега много ги рекламират с чип или с карта кой както си избере. интересно ми е там като се повреди нещо какво правим. Като се прецака бравата викаме ключар,а това жичкаджия ли да викам Песимист съм към такива неща особено с наще проблеми с тока, а да ми седи перманентно няква батерия не ми се ще, все още.
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
              X