Колеги кво стана с тея данъци ? Изпуснах по Тв даваха за некви намаления и не съм в час Моита машина е Стило 1.6 ,2003 ,103 коня и миналата година данъка и е бил 157лв.Сега гледам по тоя калкулатор http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html ми дава 210 лв ???!!! Има ли някой с такова Стило и колко е платил ? Отделно какви документи се носят в данъчното като се плаща данъка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък Фиат Стило 1.6
Collapse
X
-
Колега, за съжаление за сега поне намаленията няма да ни засягат Отнасят се за автомобили под 100 к.с. или 74 kW. При твоя мотор за 2-3 коня повече и изпускаш промоцията. Иначе във всяка община данъкът е с различен размер. Трябва да питаш някой от Пловдив само. Явно си я купил от друг град и заради това е бил по-нисък.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
Колега аз съм със същото стило и миналата година данъците бяха пак толкова... 210 лева. По миналата година (2012) данъка беше около 150-160 лева но миналата година в Пловдив ги дигнаха мъжката.Иначе документи не ти трябват като го плащаш... мисля че със ЕГН само си излиза задължението и си кихашСтило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Bane
Коментар
-
Bane
nsn написа:Bane написа:Браво JTD 105 99та 160 лева почти, за Пловдив... няма евро2, няма евро 6 - всичко под шпагата.
Коментар
-
dan4op5 написа:Много хора много нещо.Вчера два пъти ходих да ги платя и двата пъти имаше по 100 човека опашка и се отказах.Като ги платя ще пиша колко е за информация.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Коментар
-
hood написа:dan4op5 написа:Много хора много нещо.Вчера два пъти ходих да ги платя и двата пъти имаше по 100 човека опашка и се отказах.Като ги платя ще пиша колко е за информация.
Коментар
-
Колега,тука при регистрацията искат да отида до общината /не знайно къде ?????!!! / да си взема паролата !!!?? Вместо да ги търся ,и да обикалям по разни неориентирани служители и да изгубя 2 часа и нерви ,аз по добре да не се занимавам.Като ида в данъчното да плащам те ще ми кажат.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар