Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък Фиат Стило 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Данък Фиат Стило 1.6

Колеги кво стана с тея данъци ? Изпуснах по Тв даваха за некви намаления и не съм в час Моита машина е Стило 1.6 ,2003 ,103 коня и миналата година данъка и е бил 157лв.Сега гледам по тоя калкулатор http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html ми дава 210 лв ???!!! Има ли някой с такова Стило и колко е платил ? Отделно какви документи се носят в данъчното като се плаща данъка ?

Колега, за съжаление за сега поне намаленията няма да ни засягат Отнасят се за автомобили под 100 к.с. или 74 kW. При твоя мотор за 2-3 коня повече и изпускаш промоцията. Иначе във всяка община данъкът е с различен размер. Трябва да питаш някой от Пловдив само. Явно си я купил от друг град и заради това е бил по-нисък.
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Колега аз съм със същото стило и миналата година данъците бяха пак толкова... 210 лева. По миналата година (2012) данъка беше около 150-160 лева но миналата година в Пловдив ги дигнаха мъжката.Иначе документи не ти трябват като го плащаш... мисля че със ЕГН само си излиза задължението и си кихаш
      Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
      Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

И аз това гледам, че Пловдив данъка е с едни 10-12 % по- голям на една кола отколкото е в София примерно. В Доста градове е с толкова по- малък от София а пък във Варна данъка на моята кола излиза 2 ПЪТИ по- голям отколкото в София.

Коментар

Браво JTD 105 99та 160 лева почти, за Пловдив... няма евро2, няма евро 6 - всичко под шпагата.

Коментар

Калкулатора не е верен, на мен ми изкарва данъка 260лв а аз вчера платих 206лв. Като имам включена 5% отстъпка в тази цена.

Коментар

За най-сигурно си провери в сайта или на място в данъци и такси. Калкулатора показва приблизително колко трябва да платиш.Моят данък е 210 лева.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

За моито 1.6 София община Младост точно 157 лева. Пусни се до данъчното и попитай,ще ти кажат
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

Bane написа:
                  Браво JTD 105 99та 160 лева почти, за Пловдив... няма евро2, няма евро 6 - всичко под шпагата.
                  В петък си платих данъка на жтд-то 80лв и няколко стотинки,това е с 5% отстъпка.Става въпрос за гр.Златица
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                    Bane написа:
                    В петък си платих данъка на жтд-то 80лв и няколко стотинки,това е с 5% отстъпка.Става въпрос за гр.Златица
                    Колега във всяка община са различни данъците, пример ти давам... bmw 530d 2004та 218 коня в Пловдив 400+ лева, в община Куклен (5км източно от Пловдив) 220 или 250 лева.

Коментар

Много хора много нещо.Вчера два пъти ходих да ги платя и двата пъти имаше по 100 човека опашка и се отказах.Като ги платя ще пиша колко е за информация.

Коментар

dan4op5 написа:
                        Много хора много нещо.Вчера два пъти ходих да ги платя и двата пъти имаше по 100 човека опашка и се отказах.Като ги платя ще пиша колко е за информация.
                        Колега ето тук http://registry.plovdiv.bg/plvduties/ можеш да си направиш справка колко данъци дължиш (за Пловдив) но както казах преди няколко дни в темата за Пловдив на стило 1.6 103 коня данъка е около 210 лева Поздрави!

Коментар

hood написа:
                          dan4op5 написа:
                          Колега ето тук http://registry.plovdiv.bg/plvduties/ можеш да си направиш справка колко данъци дължиш (за Пловдив) !
                          Колега,тука при регистрацията искат да отида до общината /не знайно къде ?????!!! / да си взема паролата !!!?? Вместо да ги търся ,и да обикалям по разни неориентирани служители и да изгубя 2 часа и нерви ,аз по добре да не се занимавам.Като ида в данъчното да плащам те ще ми кажат.

Коментар

Колега,тука при регистрацията искат да отида до общината /не знайно къде ?????!!! / да си взема паролата !!!?? Вместо да ги търся ,и да обикалям по разни неориентирани служители и да изгубя 2 часа и нерви ,аз по добре да не се занимавам.Като ида в данъчното да плащам те ще ми кажат.
                            Колега не е нужно да си правиш регистрация... просто въвеждаш ЕГН и 6-цифрения код и ти показва колко дължиш

Коментар

[quote="hood"]
                              Колега не е нужно да си правиш регистрация... просто въвеждаш ЕГН и 6-цифрения код и ти показва колко дължиш
                              верно да
                              Лицето дължи общо:200,35 лв.

Коментар

Working...
                              X