Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кожен волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кожен волан

А бе нещо ми е щукнало да си тапицирам волана с кожа.Знае ли някой свестен тапицер в София?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

разсадника до блок 30 и 30Апреди време беше тапицирал на един приятел волана и корите на вратите

Коментар

Във VW клуба колегите величаят един майстор-тапицер, имаше и телефони но май човека беше от Ихтиман.Нямам обаче директни впечатления от него, просто попаднах на темата.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

До Италсервиз под моста на 4-ти километър имало добър майстор. Супер го прави воланите, аз лично съм виждал, но и цените са солени... към 100-120лв някъде.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

О много Ви благодаря за отговорите... разгледах снимките от VW форума, наистина майсторът от Ихтиман прави нещата перфектно.Само дето има една неприятна подробност, волана трябва да се свали и занесе.За ден и половине го прави.Не съм свалял волан с еърбег.

Коментар

Хе... а аз имам пр0блема,че.. знаеме как да си свалиме волана...но незнаем къде да го занесеме за да го предадат на човека от Ихтиман. Може ли някой да ми каже къде е това?
            ˙·٠o● ALFA ROMEO●o·˙е автомобил за егоисти,4ието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя!

Коментар

Nino написа:
              О много Ви благодаря за отговорите... разгледах снимките от VW форума, наистина майсторът от Ихтиман прави нещата перфектно.Само дето има една неприятна подробност, волана трябва да се свали и занесе.За ден и половине го прави.Не съм свалял волан с еърбег.
              Eто и такава услуга в Софияhttp://www.lancia-bg.com/forum/viewt...0.htmlцена за волан - 80 лева
              Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Re: Кожен волан

Nino написа:
                А бе нещо ми е щукнало да си тапицирам волана с кожа.Знае ли някой свестен тапицер в София?
                http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10920Ето тая тема!
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                  Nino написа:
                  Благодаря Ви още веднъж... само остава да се реши проблема със свалянето на еърбеговия волан. Не съм правилтази процедура.

Коментар

Ами защо не си вземеш покривало като всички хора? Аз си взех едно, от кожа, и не съм недоволен. Е, ръбовете му се поскапаха но щото те са от изкуствена кожа и прегоряха. При това положение, естествено, не сваляш волана. Пък и като видиш как се сваля, ще ти мине мерака. Поне при мен така стана.Удобство си е, зимата няма да ти замръзват ръцете по волана!
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Nino написа:
                      rustson написа:
                      Nino написа:
                      Благодаря Ви още веднъж... само остава да се реши проблема със свалянето на еърбеговия волан. Не съм правилтази процедура.
                      Nino, ти май си нямаш друга работа?! Да взема да се обадя на шефа ти лиии??

Коментар

Working...
                      X