А бе нещо ми е щукнало да си тапицирам волана с кожа.Знае ли някой свестен тапицер в София?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кожен волан
Collapse
X
-
О много Ви благодаря за отговорите... разгледах снимките от VW форума, наистина майсторът от Ихтиман прави нещата перфектно.Само дето има една неприятна подробност, волана трябва да се свали и занесе.За ден и половине го прави.Не съм свалял волан с еърбег.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:О много Ви благодаря за отговорите... разгледах снимките от VW форума, наистина майсторът от Ихтиман прави нещата перфектно.Само дето има една неприятна подробност, волана трябва да се свали и занесе.За ден и половине го прави.Не съм свалял волан с еърбег.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Re: Кожен волан
rustson написа:Nino написа:А бе нещо ми е щукнало да си тапицирам волана с кожа.Знае ли някой свестен тапицер в София?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ами защо не си вземеш покривало като всички хора? Аз си взех едно, от кожа, и не съм недоволен. Е, ръбовете му се поскапаха но щото те са от изкуствена кожа и прегоряха. При това положение, естествено, не сваляш волана. Пък и като видиш как се сваля, ще ти мине мерака. Поне при мен така стана.Удобство си е, зимата няма да ти замръзват ръцете по волана!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Кожен волан
Nino написа:rustson написа:Nino написа:А бе нещо ми е щукнало да си тапицирам волана с кожа.Знае ли някой свестен тапицер в София?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар