Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си да възстановя газификацията на апартамент?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега за входна врата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПВЦ с праг,която се заключва на минимум още 2 места от към бравата(горе и долу,на около 20см от пода и тавана)-това го препоръчвам за да няма после:духами през входната врата,защото се огъва зимата навътре,а лятото на вънка и по-трудно се затваряза интериорни врати си вземи каквито ти харесват,само трябва да се съобразиш с тази за банята,но отново ти препоръчвам ПВЦ(като цената е същата с тази която ти си дал)лесни са за подръжка,демонтаж(ако се наложи)дано да съм бил полезен
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

gamma написа:
      Yavor написа:
      Затова и гора по три тона на зима в камината.
      В 77 квадрата апартамент ли живееш? :D
      Не, в 96 квадрата с изложение изток-североизток и север- северозапад, в нова кооперация, с 6см изолация и пвц дограма.Тия три тона ги горя като паля само вечер след 18 часа и гори до късно вечер, а събота и неделя евентуалн опо цял ден, зависи колко е студнео навън.Отделно плащам и ток за отопление - един Дайкин в хола по принцип поддържа целия апартамент като ни няма, ама сега с бебето - в спалнята работи маслен радиоатор. В детската за бекъп и подпомагане имам едно евтино конвекторче. от 25.01.14 до 26.02.14 сметката ми за ток е 206лв, отделно дървата които съм горил. Летния ми ток без климатик е около 60-70лв. Т.е. този месец за отопление съм платил около 130лв ток + да кажем около 100лв за дърва, като имате предвид колко топъл беше Февруари.Ако се топля само на дърва, вероятно ще горя около 4 тона, ама няма кой да е огняр през деня.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Взимай 2 Тошиби Дайсекай 6 и отоплението ще ти е около 30-35лв на месец (общо) ако ги държиш на около 23С. Лятото на вентилатор ли ще охлаждаш? За вратите интериорните вземи с покритие ламинат. Моите са с естествен фурнир.. с един пластмасов стол ги одрах. За входна врата ако си решил сериозно да се блиндираш ще ти препоръчам разни неща като брави патрони, падащ праг и т.н.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
        X