Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видеорегистраторът се скапА...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Конкретно от клипа, който си дал iee, лично аз не можах да видя ясно регистрационен номер на насрещно движещ се автомобил.То вярно съм малко кьорав ама :D И ми прави впечатление един шум, който го има по време на целия клип. Мога да го оприлича на нещо като "сък сък сък сък сък сък" С равни интервали е.
    Номерата се виждат с малко повече вглеждане на самия регистратор. Шумът и аз го чух, все едно прожекционен апарат се чува Май го нямаше в началото този шум, ама може и да се е появил след едно изтърване на регистратора
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

tyson написа:
      Конкретно от клипа, който си дал iee, лично аз не можах да видя ясно регистрационен номер на насрещно движещ се автомобил.
      Може да е от сайта. До сега като съм качвал HD клип ми го пуска като 360р. Дали аз бъркам при обработката или бъркам нещо при качването, но нещо не е в ред.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Винаги ги пуска с нещо средно, този който ще гледа се налага да си вдигне качеството. Обаче когато нета е бъгав на високо качество цикли.

Коментар

vital написа:
          А за какво са ви
          За доказателство. Много хора си мислят, че тези записи не могат да бъдат доказателство, но е точно обратното. Ако записът бъде взет по надлежния ред, съдът може да го признае. Ако не го признае, праща се в БТВ, Нова, К1, CNN, playboy, фацебук, ютуб, вбокс и където се сетиш. Може пък общественото мнение да помогне.М/у другото моят регистратор наистина се скапА. Проблемът е, че като се запълни картата и спира да записва. А преди започваше да изтрива най-стария запис и освобождаваше място. Скапана работа! Някой има ли идея как се сменя фърмуера на такъв видеорегистратор?
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
          X