Още като взех видеорегистраторът (за кратко - камерата) имаще редки моменти, в които малко зависваше, но след РЕСЕТ се оправяше и работеше без проблем. Преди няколко дни обаче камерата се скапА тотално. Първо забелязах, че камерата не записва. Изключих захранването (след 10 сек камерата се изключи), включих пауъра, камерата тръгна и започна да записва (записва на по 1 минута). Направи два записа (по 1 мин) и пак спря. Спря в смисъл, че не записваше, на дисплея се виждаше реално изображение, но само това. Пробвах да започна запис чрез натискане на бутона за запис (set), но само се чу звук и... нищо. Изключ, включ и всичко се повтаря. Вчера при пробата дали се е оправила "ит селф" установих, че по време на втория запис (2-рата мин) процесът замръзна на 34-тата секунда. Вкл, изкл, след втората минута камерата спира да записва. Менюто работи - влизам, разглеждам, всико е ОК. При опит да разгледам направените записи (бутон mode) въобще не ми ги показва, а само прехвърля от режим видео в режим снимка. Правя 10-ина снимки, но пак не ми ги показва (изписва no images). Сложих СД картата (16ГБ) на лаптопа (беше пълна със записи от преди скапването) и я форматирах, няма лоши сектори. Сложих я на камерата, но ефект няма. Форматнах картата през камерата (както казах менюто работи) - ефект никакъв. Смених картата - няма ефект.И на въпросите:1. Някой има ли идея какво още мога да направя?2. Може ли да се смени firmware на това нЯщо (цък)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видеорегистраторът се скапА...
Collapse
X
-
Tornado написа:Опитай с друга карта.Аз също форматирах преди два дни една флаш памет ,но отново прави проблеми.Сложих СД картата (16ГБ) на лаптопа (беше пълна със записи от преди скапването) и я форматирах, няма лоши сектори. Сложих я на камерата, но ефект няма. Форматнах картата през камерата (както казах менюто работи) - ефект никакъв. Смених картата - няма ефект.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Аз, пък съм си купил за 30-тина лева и ако се скапе директно в кофата, и после нов Работи си перфектно, само звукът му е малко зле.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Абе и аз мислех да си купя такова устройство ама после размислих и си инсталирах такова приложение на смартфона и тъй като е с хубава камера картината си я бива връзва се с джипиеса и показва и скоростта в единия ъгъл сега засега не ми е забивало доволен съм само звука е кофти и иска карта с мнооого памет.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
И аз мислех с приложение за смарта, ама всеки път да го закачам и да го откачам... Отделно камерата ще работи много продължително. То с тия предложения от 30 лева май е по-добре, тя батерията на телефона ми е по-скъпа. Иначе качеството ще е супер, спор няма.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Тук: http://youtu.be/2Bp2m9bGR50 , как снима този 30-левовия. Не го бях разглеждал от няколко седмици и ми се струва, че нещо се се развалила, някоя настройка. Много ярко ми изглежда, ама за целта за, която е купен е добре. Между другото, когато преглеждам клиповете на самото устройство се вижда по-добре, отколкото като ги сваля на компа.Това за класа на картата е вярно, казаха ми го, като купувах регистратора.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
vital написа:А за какво са виТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Конкретно от клипа, който си дал iee, лично аз не можах да видя ясно регистрационен номер на насрещно движещ се автомобил.То вярно съм малко кьорав ама :D И ми прави впечатление един шум, който го има по време на целия клип. Мога да го оприлича на нещо като "сък сък сък сък сък сък" С равни интервали е."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар