Още като взех видеорегистраторът (за кратко - камерата) имаще редки моменти, в които малко зависваше, но след РЕСЕТ се оправяше и работеше без проблем. Преди няколко дни обаче камерата се скапА тотално. Първо забелязах, че камерата не записва. Изключих захранването (след 10 сек камерата се изключи), включих пауъра, камерата тръгна и започна да записва (записва на по 1 минута). Направи два записа (по 1 мин) и пак спря. Спря в смисъл, че не записваше, на дисплея се виждаше реално изображение, но само това. Пробвах да започна запис чрез натискане на бутона за запис (set), но само се чу звук и... нищо. Изключ, включ и всичко се повтаря. Вчера при пробата дали се е оправила "ит селф" установих, че по време на втория запис (2-рата мин) процесът замръзна на 34-тата секунда. Вкл, изкл, след втората минута камерата спира да записва. Менюто работи - влизам, разглеждам, всико е ОК. При опит да разгледам направените записи (бутон mode) въобще не ми ги показва, а само прехвърля от режим видео в режим снимка. Правя 10-ина снимки, но пак не ми ги показва (изписва no images). Сложих СД картата (16ГБ) на лаптопа (беше пълна със записи от преди скапването) и я форматирах, няма лоши сектори. Сложих я на камерата, но ефект няма. Форматнах картата през камерата (както казах менюто работи) - ефект никакъв. Смених картата - няма ефект.И на въпросите:1. Някой има ли идея какво още мога да направя?2. Може ли да се смени firmware на това нЯщо (цък)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видеорегистраторът се скапА...
Collapse
X
-
Tornado написа:Опитай с друга карта.Аз също форматирах преди два дни една флаш памет ,но отново прави проблеми.Сложих СД картата (16ГБ) на лаптопа (беше пълна със записи от преди скапването) и я форматирах, няма лоши сектори. Сложих я на камерата, но ефект няма. Форматнах картата през камерата (както казах менюто работи) - ефект никакъв. Смених картата - няма ефект.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Аз, пък съм си купил за 30-тина лева и ако се скапе директно в кофата, и после новРаботи си перфектно, само звукът му е малко зле.
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Абе и аз мислех да си купя такова устройство ама после размислих и си инсталирах такова приложение на смартфона и тъй като е с хубава камера картината си я бива връзва се с джипиеса и показва и скоростта в единия ъгъл сега засега не ми е забивало доволен съм само звука е кофти и иска карта с мнооого памет.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
И аз мислех с приложение за смарта, ама всеки път да го закачам и да го откачам... Отделно камерата ще работи много продължително. То с тия предложения от 30 лева май е по-добре, тя батерията на телефона ми е по-скъпа. Иначе качеството ще е супер, спор няма.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Тук: http://youtu.be/2Bp2m9bGR50 , как снима този 30-левовия. Не го бях разглеждал от няколко седмици и ми се струва, че нещо се се развалила, някоя настройка. Много ярко ми изглежда, ама за целта за, която е купен е добре. Между другото, когато преглеждам клиповете на самото устройство се вижда по-добре, отколкото като ги сваля на компа.Това за класа на картата е вярно, казаха ми го, като купувах регистратора.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
vital написа:А за какво са виТипо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Конкретно от клипа, който си дал iee, лично аз не можах да видя ясно регистрационен номер на насрещно движещ се автомобил.То вярно съм малко кьорав ама :D И ми прави впечатление един шум, който го има по време на целия клип. Мога да го оприлича на нещо като "сък сък сък сък сък сък"С равни интервали е.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар