style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов полицеиски произвол -случаиност или какво
Collapse
X
-
браво 1,6/90 - 09 г.
-
Е точно това казах, че няма да карам 900км, за да ми заверят нарушението, а и да си взимам отпуска, който ден трябва да го прекарам със семейството си.За това казах, че предвид последиците от самото нарушение под формата на разкарване са с по-голяма тежест при мен от самата глоба по себе си.А и парите дали ще ги дам директно на човека, който ме спира, както се казва и той семейство храни, дори по-добре на него, от колкото да ги давам на самата институция.А иначе на самата институция вече 2 пъти превеждаме пари по банков път и познайте - и 2-та пъти казват - оо, вие имате неплатена глоба и отказват да издадат книжката.Естествено платихме втори път една и съща глоба, чрез допълнителен стрес породен от скандала на място, ама не, срещу системата е трудно да се биеш.Още чакаме отговор на жалбата след като приложихме документ, с който показваме, че сме платили глобата още в деня на съставянето ѝ.Е как да не искам да дам пари на място и просто да си пожелаем приятен ден с учтивите полицаи?Само няма да дам пари на място ако не съм в нарушение, но ако съм в нарушение, заплащам си за това и си продължавам.Както се казва - пито, платено.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Здравейте, колеги! Ще споделя какво ми се случи днес.На влизане в Пловдив карах след една кола с пловдивска регистрация (спазвах нормална дистанция). Отстрани имаше патрулка. Един от полицаите в последния момент видя смолянската регистрация на Фиата и веднага вдигна палка. Поради тази причина се наложи да спирам екстремно. Отбих, спрях, свалих стъклото и чаках полицая да дойде. Обаче той мина от дясната страна на колата, погледна винетката и след като видя, че е валидна, ми направи знак с ръка да тръгвам. Направи ми впечатление как така полицаят не се представи кой е и с какъв ранг е. Явно целта му беше само винетката, а не и документите, но според мен трябваше да се представи. На вас случвало ли се е такова нещо...Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
slav4o_p написа:Здравейте, колеги! Ще споделя какво ми се случи днес.На влизане в Пловдив карах след една кола с пловдивска регистрация (спазвах нормална дистанция). Отстрани имаше патрулка. Един от полицаите в последния момент видя смолянската регистрация на Фиата и веднага вдигна палка. Поради тази причина се наложи да спирам екстремно. Отбих, спрях, свалих стъклото и чаках полицая да дойде. Обаче той мина от дясната страна на колата, погледна винетката и след като видя, че е валидна, ми направи знак с ръка да тръгвам. Направи ми впечатление как така полицаят не се представи кой е и с какъв ранг е. Явно целта му беше само винетката, а не и документите, но според мен трябваше да се представи. На вас случвало ли се е такова нещо...
Коментар
-
Някакъв луд убива един полицай и ранява други трима.Е добре де, ако там бяха петима тренирани терористи какво правим?Поне главният секретар на МВР трябваше да си е подал оставката. И това са спец части...Лека му пръст на човека.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Някакъв луд убива един полицай и ранява други трима.Е добре де, ако там бяха петима тренирани терористи какво правим?Поне главният секретар на МВР трябваше да си е подал оставката. И това са спец части...Лека му пръст на човека.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:style34 написа:Някакъв луд убива един полицай и ранява други трима.Е добре де, ако там бяха петима тренирани терористи какво правим?Поне главният секретар на МВР трябваше да си е подал оставката. И това са спец части...Лека му пръст на човека.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар