Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов полицеиски произвол -случаиност или какво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    Няма ли кой да оправи заглавието...
    Родна реч омайна , сладка...
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

vital написа:
      Няма ли кой да оправи заглавието...
      И на мен ми вади очите всеки път като отворя форума :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dobrujanetza написа:
        Изпълнението на служебните задължения и владеенето на Българския език- писмено и говоримо са съвсем различни понятия. За изпълнение на служебните си задължения не трябва да виним редовите полицаи.
        Е когато човекът облечен във власт напише акт със съдържание Ханко Брат и се зъби и заплашва изпълнявайки служебните си задължение кого трябва да виним - родители му ,че са го създали, хората дали му оръжие, проверяващите теста му за "Изследване на интелектуалните способности и познания" или проверяващите му теста за психическа пригодност?
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

И мен случаинос никога не са ме спирали .. :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

колеги темата мисля че се изчерпа може да се изтрие вече

Коментар

Аз пък от полицаите оплаквания нямам.Когато са ме глобявали, винаги съм бил в нарушение, и почти винаги са били снизходителни. Например за 2 нарушения са ми пишели само за едното, или вместо акт са ми писали фиш и т.н. Макар че отдавна и изобщо не съм глобяван. Заглавието го оправих.А към mehanoveca - колега - тук не трием темите, като се изчерпят. Иначе щеше форумът да е празен

Коментар

Mupo написа:
                На кого? :D
                На нас, хората, които четем.Когато заявиш нещо по толкова категоричен начин, имай доблестта да докажеш твърдението си.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз съм на двата полюса. С едно изключение са били винаги културни и никога не са ми правили проблеми. Големия талон на прегледа май трябва да се носи, защото на него пише за преглед на газовата бутилка ( но не съм сигурен- така и не съм го чел). Иначе в единственото изключение, когато полицая се държа агресивно към мен- ми писа фиш за неправилен престой. Докато спорихме премина едно БМВ през насрещното с около 70-80. Питах го този защо не го спират. той се направи на ударен, че не го е видял. После ми вика. че нямат физическата възможност да проверяват всички и преценят приоритетите. Та да знаете каране в насрещното е с нисък приоритет
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

по принцип и на мен повечето ми срещи с полицаите са били точни 2-3 случая имам да се мислят за велики , отделно мога да споделя един случаи от работата ми хващаме полицаи да краде от магазина има го записан на камерите спираме го на изхода и тои почва да ни бута с количката и като го попитахме защо ни бута тои ни вика ама аз съм полицаи . направо ми стана смешно плати си глобата де :D :D

Коментар

Lane Staley написа:
                      Mupo написа:
                      На кого? :D
                      На нас, хората, които четем.Когато заявиш нещо по толкова категоричен начин, имай доблестта да докажеш твърдението си.
                      Нещо бъркаш. Аз изказах мнението си на база моят личен опит. Темата е за това - лични мнения. Не държа мнението и да съвпада с твоето или на хората, нито да променям моето и чуждо мнение. Както виждаш, всеки дава личните си впечатления по темата, само ти и служителя на МВР си позволявате да коментирате личните мнения на потребителите. Докато за него е разбираемо, защото индиректно попада в тези 99%, без да твърдя това, на теб не знам какъв ти е проблема. Нещо не търпиш различно мнение. Жив и здрав да си :D

Коментар

Re: Нов полицеиски произвол -случаинос или какво

sota написа:
                        Така че ако ти си редовен не би трябвало да се притесняваш ни най малко .
                        Мда, иначе факта че ти губят времето е безкрайно незначителен.....
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Kay_ написа:
                          Големия талон на прегледа май трябва да се носи, защото на него пише за преглед на газовата бутилка ( но не съм сигурен- така и не съм го чел).
                          В ЗДвП никъде не пише че знак, талон или прочее бумаги касаещи ГТП трябва да се носят......мое да ви звучи парадоксално но има доста съдебни решения отменящи наказанието за неносене на ГТП.......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

коцев написа:
                            И мен случаинос никога не са ме спирали .. :D
                            Земляк, И мен не помня от кога не са ме спирали.В дълбоката провинция нема милиционери. Те са в София да вардят парламента, а и софиянци са си нарушители със самочувствие.
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Re: Нов полицеиски произвол -случаинос или какво

ФЕРАРИСТ написа:
                              sota написа:
                              Така че ако ти си редовен не би трябвало да се притесняваш ни най малко .
                              Мда, иначе факта че ти губят времето е безкрайно незначителен.....
                              Едни 500 години се загубиха, сетне още 45 години изчезнаха, а към този момент още 25 са се загубили... Та за 5 минути проблем ли да правим ? :P
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Сори, но моя живот тече тук и сега и не обичам некви да ми губят времето......на пазара мое всичко да си купиш с пари, време никъде не се продава......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X