vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов полицеиски произвол -случаиност или какво
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:Изпълнението на служебните задължения и владеенето на Българския език- писмено и говоримо са съвсем различни понятия. За изпълнение на служебните си задължения не трябва да виним редовите полицаи.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Аз пък от полицаите оплаквания нямам.Когато са ме глобявали, винаги съм бил в нарушение, и почти винаги са били снизходителни. Например за 2 нарушения са ми пишели само за едното, или вместо акт са ми писали фиш и т.н. Макар че отдавна и изобщо не съм глобяван. Заглавието го оправих.А към mehanoveca - колега - тук не трием темите, като се изчерпят. Иначе щеше форумът да е празен
Коментар
-
Аз съм на двата полюса. С едно изключение са били винаги културни и никога не са ми правили проблеми. Големия талон на прегледа май трябва да се носи, защото на него пише за преглед на газовата бутилка ( но не съм сигурен- така и не съм го чел). Иначе в единственото изключение, когато полицая се държа агресивно към мен- ми писа фиш за неправилен престой. Докато спорихме премина едно БМВ през насрещното с около 70-80. Питах го този защо не го спират. той се направи на ударен, че не го е видял. После ми вика. че нямат физическата възможност да проверяват всички и преценят приоритетите. Та да знаете каране в насрещното е с нисък приоритетФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
по принцип и на мен повечето ми срещи с полицаите са били точни 2-3 случая имам да се мислят за велики , отделно мога да споделя един случаи от работата ми хващаме полицаи да краде от магазина има го записан на камерите спираме го на изхода и тои почва да ни бута с количката и като го попитахме защо ни бута тои ни вика ама аз съм полицаи . направо ми стана смешно плати си глобата де :D :D
Коментар
-
Lane Staley написа:Mupo написа:На кого? :D
Коментар
-
Kay_ написа:Големия талон на прегледа май трябва да се носи, защото на него пише за преглед на газовата бутилка ( но не съм сигурен- така и не съм го чел).Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Re: Нов полицеиски произвол -случаинос или какво
ФЕРАРИСТ написа:sota написа:Така че ако ти си редовен не би трябвало да се притесняваш ни най малко .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар