Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов полицеиски произвол -случаиност или какво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    Първо, не знаех че служителите от тези 99% са толкова докачливи, ако се питаш защо е такова мнението ми - защото сте го заслужили, напълно и безрезервно. Второ, аз съм един от хората точно, който може да даде такова мнение, най-малкото защото внасям всеки месец данъци, сравними със заплата на близо двама от редовите ви служители. Трето, достатъчно е да прочетеш независими проучвания, затова колко ’добре’ си вършите работата. Четвърто, недопостимо е на 7 милиона жители на страна, да има близо 50000 щатни служители, които да не си вършат работата и да не могат да напишат повече от две изречения, без правописна грешка. Пето, дали съм компетентен говори факта, че съм човека който представлява, работещите в България, на една от 10-те най-големи фирми в световен мащаб. Шесто, извинявай за големият процент, но е хубаво да почнете да слушате и хората, които ви плащат заплатите. И седмо, искрено се надявам, процентите да се изравнят. Жалко, че няма да съм тук за да го видя. Лека вечер.
    Миро, четейки поста ти не ми се струваш компетентен да даваш оценки по правопис. Ама никак Вероятно представляваш недоучилата част от "работещите в България, на една от 10-те най-големи фирми в световен мащаб." И не най-скромната такава.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Тая тема е за полицаите, изискването за употреба на книжовен език е тяхно задължение. За вероятности може да си отвориш друга тема. Обещавам ти да не пиша в нея :D

Коментар

ele написа:
        Ами много нагло звучи - ще те спират колкото си искат.
        Еле, в рамките на един ден са ме спирали 2 пъти - единия път за документална проверка, а втория за алкохол (в 20:00). Същия тоя един ден се падна в месец, в който са ме спирали 8 (осем) пъти. Нито веднъж служителите на КАТ не са били груби, нагли и прочие. Най-тъпото обаче е, че нито един от тия 8 (осем) пъти не са забелязали, че книжката ми е изтекла и не са ми направили проблем за същото (въпреки, че повечето пъти си беше само документална проверка и "Имате ли пожарогасител, аптечка, триъгълник и жилетка?"От служителите на полицията в гр. Варна съм МНОГО доволен по ред причини, като последната ми среща с тях беше на 06.02.2014 - изключително отзивчиви, достатъчно компетентни и свестни. Възможно е да има мърши във всяко стадо, но последния АКТ, който са ми писали (19.01.2012) беше заслужен от моя милост.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

mehanoveca написа:
          днес пак ме спряха за 500 м два пъти .Момчетата се държаха възпитано попитах ги акция ли има те казаха да , провериха ме за алкохол само и си поговорихме , споделих им за вчерашната случка и те казаха че в всяко стадо си има лаинари за което съм съгласен момчето ми обесни че има акция за алкохол ,книжки и така а не като онова лаино вчера да го питам акция ли има а тои ми вика ще ставаме все повече това е само началото плаши гаргите боли го някои че те са там вместо да свършат нещо против кражбите в тези квартали те спират хората да ги питат за талон за прегледа дали носят не ми се говори . днес момчетата бяха свестни
          Е как аз всяка вечер карам по този район и досега нито веднъж не са ме спрели?Вероятно караш някоя ръмжаща барака с селски тунинг и пуснати халогени, и изглеждаш като надрусаняк щом те спират толкова.С каква кола кола си ако не е тайна?
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И мен са ме спирали 2 пъти в рамките на 30 минути, но като им кажа колегите ви на улица ..... ме спираха току що и са ми казвали да продължавам.Нямам нищо против акциите им , но специално акция за алкохол се прави петък и събота,някъде непосредствено след нощните заведения ,особено ако улиците са еднопосочни, но за това все пак трябва "г_з", щото тука идва момента,че е много лесно да спреш фиатче и да се правиш на недосегаем ,а лъскавата лимузина малко да не ти стиска.Последната изцепка на дърт катаджия беше - едно момченце с летящо БМВ,видимо надрусано беше прелетяло с малко над 100 в насрещното и беше блъснало кола, за щастие без жертви - та катаджията обясняваше, че не може за 800лв заплата да му прави тест за наркотици и да си губи времето с него.С други думи за него човешкия живот "струва" явно малко на 800лв.Не казвам ,че всички са такива или като споменатите по - горе в темата, но масата е такава.
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Абе аз нямам нищо против да ме спират, даже искам да ме спират, ама те на 4-5 години се сещат веднъж да го направят, обаче нека да бъдем по-учтиви - примерно ’преценили са, спрели са те’ или ’ ти си късметлията’ не ’ ти къв си да се оплакваш, ще те спираме колкото си искаме’Знам че е форум и написаните думи не носят някакви чувства, ама ... на мен така ми звучи.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Когато те спират, защо те спират. Когато не те спират, защо пък не спират.Ей, няма угодия на населението.Нека си спират колкото си искат. Ако от 1000 коли дори, хванат един, който е пиян, надрусан или пък без ГО, нека спират тези 1000 коли. Лошо няма.Аз май държа рекорда до сега за спиране за една вечер. 4 пъти. Бях на гости и докато се прибера до нас ме спряха 4 пъти за проверка. Тука ревете за някакво си спиране. Чак се говори за "полицейски произвол".
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Във времето в което всяка вечер циркулирах по малките часове от Младост до Люлин, се е случвало веднъж да ме спират 8 пъти за една вечер, след като на 6-я път документите ми бяха на разпилени на седалката, служителя просто погледна че иг събирам и пита защо са там. Отговорих му че ми е 7-ма поверка, взе ги погледна ги че са комплект, пита на къде пътувам и ме предопреди че има още колеги, да им кажа и така. На осмата проверка така и направих и си пожелахме приятна вечер. НО на всичките проверки имаше поне по три коли на чиито капаци имаше строени юнаци да пишат. Така че трябва да има повече акции белким има един нередовен по малко на пътя.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Mupo написа:
                    Тая тема е за полицаите, изискването за употреба на книжовен език е тяхно задължение.
                    Докажи го
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На кого? :D

Коментар

Това им е работата, да спират и проверяват. Имало причина нямало, няма значение. Сега как се държат, има значение, то и за това е темата. С мен винаги са били културни.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Изпълнението на служебните задължения и владеенето на Българския език- писмено и говоримо са съвсем различни понятия. За изпълнение на служебните си задължения не трябва да виним редовите полицаи.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ха на бас, че няма да спрат за рутинна проверка Кайен с 4 седмици на номера...
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                              Ха на бас, че няма да спрат за рутинна проверка Кайен с 4 седмици на номера...
                              Става въпрос за простосмъртни , не за по-равни...
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Няма ли кой да оправи заглавието...

Коментар

Working...
                                X