Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов полицеиски произвол -случаиност или какво
Collapse
X
-
ele написа:Ами много нагло звучи - ще те спират колкото си искат.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mehanoveca написа:днес пак ме спряха за 500 м два пъти .Момчетата се държаха възпитано попитах ги акция ли има те казаха да , провериха ме за алкохол само и си поговорихме , споделих им за вчерашната случка и те казаха че в всяко стадо си има лаинари за което съм съгласен момчето ми обесни че има акция за алкохол ,книжки и така а не като онова лаино вчера да го питам акция ли има а тои ми вика ще ставаме все повече това е само началото плаши гаргите боли го някои че те са там вместо да свършат нещо против кражбите в тези квартали те спират хората да ги питат за талон за прегледа дали носят не ми се говори . днес момчетата бяха свестниhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
И мен са ме спирали 2 пъти в рамките на 30 минути, но като им кажа колегите ви на улица ..... ме спираха току що и са ми казвали да продължавам.Нямам нищо против акциите им , но специално акция за алкохол се прави петък и събота,някъде непосредствено след нощните заведения ,особено ако улиците са еднопосочни, но за това все пак трябва "г_з", щото тука идва момента,че е много лесно да спреш фиатче и да се правиш на недосегаем ,а лъскавата лимузина малко да не ти стиска.Последната изцепка на дърт катаджия беше - едно момченце с летящо БМВ,видимо надрусано беше прелетяло с малко над 100 в насрещното и беше блъснало кола, за щастие без жертви - та катаджията обясняваше, че не може за 800лв заплата да му прави тест за наркотици и да си губи времето с него.С други думи за него човешкия живот "струва" явно малко на 800лв.Не казвам ,че всички са такива или като споменатите по - горе в темата, но масата е такава.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Абе аз нямам нищо против да ме спират, даже искам да ме спират, ама те на 4-5 години се сещат веднъж да го направят, обаче нека да бъдем по-учтиви - примерно ’преценили са, спрели са те’ или ’ ти си късметлията’ не ’ ти къв си да се оплакваш, ще те спираме колкото си искаме’Знам че е форум и написаните думи не носят някакви чувства, ама ... на мен така ми звучи.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Когато те спират, защо те спират. Когато не те спират, защо пък не спират.Ей, няма угодия на населението.Нека си спират колкото си искат. Ако от 1000 коли дори, хванат един, който е пиян, надрусан или пък без ГО, нека спират тези 1000 коли. Лошо няма.Аз май държа рекорда до сега за спиране за една вечер. 4 пъти. Бях на гости и докато се прибера до нас ме спряха 4 пъти за проверка. Тука ревете за някакво си спиране. Чак се говори за "полицейски произвол".A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Във времето в което всяка вечер циркулирах по малките часове от Младост до Люлин, се е случвало веднъж да ме спират 8 пъти за една вечер, след като на 6-я път документите ми бяха на разпилени на седалката, служителя просто погледна че иг събирам и пита защо са там. Отговорих му че ми е 7-ма поверка, взе ги погледна ги че са комплект, пита на къде пътувам и ме предопреди че има още колеги, да им кажа и така. На осмата проверка така и направих и си пожелахме приятна вечер. НО на всичките проверки имаше поне по три коли на чиито капаци имаше строени юнаци да пишат. Така че трябва да има повече акции белким има един нередовен по малко на пътя.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар