ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов полицеиски произвол -случаиност или какво
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
sota написа:Приятел ти притесняваш ли се нещо ,че на мен ми се струва че е така...mehanoveca написа:...ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:sota написа:Приятел ти притесняваш ли се нещо ,че на мен ми се струва че е така...mehanoveca написа:...ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно...
Коментар
-
Re: Нов полицеиски произвол -случаинос или какво
sota написа:mehanoveca написа:колеги от няколко дни гледам много засилено полицеиско присъствие особено по кварталите около околовръстното на София за в града незнам как е .Нали вече неможеха да спират без причина. За два дни ме спират две вечери след работа и ме проверяват багажник документи дали нося голямото талонче на прегледа и други глупости ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно . Някои друг случва ли му се или е случаино :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Mupo написа:Най-обичам, когато полицай се обеснява, как не знаел че колегите му си разхождат кучето, както желаят. В това министерство е необходимо 99% уволнения на база некадърност, необразованост и некомпетентност. Истински се прекланям на останалите 1%, дано са останали поне толкова.
Коментар
-
sota написа:Mupo написа:Най-обичам, когато полицай се обеснява, как не знаел че колегите му си разхождат кучето, както желаят. В това министерство е необходимо 99% уволнения на база некадърност, необразованост и некомпетентност. Истински се прекланям на останалите 1%, дано са останали поне толкова.
Коментар
-
днес пак ме спряха за 500 м два пъти .Момчетата се държаха възпитано попитах ги акция ли има те казаха да , провериха ме за алкохол само и си поговорихме , споделих им за вчерашната случка и те казаха че в всяко стадо си има лаинари за което съм съгласен момчето ми обесни че има акция за алкохол ,книжки и така а не като онова лаино вчера да го питам акция ли има а тои ми вика ще ставаме все повече това е само началото плаши гаргите боли го някои че те са там вместо да свършат нещо против кражбите в тези квартали те спират хората да ги питат за талон за прегледа дали носят не ми се говори . днес момчетата бяха свестни
Коментар
-
mehanoveca написа:...ми обесни че има акция за алкохол ,книжки и ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар