колеги от няколко дни гледам много засилено полицеиско присъствие особено по кварталите около околовръстното на София за в града незнам как е .Нали вече неможеха да спират без причина. За два дни ме спират две вечери след работа и ме проверяват багажник документи дали нося голямото талонче на прегледа и други глупости ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно . Някои друг случва ли му се или е случаино :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов полицеиски произвол -случаиност или какво
Collapse
X
-
Следващия път си носи и дипломата за основно образование в колата. Може и един учебник по български.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Нов полицеиски произвол -случаинос или какво
mehanoveca написа:колеги от няколко дни гледам много засилено полицеиско присъствие особено по кварталите около околовръстното на София за в града незнам как е .Нали вече неможеха да спират без причина. За два дни ме спират две вечери след работа и ме проверяват багажник документи дали нося голямото талонче на прегледа и други глупости ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно . Някои друг случва ли му се или е случаино :D
Коментар
-
И в Кюстендил са ги изкарали из целия град от 10-тина дни насам.Но повече бичат стойки отколкото да спират някого.Явно демонстрират присъствие.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ele написа:колега, sota, разбрахме че си полицай, но изказването ти звучи крайно неуважително към гражданин, който се жалва, а уважението към гражданите е основно задължание, което полицаите често забравят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар