Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов полицеиски произвол -случаиност или какво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов полицеиски произвол -случаиност или какво

колеги от няколко дни гледам много засилено полицеиско присъствие особено по кварталите около околовръстното на София за в града незнам как е .Нали вече неможеха да спират без причина. За два дни ме спират две вечери след работа и ме проверяват багажник документи дали нося голямото талонче на прегледа и други глупости ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно . Някои друг случва ли му се или е случаино :D

Определено трябва да почнат да искат и диплома за основно образование.Нали и такова изискване има?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

това какво трябва да искат е друг въпрос , става дума че нямат право да спират а спират всяка кола без пропуск вечер

Коментар

mehanoveca написа:
        това какво трябва да искат е друг въпрос , става дума че нямат право да спират а спират всяка кола без пропуск вечер
        До колкото знам закона го приеха, и след по-малко от месец го премахнаха. И сега си имат право да те спират без да си направил нарушение.

Коментар

нали смениха управлението на държавата след това шефа на кат защото човека направи така да няма много възможности за почерпки и тия нагоре са недоволни че няма процент за тях и затова пак почват да спират не ме бяха спирали повече от половин година

Коментар

Между другото и аз го забелязах това, а от кога пък трябва и големия талон на прегледа???
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

cs_aleksandar написа:
              Между другото и аз го забелязах това, а от кога пък трябва и големия талон на прегледа???
              От две години на ГТП пункта винаги са ми казвали да го нося, че го били искали. Не, че са ми го искали някога, ама нося го, заедно с гражданската, и втората част от винетката.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

малко полиция има по пътищата и малко спират. Как пък мен не ме спират, като правя по минимум 500 км на седмица?
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Следващия път си носи и дипломата за основно образование в колата. Може и един учебник по български.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

А бе, пак си е комунистиески тоталитаризъм.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Re: Нов полицеиски произвол -случаинос или какво

mehanoveca написа:
                      колеги от няколко дни гледам много засилено полицеиско присъствие особено по кварталите около околовръстното на София за в града незнам как е .Нали вече неможеха да спират без причина. За два дни ме спират две вечери след работа и ме проверяват багажник документи дали нося голямото талонче на прегледа и други глупости ако видят че си редовен почват да си измислят и се даржат нагло и надменно . Някои друг случва ли му се или е случаино :D
                      Приятел ти притесняваш ли се нещо ,че на мен ми се струва че е така.От началото на месеца има всяка вечер полицейска операция в крайните квартали на София и могат да те спират колкото си искат .По някога се получава да те спират по няколко пъти защото така са разположени и няма как да знаят едните дали си спиран от другите .Това ще продължи доста време ,че има много водачи по тези квартали които си карат пияни и с нередовни документи .Така че ако ти си редовен не би трябвало да се притесняваш ни най малко .Преди няколко дена хванаха един понапил се и си кара ,като предният месец е осъден на пробация точно за това ,но на него явно не му пука.И затова сега ще си излежи ефективно присъдата .

Коментар

колега, sota, разбрахме че си полицай, но изказването ти звучи крайно неуважително към гражданин, който се жалва, а уважението към гражданите е основно задължание, което полицаите често забравят.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И в Кюстендил са ги изкарали из целия град от 10-тина дни насам.Но повече бичат стойки отколкото да спират някого.Явно демонстрират присъствие.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами нали се водим полицейска държава, нека да се виждат органите на реда, ако с това ще се намали риска от престъпност, катастрофи и т.н., то аз съм "ЗА"
                            punto HGT

Коментар

ele написа:
                              колега, sota, разбрахме че си полицай, но изказването ти звучи крайно неуважително към гражданин, който се жалва, а уважението към гражданите е основно задължание, което полицаите често забравят.
                              Не разбрах Еле кое е в случая неуважението ми към него.Разясних му за какво е бил спиран .Ако на това му казваш неуважение мисля на никой повече да не разяснявам .

Коментар

Working...
                              X