Някой знае ли дали е необходимо да мажа с някакъв препарат гюрука за зимата и ако знае с какъв? И защо по дяволите глобяват за пуснати халогенки? И моля, кое е най-доброто да поддържам кожения салон, не съм го искала, но след като го имам редно е да го поддържам май :D радвам се, че се влюбих в тази кола, защото влязох във вашия клуб, но отговорностите започват тепърва, не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам, просто не го знаех, защото никога не съм имала кола собствена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бих искала да попитам за кабриолет
Collapse
X
-
за колата
ами мисля че за тавана не се маже с нищо тои е от такъв материал че не търпи нищо поне така мисля но ще проверя и на др .място за кожата на тапицерията на кола има препарати /но да неса за черно / :P по бензиностанциите или магазините за части.а фаровете не се пускат вечер като а хубаво времето само при дъж или магла иначе глоба и точки вече са ме спирали но ми се е разминавало
-
(ами мисля че за тавана не се маже с нищо тои е от такъв материал че не търпи нищо поне така мисля но ще проверя и на др .място за кожата на тапицерията на кола има препарати /но да неса за черно / по бензиностанциите или магазините за части. а фаровете не се пускат вечер като а хубаво времето само при дъж или магла иначе глоба и точки вече са ме спирали но ми се е разминавало )Хей ти нали беше заминал във Велинград? Знаеш че кожата ми е сива, но както и да е ще те видя скоро и му мисли :D шегувам се благодаря ти за отзивчивостта!Следвай мечтите си))
Коментар
-
А относно фаровете за мъгла (халогените) прочети тази тема: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...EE%E3%E5%ED%E8Цитиран е и законовият текст. И на мен не ми харесва, но... това е!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Уважаема, ако държиш наистина да се погрижиш за кожата на колата ти предлагам и продукта, който е наистина за подхранване и гланциране на кожата .Лично аз го ползвам също върху таблото и кожените части (макар и от изкуствена кожа).Имай предвид че трябва да нанасяш много малко количество от крема да го оставиш да изпръхне и да излъскаш в последствие с памучна кърпа. Кожата наистина придобива много свеж вид.Тази операция обаче трябва да те предупредя , че не трябва да се извършва повече от 1 път в месеца, през останалото време се осланяй на кърпите от по-горния ми пост.Сега да не ме наречете маниак :D :D :D ПоздравиDriving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
даа, прочетох закона
за фаровете за мъгла, благодаря ти kiro_of_the_day, сега вече съм ограмотена :D , надявам се препарата за третиране на кожа да го има на повече места и ще го изпробвам веднага колега, Richard Burns и благодаря за съвета, защото веднъж се опарих с препарат за кожа, който я доведе до състояние да се напука по-бързо :DСледвай мечтите си))
Коментар
-
Violina be my guest :D .Тези продукти можеш да ги намериш във всички key accounts METRO, BILLA etc.Колега Sachma, наистина това са продукти предназначени за обувки.Не случайно препоръчван точно тези два продукта защото първо че и двата са с неутрален цвят и второ защото и в двата продукта има емулсия на пчелен восък, който се внася от Германия, доста са скъпи двата продукта заради това.При кърпите LEATHER WET WIPES искам да ти споделя че подобен продукт по пазара няма.За LEATHER CARE CREAM също мога да ти гарантирам че също няма аналог и както казах е доста скъп заради съставните му химикали, от кото половината са от BASF, а другите е ако кажа вече ще му издам тайната :D И аз също съм ползвал какви ли не силиконови спрейове, но всички са само измама - ТЕ НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА КОЖАТА, само я правят лъскава.Затова както казва стария джедай МАНИАК СЪМ :D :D :DDriving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Richard Burns
Маниак или не информацията е много полезна поне за мен :D ако държиш на нещо то ти трябва и да се грижиш за него, нали така? А аз държа на колата си и искам да изглежда добре, обувките също са от кожа (е не всички), така че най-доброто за тях, а те са доста потърпевши от много външни влияния, е добро и за колата ми-благодаря ти още тази седмица ще си купя и двете! :DСледвай мечтите си))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар