Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо потъва ледът в питието?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи не си ли взехте дозичката, че от сутринта за цуйка говорим?
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Аз не пропускам. :D
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Малкото шишенце се казва "Юсче", Чаве. :D
        Аз съм го запомнил като "Мусче" и попитах Гугъл ама той каза, че не ползва спиртни напитки и не е чувал за такова нещо

Коментар

Понеже съм заядлив, да ви поправя и двамата - правилното е "юзче"юзСтъклен съд с тесно гърло, предназначен за пиене на силни алкохолни питиета - ракия, мастика, популярен в миналото по кръчмите. Обикновено побира 100 мл. течност (от там и думата - юз означава 100 на турски), среща се и в разновидност от 50 мл.
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ейййй, как съм забравил че си имам юзче, ще си слагам дозата, с него барабар, у фризера...За тази вечер - наздраве! От чаша със столче, щото съм ентелегент! Хохохохохо
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
              ......щото съм ентелегент! Хохохохохо
              Е никой не се съмнява Мисля, че не се познаваме лично ( освен на Бяло Камъне, ама аз там постоянно гледах да съм "добре", че жената беше трудна ) ама имам усещане, че как седнем на една маса ще се познаем
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                Yavor написа:
                ......щото съм ентелегент! Хохохохохо
                Е никой не се съмнява Мисля, че не се познаваме лично ( освен на Бяло Камъне, ама аз там постоянно гледах да съм "добре", че жената беше трудна ) ама имам усещане, че как седнем на една маса ще се познаем
                Тцъ...Не си бил кой знае колко добре, щото там мен нямаше Иначе опознаването ни е сигурно Само си заблуждавал жената явно. Тя и моята на италфеста беше трудна, ама хич не я заблуждавах, качи си се на алфата и си замина с баткото да спят, а ние с Кик, Янис, Профа и още няколко сериозни алфисти, фиатисти и просто пичове обсъждахме преимуществата на лютата пърцуца пред меката такава. Ни мъ питайте как станах на другия ден да правим трасе за драга

Коментар

мамка му......... !!! яд ме е , че не можах да дойда. Аз знам Кik и други как могат да консумират и ква веселба става ...ама ... тъй стан, че напоследък не си вземам решенията аз...П.П. Ама ще се промени това за решенията (добре че жената легнаи не ме вижда кво пиша )

Коментар

Я да видим, кой пее тук?"Добре" бил, айде не на нас тези, а?
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ама тя тук долсинеята си беше легнала , както и благовените на доста от фотоса. Ама си беше яко , а?

Коментар

veselin10 написа:
                        Ама тя тук долсинеята си беше легнала , както и благовените на доста от фотоса. Ама си беше яко , а?
                        Айдееееее оправдания, пазил бил, и за кво де ше избяга в Балкана ли? Мойта да не би да избяга? пп Ей нея вечер изпих седем големи ракии и всичките различни, а на сутринта бях като репичка.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Балкана си е балкан. Както съм се напивал на чист въздух, никъде другаде не се е случвало. А после на сутринта съм шестица след 5-6 часа сън.

Коментар

Само сериозни мъжкари забелязвам в този форум :D
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Yavor написа:
                              Балкана си е балкан. Както съм се напивал на чист въздух, никъде другаде не се е случвало. А после на сутринта съм шестица след 5-6 часа сън.
                              Незнам от Балкана ли беше, от ракиите ли беше ама сериозно си мислех че на другия ден ще трябва да търся някой да извади меча от главата ми, ама нищо подобно. Ники, на лято може да проверим дали и от чистия въздух по Дунава става същата работа.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Yavor написа:
                                Имам вила на 80 км. - северозападно от Бургас в село разположено малко над равнището на морето в самото начало на Ришкия проход, там където климатът е много различен от този в Бургас. Често съм се чудил що ми трЕбва да бия всяка седмица или през две път до там...Но, като си помисля, как хубаво се пие там и как хубаво се наспиваме после, веднага ми се изпаряват лошите помисли относно отдалечеността на това местенце. По темата: Виж там за лед не ми е идвало на ум. Пия и вдишвам, вдишвам и пия...Пълня си и двете дробчета с пивки хубости и природни аромати. Независимо дали е било +32 или +35 градуса в летния зной ( през деня камък се пука ), когато се скрие слънцето, всичко изстива, а към 21-22.00 часа се спуска такъв хлад, какъвто ничий климатик и ничия бучка лед в града не могат да отдадат. Еко пиене с една дума... Пиеш, пиеш, пиеш и не се напиваш. По това време на годината душичките се пълнят за сметка на буренцата, които се изпразват. Кръговрат. Сетне на есен обратно - душичките празним - буренцата пълним. :P
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X