Снощи не си ли взехте дозичката, че от сутринта за цуйка говорим?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо потъва ледът в питието?
Collapse
X
-
Понеже съм заядлив, да ви поправя и двамата - правилното е "юзче"юзСтъклен съд с тесно гърло, предназначен за пиене на силни алкохолни питиета - ракия, мастика, популярен в миналото по кръчмите. Обикновено побира 100 мл. течност (от там и думата - юз означава 100 на турски), среща се и в разновидност от 50 мл.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ейййй, как съм забравил че си имам юзче, ще си слагам дозата, с него барабар, у фризера...За тази вечер - наздраве! От чаша със столче, щото съм ентелегент! ХохохохохоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:......щото съм ентелегент! ХохохохохоNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Yavor написа:......щото съм ентелегент! ХохохохохоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
мамка му......... !!! яд ме е , че не можах да дойда. Аз знам Кik и други как могат да консумират и ква веселба става ...ама ... тъй стан, че напоследък не си вземам решенията аз...П.П. Ама ще се промени това за решенията (добре че жената легнаи не ме вижда кво пиша )Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Ама тя тук долсинеята си беше легнала , както и благовените на доста от фотоса. Ама си беше яко , а?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Yavor написа:Балкана си е балкан. Както съм се напивал на чист въздух, никъде другаде не се е случвало. А после на сутринта съм шестица след 5-6 часа сън.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Yavor написа:Балкана си е балкан. Както съм се напивал на чист въздух, никъде другаде не се е случвало. А после на сутринта съм шестица след 5-6 часа сън.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар