gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо потъва ледът в питието?
Collapse
X
-
янко написа:Нестабилна на петата.По темата,мисля си за ракия ама съм писал за вода,алкохола е с много по малка плътност от водата(така си счупих единия спиртомер)VooDoo написа:В този форум само аз ли не пия? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Ми ко прайте в тая тема... Хихихи...Пия антибиотик и пак не издържах и ударих един ракиджос, от тоя дето ми лежи в бурето. Направо от там си го наточих. Ама виж, бира, не пих, че с тоя синузит... Утре пак ще ми пукат ушите.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
^3DAttack написа:така нека обобщим ако леда ти в чашата с ракия изплува значи са ти пробутали слаба ракияA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:^3DAttack написа:така нека обобщим ако леда ти в чашата с ракия изплува значи са ти пробутали слаба ракияBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Хм.... ракия....лед.....Не виждам от какъв зор да си разреждам питието..... "Доктор Радева ми е казАла - Вода да не пием" Лед - да вземе ми истине гърлото, пък да се чудя какво да го правя.Най - ми харесва натурално - като се хлъзне през гърлото надолу.... изпаренията като ги усетиш с носа... като ти затопли по хранопровода...а накрая като боцнеш пиперосана сланинка и кисело зеленце - лед ми не требе на мене разваля убавата домашняркаSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
не е ли по-лесно да държиш ракията във фризера при -20гр и да се точи като олио :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ех тва с чашите ще го пробвам, ама ми е много пълен фризера... с кърма...А и гопсожата поради кърменето не пие, въпреки моите съвети за по спокоен сън на бебето. Та и компания си нямам вече доста време. Мъкааааа... Пия си самммм.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
piftho написа:Най - ми харесва натурално - като се хлъзне през гърлото надолу.... изпаренията като ги усетиш с носа...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар