Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо потъва ледът в питието?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нестабилна на петата.По темата,мисля си за ракия ама съм писал за вода,алкохола е с много по малка плътност от водата(така си счупих единия спиртомер)
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Абе аз ви казвам, че трябва да се организира нова национална среща. Там може да се направят опити, дегустации и да поспорим по настоящата тема
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

От леда боли глава, за т’ва не слагам. :D
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
          От леда боли глава, за т’ва не слагам. :D
          Те хората са го казали: Водка с лед разрушава бъбреците.Ром с лед разрушава черния дроб.Уиски с лед разрушава сърцето.Джин с лед разрушава мозъка.Кола с лед разваля зъбите.Очевидно ледът е смъртоносен! Пийте чисто!
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Аз от малък знам, лед само във водка или джин, и в мента със спрайт през лятото Всичко друго - натурале, да може сетивата ти да попият реалните аромати и вкусове.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Слагам лед на водката и на бялото домашно вино. Така консумираното вино е страхотен край на изморителния делник в знойните летни дни и утолява жаждата ми, както никое друго питие. Ледът в него освен, че охлажда и разрежда напитката прави в чашата с вино и своего рода...естетическа еквилибристика. :PДомашната ракия си я пия силно изстудена. Ей така - да се плъзга в чашата, като олио.По темата: Честно. Никога не съм си задавал този въпрос за леда. Може би съм го приел, като даденост и "жертвено" в случая състояние на водата.След тази тема обаче ще бъда щастлив, че ще науча още подробности и детайли от дребните сладости на живота.Наздраве !!!
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Като гледам колегата muns61 си е сложил лед, защото пие топла ракия , друго си е като е отлежала в камерата седмица-две и като си сипеш, отвън чашата да стане в скреж, така разбирам аз пиенето на ракия, ледена на допир, но като отпиеш сгрява
                punto HGT

Коментар

veselin10 написа:
                  Нещо много си ми сериозен напоследък. Няма лошо за научното обяснение, ама разкърши се малко де
                  А днес съм особено крив. Даже почнах да подарявам банани Имам тука една 20 и кусур годишна карловска ракия от милото, ще взема да си отсипя малко, да видим дали ще се поизправя Ама... нямам лед.

Коментар

Ще бъде грехота да и сложиш лед.... :D

Коментар

kal0yanch40 написа:
                      veselin10 написа:
                      Усещам поредната яка тема :D Пиеш си ракията в същата чаша като мен Ама на мен ракийката ми е по-яка и си слагам по две бучки.
                      Колко яка. Моята чука към 53-4, без да е разреждана. :D Ай на здраве.
                      Нещо слабичко ми се вижда 54... да не се бъркаш нещо? Мойта неразредена излиза на 65-67 градуса, като имаш предвид, че отделям двойно първак и я спирам на 45 градуса, ако вадех колкото трябва първак щеше да излиза и по - силна сигурно... след ветреенето ми пада с 2 градуса...Иначе по - темата: логично е, че това което изплува е с по - ниска плътност, а не с по - висока и е грехота да разреждаш качествения домашен алкохол с лед... Аз бия сумати път да точа вода от 2400м надм.вис., за да си разреждам ракията с нея и да и пльосна лед от чешмяна вода е просто отвратително...Ето една снимчица и от мен:
                      Прикачени файлове
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

За какво си говорите тука бе, колеги? Да не сте объркали форума?По темата - логично е леда да плува в ракията, но колегата mims никъде не е каза, че това на снимката е ракия. Или виски. Написал е питие. И в тон с Форума ни, аз предполагам, че той пие нафта. А сега да ви видя! Леда плува ли в нафта?
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                          ... колегата mims никъде не е каза, че това на снимката е ракия.
                          mims ако шибне една 60 градусова ракия и ще ѝ се ококорят чак татуировките muns61 е колегата

Коментар

Аааааа Сотиров, водата с лед ли я пиеш Защо ползваш външна клавиатура на лаптопа?

Коментар

didich написа:
                              Като гледам колегата muns61 си е сложил лед, защото пие топла ракия , друго си е като е отлежала в камерата седмица-две и като си сипеш, отвън чашата да стане в скреж, така разбирам аз пиенето на ракия, ледена на допир, но като отпиеш сгрява
                              Е, понякога и така се пие:
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61, това питие колко (алкохолни) градуса е?
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X