Нестабилна на петата.По темата,мисля си за ракия ама съм писал за вода,алкохола е с много по малка плътност от водата(така си счупих единия спиртомер)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо потъва ледът в питието?
Collapse
X
-
От леда боли глава, за т’ва не слагам. :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:От леда боли глава, за т’ва не слагам. :DFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Аз от малък знам, лед само във водка или джин, и в мента със спрайт през лятото Всичко друго - натурале, да може сетивата ти да попият реалните аромати и вкусове."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Слагам лед на водката и на бялото домашно вино. Така консумираното вино е страхотен край на изморителния делник в знойните летни дни и утолява жаждата ми, както никое друго питие. Ледът в него освен, че охлажда и разрежда напитката прави в чашата с вино и своего рода...естетическа еквилибристика. :PДомашната ракия си я пия силно изстудена. Ей така - да се плъзга в чашата, като олио.По темата: Честно. Никога не съм си задавал този въпрос за леда. Може би съм го приел, като даденост и "жертвено" в случая състояние на водата.След тази тема обаче ще бъда щастлив, че ще науча още подробности и детайли от дребните сладости на живота.Наздраве !!!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
veselin10 написа:Нещо много си ми сериозен напоследък. Няма лошо за научното обяснение, ама разкърши се малко де
Коментар
-
kal0yanch40 написа:veselin10 написа:Усещам поредната яка тема :D Пиеш си ракията в същата чаша като мен Ама на мен ракийката ми е по-яка и си слагам по две бучки.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
За какво си говорите тука бе, колеги? Да не сте объркали форума?По темата - логично е леда да плува в ракията, но колегата mims никъде не е каза, че това на снимката е ракия. Или виски. Написал е питие. И в тон с Форума ни, аз предполагам, че той пие нафта. А сега да ви видя! Леда плува ли в нафта?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
didich написа:Като гледам колегата muns61 си е сложил лед, защото пие топла ракия , друго си е като е отлежала в камерата седмица-две и като си сипеш, отвън чашата да стане в скреж, така разбирам аз пиенето на ракия, ледена на допир, но като отпиеш сгряваПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар