Бравата - 24, Матиз-а 14. По спомени, миналата година - на бравата беше към 20, на мъника към 17. На V.9 и аз имам звездички, но все си мисля, че ми признават катализатора на Фиата, иначе данъкът щеше да е към 45 лв. Деу-то си е Евро3 по талон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на данъците за МПС
Collapse
X
-
Mury написа:Къде в тази бележка се вижда отстъпката от 60 % за евро 6 ????sigpic
Коментар
-
FIATIST написа:Mury написа:Къде в тази бележка се вижда отстъпката от 60 % за евро 6 ????Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
[quote="spark"]Къде го проверяваш този данък? Сайта на тъпата община не работи от седмици, но админа сигурно си взима заплатката...Страницата на Столична община работи, като за справката е нужно да се въведе ЕГН и ПИН, или ЕГН и номер на партида и тогава показва колко е данъка.2008 Fiat Stilo MW 1.9 JTD MultiJet 8V 120hp
Коментар
-
Значи данъка го изчислих. Факта, че математическия отговор на простоватата задача от рода как да смятаме дава равностойното произведение при 60% значи отстъпката се калкулира директно от системата и всъшност не се пишат тези 60% на бележката, а само отстъпката, която е валидна до 30.04.2014 г. Данъка на мойта кола е 101.82 лв. минус 60% прави 61.09 лв. и минус отстъпката до 30 април 2014 г., която е пише на бележката 3.05 лв. всичко прави 58.04 лв. Аз съм от Пловдив. И данъка го платих в данъчното в Пловдив.sigpic
Коментар
-
FIATIST написа:Значи данъка го изчислих. Факта, че математическия отговор на простоватата задача от рода как да смятаме дава равностойното произведение при 60% значи отстъпката се калкулира директно от системата и всъшност не се пишат тези 60% на бележката, а само отстъпката, която е валидна до 30.04.2014 г. Данъка на мойта кола е 101.82 лв. минус 60% прави 61.09 лв. и минус отстъпката до 30 април 2014 г., която е пише на бележката 3.05 лв. всичко прави 58.04 лв. Аз съм от Пловдив. И данъка го платих в данъчното в Пловдив.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
AdViSoRa написа:FIATIST написа:Значи данъка го изчислих. Факта, че математическия отговор на простоватата задача от рода как да смятаме дава равностойното произведение при 60% значи отстъпката се калкулира директно от системата и всъшност не се пишат тези 60% на бележката, а само отстъпката, която е валидна до 30.04.2014 г. Данъка на мойта кола е 101.82 лв. минус 60% прави 61.09 лв. и минус отстъпката до 30 април 2014 г., която е пише на бележката 3.05 лв. всичко прави 58.04 лв. Аз съм от Пловдив. И данъка го платих в данъчното в Пловдив.sigpic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар