FIATIST,никой не злобее!Незнам защо ама като чета постовете ти имам чуство че си не повече от 14 годишен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT MULTIPLA от 2004 г. Втора Ръка
Collapse
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Искам да кажа, че всички, които харесват Италианските автомобили и марката FIAT, но са с ограничени финансови възможности и не могат да си купят чисто нов FIAT за съжаление от класа на 500L и другите 500 от моделната гама, но търсят автомобил втора ръка от същия клас е най - добре да насочат вниманието си към FIAT MULTIPLA 2 от 2004 г.Immortal написа:ФИАТИСТе, моля те, кажи какво си искал да кажеш с този си пост?Нищо не се разбира и ми иде да пратя темата в коша, а на теб да ти подаря един банан за спам.sigpic
Коментар
-
Това, че MULTIPLA 2 е по - широка и е 5+1 места, а 500L е малко по - тесен и е 4+1 места за мене не ги прави много различни. Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?Immortal написа:Изяснихме се вече.Само дето Мултипла и 500L ама НИКАК не са от един клас.sigpic
Коментар
-
krasimir_77 написа:Акаунт с над 4000 мнения във фият форум и да каже,че всички фиати са пръчки,това не го разбирам,вземи си колело или ходи си пеш,тук наистина нямаш никакво място...............Определено!!!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Така това го знам и само това чаках. Работата е там, че FIAT IDEA никога не се е продавала във България от "Ауто Италия" чисто нова и това и е недостатъка в цяла България. За нея много работи и части се намират трудно и както виждаш на пазара за употребявани автомобили този твой модел е рядкост и изобщо почти не се среща по Българските пътища. До сега съм виждал най - много 1-2 и това е. Докато при FIAT MULTIPLA и MULTIPLA 2 е точно обратното.Immortal написа:FIATIST написа:Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?sigpic
Коментар
-
FIATIST написа:Това, че MULTIPLA 2 е по - широка и е 5+1 места, а 500L е малко по - тесен и е 4+1 места за мене не ги прави много различни. Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?Immortal написа:Изяснихме се вече.Само дето Мултипла и 500L ама НИКАК не са от един клас.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
emzo написа:krasimir_77 написа:Акаунт с над 4000 мнения във фият форум и да каже,че всички фиати са пръчки,това не го разбирам,вземи си колело или ходи си пеш,тук наистина нямаш никакво място...............Определено!!!
Коментар
-
Може и да си прав, обаче FIAT SEDICI e SUV, а FIAT 500L e mini VAN.kal0yanch40 написа:FIATIST написа:Това, че MULTIPLA 2 е по - широка и е 5+1 места, а 500L е малко по - тесен и е 4+1 места за мене не ги прави много различни. Добре кажи ми ти тогава друг модел на FIAT, който е от класа на 500L?Immortal написа:Изяснихме се вече.Само дето Мултипла и 500L ама НИКАК не са от един клас.sigpic
Коментар
-
FIATIST, каква е разликата между 500 и 500л?Примерно една Линеа е доста по-широка от едно тъпо 500л.Аз лично се чудя в какъв клас се бута този 500л, ама нито жаба, нито щъркел. Просто нещо във фабриката, когато са произвеждали едно 500 нещо някоя поточна линия се е забавила и взела, че го е разтегнала. И ето, че трябва да го продадат и взели, че пуснали 500л.:D А и едно от предишните ти мнения звучат, че 500л може да е съизмеримо с С класа, защото и двете са 4+1 места, нищо, че леко се различават.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
FIATIST написа:Така това го знам и само това чаках. Работата е там, че FIAT IDEA никога не се е продавала във България от "Ауто Италия" чисто нова и това и е недостатъка в цяла България. За нея много работи и части се намират трудно и както виждаш на пазара за употребявани автомобили този твой модел е рядкост и изобщо почти не се среща по Българските пътища. До сега съм виждал най - много 1-2 и това е. Докато при FIAT MULTIPLA и MULTIPLA 2 е точно обратното.
Коментар
-
Immortal Може би не си чак толкова интелигентен FIATIST: Според мен искат да кажат, че трябва малко по-бавно да се изразяваш, т.е. с повече думи, а не да наблъскаш една страница в 2 изречения, защото не разбират какво искаш да кажеш. А според мен малко си се объркал - изобщо не може да се прави сравнение между 500 и мултипла - това са два различни класа автомобили.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар